Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Lehetséges hogy Indigó gyerekn...

Lehetséges hogy Indigó gyereknek születtem?

Figyelt kérdés

Mindig is éreztem, hogy más vagyok, mint a többi ember, de csak azután tudatosult bennem, hogy Indigó gyermek lehetek, mikor egy ezzel foglalkozó oldalt böngésztem. Ezt a másságot sosem éreztem tehernek, mindig jóra használtam, segítettem a környezetemen, valahogy mindig sikerült valahogy segíteni másokon, pl osztálytársakon. Az állat és környezetvédelem mindig is fontos volt számomra, úgyhogy most csatlakoztam egy állatvédő ligához, és részben kiteljesedtem. Néha már túlzásokba is estem, lelkileg vagy fizikailag sérült állatokat vittem haza, vega lettem 11 évesen. Ezen kívül én vagyok az osztályban az elvont, a művészi, az, aki álmodozik, és alkot. Viszont az énem egy része sokak számára elviselhetetlen, nem bírom a kötöttségeket, ha irányítanak, és az igazságérzetemmel őrületbe kergetek másokat. Néha egész egyszerűen sírni tudnék, amikor szétnézek a világban, és látom, hogy milyen emberek lakják. Mindig is sokkal emocionálisabb voltam, mint a többi ember, de ez az utóbbi években csak erősödött. Mindig is érdekelt az ezoterika, hittem a szellemekben, és kiskoromban láttam is őket állítólag. (3-4 évesen) Néha most is érzem azt a furcsa dolgot, hogy nem vagyok egyedül, ami néha olyan furcsa nyugodtsággal tölt el, néha pedig félelemmel. Ahol az indigókról olvastam, kb mindezek fel voltak sorolva, és nem értem mi van velem.

Indigó gyerek vagyok, vagy csak szimplán flúgos?

2010. szept. 7. 14:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/85 anonim ***** válasza:

Kérdező, hány éves vagy?

12 éves lány :P (bocsánat, de ezt mindig leírom hogy felismerjenek :P )

2010. szept. 7. 19:13
 32/85 A kérdező kommentje:
14. már írtam az első kommentben
2010. szept. 7. 19:15
 33/85 anonim ***** válasza:
47%
Ha elvárod, hogy ne beszéljenek veled lekicsinylő hangnemben, akkor te se beszélj lekicsinylő hangnemben.
2010. szept. 7. 19:16
 34/85 A kérdező kommentje:
De ha már úgy beszéltek, akkor onnantól kezdve...Egyébként nem ez volt a célom, csak kicsit csodálkoztam, hogy mindenkinek egy szimpla szóról is egy stílusirányzat jut eszébe, mikor én 14 évesen ismerem ezt a szót.
2010. szept. 7. 19:18
 35/85 anonim ***** válasza:
56%
Hát elolvastam amit belinkeltél..és nyugodtan kijelenthetem,hogy árértelmeződött bennem a gyerekzár fogalma..nem gyerek-,hanem tinizárnak kellene hívni,és eszerint is alkalmazni..Az egész nem más,minthogy a neveletlenségedre és a kilengéseidre alibit keress,és a szomorú az,hogy ezt sokan be is veszik..Tudod kedves,ez egy ideig még működik,de ha majd valóban kilépsz a "nagybetűsbe",akkor már nem takarózhatsz ezzel..lesz egy főnököd,munkahelyed,ahol vannak normák,van kötelesség,munkaerkölcs,tömérdek gond,fáradtság,kelsz majd hajnal 5 kor,hogy el ne késs,és ha vmi nem tetszik nekik,nem állhatsz oda h te egy indigó gyerek vagy,mert kiröhögnek,és a kutyát sem fogja érdekelni!És a bünti sem egy karó lesz,meg egy ejnyebejnye.A bünti egészen más lesz,a tét a megélhetésed,maga a LÉT,egy élhető szint megteremtése.Most még bohóckodhatsz ezzel,de készülj fel hogy már nem sokáig.
2010. szept. 7. 20:17
 36/85 anonim ***** válasza:
31%

20:17

Csakhogy a modern országokban a munkahelyen már nem engedheti meg magának a főnök, hogy ilyen fafej legyen, mert törvény írja elő, hogy vallási meg hasonló okokból nem lehet diszkriminálni másokat, főleg ezért nem, hogy máshogy gondolkodnak és máshogy állnak a világhoz. Idő kérdése és remélhetőleg Magyarországra is eljönnek ezek a munkavédelmi törvények.

2010. szept. 7. 20:25
 37/85 anonim ***** válasza:
48%
Előző válaszoló. Akkor az úr napját meg kell szentelnem úgyhogy soha nem járok majd hétvégén dolgozni. Biztos tolerálni fogják...
2010. szept. 7. 20:34
 38/85 anonim ***** válasza:
51%

"Akkor az úr napját meg kell szentelnem úgyhogy soha nem járok majd hétvégén dolgozni. Biztos tolerálni fogják..."

Hollandiában pl. olyan törvény van már, hogy szombat délután tilos dolgozni, és amelyik főnököt rajtakapják szombat délutáni dolgoztatáson azt nagyon keményen megbűntetik.

2010. szept. 7. 20:42
 39/85 anonim ***** válasza:
61%
A kérdezőnek meg üzenem, hogyha elérné a dolgozói kort és még mindig ilyen barbár ország lenne Magyarország, akkor sürgősen gondolkozzon el rajta, hogy az USÁba, Kanadába, Hollandiába, Ausztráliába, vagy Új-Zélandra költözzön el.
2010. szept. 7. 20:44
 40/85 A kérdező kommentje:
Nem ezért, de ettől függetlenül el akarok költözni.
2010. szept. 7. 20:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!