Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Lehetséges hogy Indigó gyerekn...

Lehetséges hogy Indigó gyereknek születtem?

Figyelt kérdés

Mindig is éreztem, hogy más vagyok, mint a többi ember, de csak azután tudatosult bennem, hogy Indigó gyermek lehetek, mikor egy ezzel foglalkozó oldalt böngésztem. Ezt a másságot sosem éreztem tehernek, mindig jóra használtam, segítettem a környezetemen, valahogy mindig sikerült valahogy segíteni másokon, pl osztálytársakon. Az állat és környezetvédelem mindig is fontos volt számomra, úgyhogy most csatlakoztam egy állatvédő ligához, és részben kiteljesedtem. Néha már túlzásokba is estem, lelkileg vagy fizikailag sérült állatokat vittem haza, vega lettem 11 évesen. Ezen kívül én vagyok az osztályban az elvont, a művészi, az, aki álmodozik, és alkot. Viszont az énem egy része sokak számára elviselhetetlen, nem bírom a kötöttségeket, ha irányítanak, és az igazságérzetemmel őrületbe kergetek másokat. Néha egész egyszerűen sírni tudnék, amikor szétnézek a világban, és látom, hogy milyen emberek lakják. Mindig is sokkal emocionálisabb voltam, mint a többi ember, de ez az utóbbi években csak erősödött. Mindig is érdekelt az ezoterika, hittem a szellemekben, és kiskoromban láttam is őket állítólag. (3-4 évesen) Néha most is érzem azt a furcsa dolgot, hogy nem vagyok egyedül, ami néha olyan furcsa nyugodtsággal tölt el, néha pedig félelemmel. Ahol az indigókról olvastam, kb mindezek fel voltak sorolva, és nem értem mi van velem.

Indigó gyerek vagyok, vagy csak szimplán flúgos?

2010. szept. 7. 14:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/85 anonim ***** válasza:
44%

Azta. Hát, nem semmi. Ennyi válasz elolvasása után azt hiszem, végre kialakult a teljes kép a dologról. Van egy 14 éves tini, akit a mai trendi-cuki-menő dolgok hidegen hagynak, ellenzi egyes emberek negatív megnyilvánulásait, ő maga pedig megpróbál a világnak jót tenni. Most mondjátok meg, miért baj ez??! Itt azokra a válaszokra gondolok, akik nem visszafogott stílussal adtak hangot ellentétes véleményüknek. Senki ne értsen félre, nem pusztán védeni akarok, de ez akkor sem normális. Mondhatni, kikérem magamnak. Én is ugyanezt látom magamban, mint ez a 14 éves lány, de amióta ezt érzem, meg se fordult a fejemben, hogy így kiírjam, mert tudom milyen veszélyes ezt ilyen nyilvános helyen megosztani. A mai emberek többsége ezerrel húzna vissza, de ne hagyd magad. Oké, indigó gyerek. És ez miért baj?! Zavar titeket? Én személy szerint örülök neki, teljes szívemből örülök, hogy vannak ilyen emberek a világon. És egyre többen lesznek. Egyszerűen el kéne fogadni.. "Néha egész egyszerűen sírni tudnék, amikor szétnézek a világban, és látom, hogy milyen emberek lakják."-Hidd el, én is. De ez nem lesz már sokáig így, ne aggódj.

És ha valaki kérdezné, nem, nem vagyok sem beképzelt, sem hangyás, csupán megértő és sokat tapasztalt. Nagyon sokat. Azoknak a személyeknek, akik ezzel nagyon nem értenek egyet, ezen kívül nagyon nem üzenek semmit, a többieknek viszont egyszerűen örülök. Nem könnyű ilyen gondolkodási szintre eljutni.

Akár ezt a választ is támadhatjátok, nekem mindegy, de aki megpróbálja, annak tudnia kell, hogy a véleményem sziklaszilárd, és már ABSZOLÚT SEMMI nem tudja megváltoztatni. Azóta már túl sok idő telt el.

/egyébként sajnálom, hogy csak 3 nappal később vettem észre ezt a kérdést, szívesen belefolytam volna:P/

2010. szept. 10. 16:17
 52/85 anonim ***** válasza:
56%

Kedves utolós válaszoló,nem azzal van a baj,hogy a kérdező leírta h ő milyen,az amit írt magáról,az valóban szép és csodálatra méltó dolog,leszámítva a "vega" étkezést,ezzel pedig én,mint anya,egyáltalán nem értek egyet.A baj ott van hogy mindezeket a jellemvonásokat egy "muciboszis", a tudományosság talaján gyökeret nem vert,meg nem álló honlapon "kifejlesztett" gyerekkategória nveve mögé bújtatva szeretné hitelesíteni,és elfogadtatni az emberekkel,h igenis,márpedig ilyen létezik,van.Sőt,szegény fiataloknak a jövőképük az,hogy idővel ezt a kategóriát törvényesíteni fogják,és egy napon fogják emlegetni a zsidósággal,cigánysággal,más országok népeivel.Remélem azt te is belátod és elismered h ez nagy badarság.A munkaadója pedig kivételt tesz vele,elfogadja h ő ilyen,megbocsát ezért mert hát ő egy INDIGÓ felnőtt.

A másik problémám az,hogy ha a kedves kérdező az említett kategóriába tartozónak vallja magát,akkor tudnia kell,hogy a sok gyönyörű tulajdonságon kívül,amiket ő leírt,vannak egyéb más,kifejezetten rossz tulajdonságai is,melyeket ő szemérmesen elhallgatott...Márpedig ezek olyan tulajdonságok,melyek a mostani ill. jövőbeli boldogulását igencsak megnehezítik.

2010. szept. 10. 17:09
 53/85 anonim ***** válasza:
Bocsánat,a rossz tulajdonságait részben elismerte..Ezt a részét a mondókámnak akkor kérem vegye semmisnek.
2010. szept. 10. 17:10
 54/85 anonim ***** válasza:
100%
Ámbár végigolvasva-gondolva azokat korántsem ecsetelte olyan mély odaadással,mint egyéb jellemvonásait..
2010. szept. 10. 17:12
 55/85 A kérdező kommentje:
És mi lenne ha többet írnék a rossz tulajdonságaimról? Akkor te jobb embernek éreznéd magad? Mert igen, vannak, be is vallottam, az alkalmazkodásim képességem a béka segge alatt van, és abszolút nem tudok mások parancsai szerint élni. Nem értem, mért szeretnéd hogy ecseteljem. Vega pedig azért lehettem, mert a vércsoportom miatt amúgy is alig ettem húst, szóval nem sok változott, másrészt az édesanyám az volt, csak ez ugye gátolta a teherbeesésben, és vissza kellett szoknia a húsevésre, de mivel én akkor úgy döntöttem, hogy a húsfogyasztást a nullára akarom csökkenteni, anyukámmal ketten láttunk neki. Lehet fújjogni rá, nem fogom rosszul érezni magam tőle, mert tudom hogy semmi bajom nincs, se vérszegénység, se semmi.
2010. szept. 10. 19:20
 56/85 A kérdező kommentje:

16:17

Köszönöm szépen. Nem csak azért esett jól a válaszodat olvasni, mert úgymond kiálltál mellettem, hanem mert nagyon kevés hozzám hasonló emberrel találkozom, és ez azért feldobott. Valóban kár, hogy nem jöttél hamarabb, de mindegy is, igazából nekem nincs bajom a materialista gondolkodással, de kicsit bántó volt, hogy néhányan milyen bicskanyitogató "hangnemet" ütöttek meg, ez is alátámasztja a mai emberekkel szemben felállított sztereotípiámat, mert nem hinném, hogy nem lehetett volna minden sértő szó nélkül annyit írni, hogy "szerintem nem vagy az" vagy "én nem hiszek ebben", de igazából az se zavart volna, hogy "ez egy nagy hülyeség" . Mindegy, nem lepett meg, számítottam ezekre is, de ettől függetlenül megérteni azt nem tudom.:(

2010. szept. 10. 19:26
 57/85 anonim ***** válasza:
100%
Én is 14 éves lány vagyok és rám is igaz amit leírtál(kivétel az,hogy nem lettem vega),nem gondolom magamat indigó gyereknek. szerintem kérdezz meg egy szakembert vagy könyvekben olvass utána!
2010. szept. 10. 21:40
 58/85 anonim ***** válasza:
37%

és ha vegetáriánus akkor meg mivan?

jó oké. nem egészséges ezt én is tudom. de most inkább undorral egye a húst? vagy a szülei kötözzék meg és erőltesség a szájába?..

és szerintem egyátalán nem rossz ha valaki nem eszik húst.

2010. szept. 10. 21:55
 59/85 anonim ***** válasza:
68%

21.40-es:végre egy normális tini!

A kedves kérdezőnek.itt most nem rólam van szó,nem is értem hogyan hozod össze a kettőt..Az utolsó válaszadó írására kívántam reagálni,mivel a vita nagy része azon ment,hogy létezik e olyan h vki "indigó" legyen.Voltaképpen ez volt a kérdésed,nem tudom rémlik e még..?Én én erre reagáltam azt,hogy az "indigóságban" szerepelnek negatív tulajdonságok is,melyeket te nem emeltél ki olyan mértékben,mint a pozitívakat.

A vércsoportod hogyan függ össze azzal h nem eszel húst?Édesanyád hozzáállását,miszerint 14 éves majdnem -gyerek gyerekének engedélyezi h ne egyen húst,továbbra is helytelenítem.Hogy ő mit csinál felnőttként e szempontból,miután szült már egy v több gyereket,az az ő dolga.De ezek közül egyik sem az én gondom,közöm sincs hozzá,mégis anyaként ki kellett fejeznem véleményemet.

Megbocsáss,de elképesztő baromságokat hordtok össze itt egy páran,mint akik nem e világban élnek..Remélem egy pár év múlva rájöttök majd..

2010. szept. 10. 22:11
 60/85 anonim ***** válasza:
100%
Hogy a gyengébbek kedvéért is elmagyarázzam:persze h senki nem rossz attól,hogy nem eszik húst,mivel ez nem egy mentális,szellemi tulajdonság.De egy 14 éves fejlődő szervezetnek igenis ROSSZ ha nem kap állati eredetű húst.Mint ahogyan a kérdező édesanyja is abbahagyta a vega étrendet,mert a baba fejlődéshez szüksége van a húsra is!És ez a fejlődés még mindig nem ért véget,attól h a kérdező már nem baba!Ez ennyire egyszerű!A csontjaid erősödéséhez,az emésztőrendszered fejlődéséhez,a te saját majdani termékenységedhez és még sorolhatnám igenis szüksége van a testednek húsra,akkor is,ha te (még) nem érzed annak hiányát!
2010. szept. 10. 22:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!