amúgy azt hiszem minnél több meditálással csendben üléssel lehet ezt a folyamatot elérni..(:
2011. febr. 17. 15:11
2/36 A kérdező kommentje:
Bretso!
Kiadhatnál egy könyvet "Aranyköpéseim" címmel!
2011. febr. 17. 17:16
3/36 anonim válasza:
Igen létezik.Mint ahogy az 1. válaszoló mondta.Ajánlok 1 oldalt: asztralutazas.lapunk.hu
2011. febr. 17. 17:20
4/36 anonim válasza:
Ha valóban létezik miért nem használták még fel háborúkban, kémkedésre..stb.. Miért nem beszél már mindenki erről??
2011. febr. 17. 17:43
5/36 anonim válasza:
Nekem gyerekkorom óta sokszor volt már testen kívüli élményem, tele van a net is beszámolókkal, létező dolog. Akik azt mondják hogy nincs ilyen, ők el sem tudják képzelni hogy a tudatunk a testtől függetlenül is tud működni.
2011. febr. 17. 18:38
6/36 anonim válasza:
17:43
Használják a különböző titkos szolgálatok már rég óta. De azt ne várd hogy be fogja jelenteni a CIA a vasárnapi híradóban.
2011. febr. 17. 18:40
7/36 anonim válasza:
Létezik, mi több, egész praktikus dolog több szempontból is:
ugye ehhez sok meditációs gyakorlat szükséges, amitől tisztán fogunk gondolkodni, és nyugodt lesz a lelknünk, ez már jó.
ha egyszer ki tudunk lépni a testünkből, akkor elméletileg tudjuk kezelni a tudatalatti világot, így sok mindenre képesek leszünk!
Nagyon hasznos, nekem egyszer már sikerült is.
De egy fontos szabály: vizualizálás nélkül semmire se mész!
2011. febr. 17. 19:42
8/36 anonim válasza:
Bodor Tomi, kifejtenéd bővebben hogy miért nem?
Gondolom azért, mert "velem ilyen még nem fordult elő". A baj csak az, hogy milliókkal meg már igen, köztük velem is (nem 1x, hanem sokszor).
2011. febr. 17. 20:20
9/36 anonim válasza:
Úgy olvastam, hogy amikor pl utazol valahova és félálomból hirtelen riadsz fel, az azért van mert a pár centire elemelkedett asztráltested visszazökken a fizikai testedbe.. Én el tudom képzelni, hiszen alig ismerjük még a világunkat.
2011. febr. 17. 20:37
10/36 anonim válasza:
Na én meg a BKV-re fogtam, hogy rossz a HÉV sín. Közben meg kiderül, hogy csak álmomban repkedek..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!