Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Lehetséges hogy Indigó gyerekn...

Lehetséges hogy Indigó gyereknek születtem?

Figyelt kérdés

Mindig is éreztem, hogy más vagyok, mint a többi ember, de csak azután tudatosult bennem, hogy Indigó gyermek lehetek, mikor egy ezzel foglalkozó oldalt böngésztem. Ezt a másságot sosem éreztem tehernek, mindig jóra használtam, segítettem a környezetemen, valahogy mindig sikerült valahogy segíteni másokon, pl osztálytársakon. Az állat és környezetvédelem mindig is fontos volt számomra, úgyhogy most csatlakoztam egy állatvédő ligához, és részben kiteljesedtem. Néha már túlzásokba is estem, lelkileg vagy fizikailag sérült állatokat vittem haza, vega lettem 11 évesen. Ezen kívül én vagyok az osztályban az elvont, a művészi, az, aki álmodozik, és alkot. Viszont az énem egy része sokak számára elviselhetetlen, nem bírom a kötöttségeket, ha irányítanak, és az igazságérzetemmel őrületbe kergetek másokat. Néha egész egyszerűen sírni tudnék, amikor szétnézek a világban, és látom, hogy milyen emberek lakják. Mindig is sokkal emocionálisabb voltam, mint a többi ember, de ez az utóbbi években csak erősödött. Mindig is érdekelt az ezoterika, hittem a szellemekben, és kiskoromban láttam is őket állítólag. (3-4 évesen) Néha most is érzem azt a furcsa dolgot, hogy nem vagyok egyedül, ami néha olyan furcsa nyugodtsággal tölt el, néha pedig félelemmel. Ahol az indigókról olvastam, kb mindezek fel voltak sorolva, és nem értem mi van velem.

Indigó gyerek vagyok, vagy csak szimplán flúgos?

2010. szept. 7. 14:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/85 A kérdező kommentje:
Az a köze a vércsoporthoz, hogy az A vércsoportnak kevesebb szüksége van húsra, halra viszont szüksége van. Halat eszem is. Keress rá a vércsoport szerinti étkezésre.
2010. szept. 11. 08:32
 62/85 anonim ***** válasza:
100%
Erre szintén csak azt tudom mondani,hogy tudományosan nem igazolt feltevés,hogy az A vércsoportú egyéneknek kevesebb szüksége van húsra.Egyszerűen csak sztárdiéta,ami mostanság a celebek körében igencsak népszerű.Az én vércsoportom is A-s,mégis eszek húst,kívánom,szükségem van rá.
2010. szept. 11. 10:48
 63/85 A kérdező kommentje:
Én sosem szerettem, úgyhogy nem volt drasztikus a változás:D
2010. szept. 11. 11:56
 64/85 anonim ***** válasza:
76%
Attól, h láttad a szellemeket 3-4 évesen még nem vagy szivárvány -gyerek. Ha majd olyan leszel mint egy buddhista Sai Baba és földi táplálékra, anyagi javakra sem lesz szükséged, majd akkor mondhatod, hogy ilyen vagy, addig messze vagy tőle.
2010. szept. 12. 23:05
 65/85 A kérdező kommentje:
Az teljesen más dolog, ha nem tudod miről beszélsz, nézz utána;)
2010. szept. 13. 15:34
 66/85 anonim ***** válasza:
76%
újra felteszem a kérdést, a mi véleményünkre vagy kíváncsi(mert ez az oldal arról szól) vagy magadnak próbálod bizonygatni hogy mekkora indigó gyerek vagy?
2010. szept. 13. 17:12
 67/85 A kérdező kommentje:
Újra? Bocsánat, nem láttam hogy feltetted volna korábban. Nem akarok bizonyítani semmit, mások véleményére voltam kíváncsi, az egyetlen dolog, amit nem akartam, hogy itt pocskondiázzatok, hát ez nem jött be, de mindegy. Nem értem mért kell másról a rosszat feltételezni.
2010. szept. 13. 17:49
 68/85 anonim válasza:
57%
Szerintem nem indigó vagy! A jellemzésed alapján inkább kristály embernek tűnsz. De ezt könnyen megtudhatod. Pl: auravizsgálattal.
2010. szept. 23. 17:28
 69/85 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ:))
2010. szept. 24. 09:30
 70/85 anonim válasza:

Na jó, nem olvastam el a sok választ, meg az újabb felvetéseid, de gyanús a dolog.:) Amúgy meg szerintem nem vagy indigógyerek, meg ki tudja mi. Van pl. a femina oldalon egy cikk, hogy egyre több az "indigó gyerek", mert a mai generációkban egyre több a furcsa személyiség.

Elmondom akkor a véleményem.:)

1. Régen is voltak ugyanilyen emberek, csak nem indigónak hívták őket.:)

2. A lélek egy annyira megfoghatatlan dolog a tudománynak is, hogy csak találgatni tudnak.

3. Nem véletlenül hallunk a TV-ben médiumokról, és telepátiáról. Azt hisszük valami csoda, pedig az állatvilágban is vannak szinte a semmiből jövő megérzések. Biztosan van tudományos magyarázat, csak azt az emberiség még nem igazán tudja.

4. Aki erősen emóciánális, de annyira, hogy már képességnek nevezhetőek a megérzései, nem jelent semmi különösebbet annál, mint hogy hiperérzékeny. Írják egyes oldalakon, hogy az indigók úgymond "zsenik". Hát igen, ha már valamiben ennyire kiemelkedőek, mint a lélek lehetőségeinek kiaknázása, akkor nem meglepő, hogy másban esetleg gyengébbek/kezelhetetlenebbek. A túlérzékeny szó jelentésén szerintem meg nincs mit magyarázni. Az az ami. Olyat is érez, észrevesz, amit mások nem (pedig ott van).

Ha érdekel az 5. pont, akkor elolvashatod.

Amit én megfigyeltem magamon: 17 éves koromban egyik nap mentem haza a suliból, és a semmiből belém nyilallt a bűntudat, hogy nem válaszoltam a nagymamám levelére. Mert világéletemben ilyen voltam. A Mama mindig rá akart venni, hogy írjak neki, írt is nekem, de ritkán válaszoltam, azt is megkésve. Na most se történt másképp. Szóval egyszer csak rossz érzésem lett, hogy mi van, ha már késő válaszolni. Persze nem hallgattam a megérzésre, aztán elmúlt. Aztán eltelt három hét, és kiderült, hogy a Mama meghalt három hete. Azért olyan későn derült ki, mert azideig apukám tesója (mamám fia) eltitkolta a dolgot.

Mikor meghallottam, alig jutottam szóhoz.

Másik, amikor a legjobb barátnőm (akit már vagy 8 éve ismertem, nagyon össze voltunk nőve) álma "belemászott" az enyémbe. Néha tudatosodok álmomban, és realizálom, hogy csak álmodom. Pont attól tudatosodtam ekkor, hogy a barátnőm álmában történt "Bianka halálesete, amit a barátnőm is látott" nem illett a képbe, hogy a Tesco-ban dolgozok és egy monitoron megkapom az üzenetet.:D Persze később értettem meg, hogy mi is volt ez, amikor barinőmmel elmeséltük egymásnak az álmunkat.

Mostanában meg azt figyeltem meg, hogy mindig amit akarok mondani, előttem kimondja az, akivel beszélgetek. Hát nem igaz!.:D

Lehet, hogy paranoiás vagyok, de az is lehet, hogy nem.:)

Ja és anyukám pszichésen beteg, ezért én is elég érzékeny idegrendszert örököltem, valamint a betegségét kellett tolerálni, ez dupla empátiát alakított ki bennem, asszem.

Bocs, hogy hosszú lett, remélem nem pazaroltam az idődet Kedves Kérdező!:)

19/L

2010. okt. 19. 13:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!