Lehetséges hogy Indigó gyereknek születtem?
Mindig is éreztem, hogy más vagyok, mint a többi ember, de csak azután tudatosult bennem, hogy Indigó gyermek lehetek, mikor egy ezzel foglalkozó oldalt böngésztem. Ezt a másságot sosem éreztem tehernek, mindig jóra használtam, segítettem a környezetemen, valahogy mindig sikerült valahogy segíteni másokon, pl osztálytársakon. Az állat és környezetvédelem mindig is fontos volt számomra, úgyhogy most csatlakoztam egy állatvédő ligához, és részben kiteljesedtem. Néha már túlzásokba is estem, lelkileg vagy fizikailag sérült állatokat vittem haza, vega lettem 11 évesen. Ezen kívül én vagyok az osztályban az elvont, a művészi, az, aki álmodozik, és alkot. Viszont az énem egy része sokak számára elviselhetetlen, nem bírom a kötöttségeket, ha irányítanak, és az igazságérzetemmel őrületbe kergetek másokat. Néha egész egyszerűen sírni tudnék, amikor szétnézek a világban, és látom, hogy milyen emberek lakják. Mindig is sokkal emocionálisabb voltam, mint a többi ember, de ez az utóbbi években csak erősödött. Mindig is érdekelt az ezoterika, hittem a szellemekben, és kiskoromban láttam is őket állítólag. (3-4 évesen) Néha most is érzem azt a furcsa dolgot, hogy nem vagyok egyedül, ami néha olyan furcsa nyugodtsággal tölt el, néha pedig félelemmel. Ahol az indigókról olvastam, kb mindezek fel voltak sorolva, és nem értem mi van velem.
Indigó gyerek vagyok, vagy csak szimplán flúgos?
"Az egész nem más,minthogy a neveletlenségedre és a kilengéseidre alibit keress,és a szomorú az,hogy ezt sokan be is veszik..Tudod kedves,ez egy ideig még működik,de ha majd valóban kilépsz a "nagybetűsbe",akkor már nem takarózhatsz ezzel..lesz egy főnököd,munkahelyed,ahol vannak normák,van kötelesség,munkaerkölcs,tömérdek gond,fáradtság,kelsz majd hajnal 5 kor,hogy el ne késs,és ha vmi nem tetszik nekik,nem állhatsz oda h te egy indigó gyerek vagy,mert kiröhögnek,és a kutyát sem fogja érdekelni!És a bünti sem egy karó lesz,meg egy ejnyebejnye.A bünti egészen más lesz,a tét a megélhetésed,maga a LÉT,egy élhető szint megteremtése.Most még bohóckodhatsz ezzel,de készülj fel hogy már nem sokáig."
Ezzel indult az egész kötözködés.
"Csakhogy a modern országokban a munkahelyen már nem engedheti meg magának a főnök, hogy ilyen fafej legyen, mert törvény írja elő, hogy vallási meg hasonló okokból nem lehet diszkriminálni másokat, főleg ezért nem, hogy máshogy gondolkodnak és máshogy állnak a világhoz. Idő kérdése és remélhetőleg Magyarországra is eljönnek ezek a munkavédelmi törvények."
És ez nem arról szól, hogy indigó a dolgozó, hanem hogy vallási és egyéb okokból nem lehet diszkriminatív a főnök. Amiben teljesen igaza van a válaszolónak. Ő a te hozzászólásodra reagált, nem azt fejtette ki, hogy az indigó dolgozó belesz.rhat majd a munka közepébe.
Egyébként miből jött le neked, hogy a kérdező bárhol is majd takarózni akar ezzel, az még mindig nem világos. Miből veszed, hogy egyeseknek ez az indigóság egy nagy alibi a létezéshez?
De igen,ez pontosan arról szól,hogy az indigó dolgozó beleszarhat a munka közepébe,mivel az ez utáni válaszolók jövőképe azt sejtette,hogy az indigóság egy hivatalosan is elismert kisebbség lesz,ennélfogva nem diszkriminálható.Ez tisztán és világosan kiderült a hozzászólásokból.Érdekes módon a magukat indigónak valló v képzelő egyének egy sort sem ejtenek negatív tulajdonságaikról,pedig a kérdező által belinkelt "muciboszi" (úriten!!!!!,itt valaki komolyan beszél,nevetséges...!!:DDD),szóval muciboszi honlapján jócskán találunk olyan személyiségjegyeket,amik az egyén közösségben való létét,és feljebbvalóihoz való viszonyát szinte teljes mértékben ellehetetleníti(nem vállalja a vezetést,megtagad minden felelősségvállalást,stb.).Márpedig a munka erről szól.Erre reagált a kedves kérdező úgy,hogy kijelentette,ő is elhúzni szándékozik az országból(egészségére),mintha más országokban reálisabb lenne,hogy létezik olyan h indigó.
Én a továbbiakban nem foglalkozok ezzel az egésszel,mert végtelenül nevetséges,és egyben sajnos szánalmas is ez a kérdéskör,hogy vannak emberek,akik a jövőképüket egy "muciboszi" féle honlap alapján alkotják meg,gyötrelmes.Így is nagyon sok felesleges időt pazaroltam rá.Az egész szót sem érdemel,épeszű ember nem lovallja magát ilyen baromságokba,idővel erre mindenki rá fog jönni ahogyan halad az életútján,,s visszatekintve maga is csak nevetni fog ezen az indigóságon.Legalábbis,merem remélni,és kívánom neki szívből,hogy ne legyen akkora lúzer,hogy az egész életét abban a rózsaszín tévködben fogja leélni,hogy ő "indigó"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!