Letezik meg olyan, aki regota kulon szobaban alszik a hazastarsatol? 2 eve elegge elhidegultunk a felesegemmel egymastol..
Figyelt kérdés
2 eve elegge elhidegultunk a felesegemmel egymastol,alig van tema kozottunk(max. a penz meg a gyerekek),keruljuk napkozben is egymas tarsasagat,raadasul mar kulon is alszunk.persze szex is nulla azota.Letezik meg ilyen ?Nekem,mint ferfinak ,szuksegem van a testisegre,elitelendo,ha megkeresem magamnak?2009. márc. 13. 07:19
12/20 anonim válasza:
Én is ilyen házasságban élek. Elég hosszú a történet, nem akarom most ide leírni. A feleségemnek és nekem is volt másik kapcsolatom, de a gyerek miatt még mindig egy fedél alatt élünk házastársként. A feleségemnek még azóta is meg van alkalmilag a kapcsolata és nekem is kialakulóban van egy újabb. Hát ha ez nem a pokol, akkor nem tudom, mi az. Itthon, ha ketten vagyunk a kés is megállna a levegőben a fagyos hangulat miatt. És gyakran felteszem a kérdést magamnak: "A szex valyon mi???"
13/20 anonim válasza:
Bocsánat! Nem gyerek, hanem két kisgyerek miatt vagyunk együtt...
14/20 anonim válasza:
Váljatok el, az lesz mindenkinek a legjobb.
15/20 tade válasza:
Szia. Az en szuleim is ebbe a cipobe jartak, mignem 1 honapja elvaltak. Nezd, szerintem nincs rosszabb es farasztobb, mint egy jo hazassagot szinlelni. Hidd el nekem megterhelobb egy rossz hazassag, mint a valas, bar en nem vagyok ferjnel, de a szuleim peldajan latom. Ok is mar kerultek egymast, kulon aludtak, mignem odaig jutottak, hogy szinte megfojtotta oket ez a szituacio. Most, hogy kulon elnek, latom anyumat aki legalabb 10 evet fiatalodott a nyugalom miatt, es latom apumat, aki szinten fellelegzett.
16/20 anonim válasza:
A külön szobában alvás szerintem sem feltétlenül rossz önmagában, ha más ritmusban élnek, dolgoznak, minek ébresszék fel egymást? (meg ha van akkora házuk, hogy megtehetik :D )
De az általad vázolt helyzetben lehet, tisztességesebb lenne a válás - ha már biztos, hogy nem lehet rendbehozni!
Párterápián voltatok már? Még ezt az egyet érdemes lenne megpróbálni. Ha pestiek vagytok, írj - tudok egy jó szakembert.
17/20 anonim válasza:
Szerintem próbáljatok meg csak barátkozni, beszéljétek meg, hogy együtt éltek, és keressetek magatoknak mást. Legyetek örök életre barátok (ez hülyén hangzik, de legalább kitart, nem ugy mint a szerelem) Hány éves a gyerek?
18/20 anonim válasza:
A parterapiat en is jonak latom a mostani helyzetbe, szerintem meger egy probat :D
19/20 A kérdező kommentje:
A gyerek 15 eves.
2009. márc. 14. 08:34
20/20 anonim válasza:
Akkor gondolom tudja milyen a házasságotok, válni is lehet, aztán eldönti, hogy hol akar lenni. Sokkal rosszabb egy rossz házasság mint egy válás (főleg a gyereknek.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!