Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Lehetséges hogy Indigó gyerekn...

Lehetséges hogy Indigó gyereknek születtem?

Figyelt kérdés

Mindig is éreztem, hogy más vagyok, mint a többi ember, de csak azután tudatosult bennem, hogy Indigó gyermek lehetek, mikor egy ezzel foglalkozó oldalt böngésztem. Ezt a másságot sosem éreztem tehernek, mindig jóra használtam, segítettem a környezetemen, valahogy mindig sikerült valahogy segíteni másokon, pl osztálytársakon. Az állat és környezetvédelem mindig is fontos volt számomra, úgyhogy most csatlakoztam egy állatvédő ligához, és részben kiteljesedtem. Néha már túlzásokba is estem, lelkileg vagy fizikailag sérült állatokat vittem haza, vega lettem 11 évesen. Ezen kívül én vagyok az osztályban az elvont, a művészi, az, aki álmodozik, és alkot. Viszont az énem egy része sokak számára elviselhetetlen, nem bírom a kötöttségeket, ha irányítanak, és az igazságérzetemmel őrületbe kergetek másokat. Néha egész egyszerűen sírni tudnék, amikor szétnézek a világban, és látom, hogy milyen emberek lakják. Mindig is sokkal emocionálisabb voltam, mint a többi ember, de ez az utóbbi években csak erősödött. Mindig is érdekelt az ezoterika, hittem a szellemekben, és kiskoromban láttam is őket állítólag. (3-4 évesen) Néha most is érzem azt a furcsa dolgot, hogy nem vagyok egyedül, ami néha olyan furcsa nyugodtsággal tölt el, néha pedig félelemmel. Ahol az indigókról olvastam, kb mindezek fel voltak sorolva, és nem értem mi van velem.

Indigó gyerek vagyok, vagy csak szimplán flúgos?

2010. szept. 7. 14:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/85 anonim ***** válasza:
90%
Keress "normális" , ezt a stílust még el nem kapó barátnőket. Ez az én véleményem, a döntés a tied(tietek).
2010. szept. 7. 18:30
 22/85 anonim ***** válasza:
szintén :P Ja és nem vagyok ilyen nagyon divatkövető, meg csilli villi izé, jó az igaz hogy szeretem ha jól nézek ki de szinte MINDIG állatoknak való ételre, játékra vagy menhelynek stb.-re költöm a pénzem :)
2010. szept. 7. 18:31
 23/85 anonim ***** válasza:
13%
Tudod h mi kellene neked??Egy kósza nagy büdös maflás.Na attól lennél te igazán indigó kék..És már ketten vagytok,nagyszerű..Igaza van az előttem szólónak..mivé válik a fiatalság..
2010. szept. 7. 18:40
 24/85 anonim ***** válasza:
80%
Utolsó: Tehetünk róla? Én nem mondtam hogy indigó vagyok, csak azt hogy ugyanilyen helyzetben vagyok mint a kérdező és kíváncsi vagyok hogy miért, vagy hogy van-e még valaki hasonló.. Én ezt nem terveztem el hogy ilyen leszek, de nem is szégyelem, szerintem ez sokkal jobb mint olyannak lenni aki semmivel nem törődik. Am legalább a 'vének' örülhetnének hogy vannak jó gyerekek is.. Én mindenkinek jót akarok, akinek tudok segítek és még ezért is leszólnak :(
2010. szept. 7. 18:53
 25/85 anonim ***** válasza:
70%
Nem pofon kellene nekik szerintem, hanem egy helyes önkép, és más érdeklődési kör. Na meg az, hogy ne az amerikai, és más országból származó popcsitriket utánozzák ,hanem egyéniségük legyen.
2010. szept. 7. 18:53
 26/85 anonim ***** válasza:
83%

Nem mondtam hogy utánozom, csak szeretnék barátokat, egy kicsit szeretnék beilleszkedni

12é.l.

2010. szept. 7. 18:56
 27/85 anonim ***** válasza:
90%
Én a helyedben nem ezek közé a "divatmajmok" közé illeszkednék be, hanem normálisabb barátnőket keresnék. Vannak még értelmes lányok a világon, te is annak tűnsz.
2010. szept. 7. 18:59
 28/85 A kérdező kommentje:
Húha, mire értem haza. Elősször is, szeretném leszögezni, hogy emocionalitás alatt nem a mai emo stílust értem. És ha lehet kérnem, a spekulációt hagyjátok abba, mert nem hallgatok mai popcsitriket, és nem öltözöm úgy, ahogy az egyik hozzászóló írta. Egyébként meg, véleményt kifejteni kultúráltan is lehet, ha nem tudsz nem lealacsonyító hangnemben írni, akkor ne írj, vagy próbáld visszafogni magad.
2010. szept. 7. 19:01
 29/85 A kérdező kommentje:
és annak, aki kérdezte, mi az. [link]
2010. szept. 7. 19:02
 30/85 A kérdező kommentje:
Amúgy meg elég szégyen, hogy valakinek az emocionális szóról rögtön egy szubkultúra jut eszébe. Azért írtam ezt a szót, mert többet kinéztem belőletek. Boccs.
2010. szept. 7. 19:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!