Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Lehetséges hogy Indigó gyerekn...

Lehetséges hogy Indigó gyereknek születtem?

Figyelt kérdés

Mindig is éreztem, hogy más vagyok, mint a többi ember, de csak azután tudatosult bennem, hogy Indigó gyermek lehetek, mikor egy ezzel foglalkozó oldalt böngésztem. Ezt a másságot sosem éreztem tehernek, mindig jóra használtam, segítettem a környezetemen, valahogy mindig sikerült valahogy segíteni másokon, pl osztálytársakon. Az állat és környezetvédelem mindig is fontos volt számomra, úgyhogy most csatlakoztam egy állatvédő ligához, és részben kiteljesedtem. Néha már túlzásokba is estem, lelkileg vagy fizikailag sérült állatokat vittem haza, vega lettem 11 évesen. Ezen kívül én vagyok az osztályban az elvont, a művészi, az, aki álmodozik, és alkot. Viszont az énem egy része sokak számára elviselhetetlen, nem bírom a kötöttségeket, ha irányítanak, és az igazságérzetemmel őrületbe kergetek másokat. Néha egész egyszerűen sírni tudnék, amikor szétnézek a világban, és látom, hogy milyen emberek lakják. Mindig is sokkal emocionálisabb voltam, mint a többi ember, de ez az utóbbi években csak erősödött. Mindig is érdekelt az ezoterika, hittem a szellemekben, és kiskoromban láttam is őket állítólag. (3-4 évesen) Néha most is érzem azt a furcsa dolgot, hogy nem vagyok egyedül, ami néha olyan furcsa nyugodtsággal tölt el, néha pedig félelemmel. Ahol az indigókról olvastam, kb mindezek fel voltak sorolva, és nem értem mi van velem.

Indigó gyerek vagyok, vagy csak szimplán flúgos?

2010. szept. 7. 14:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/85 anonim ***** válasza:
100%
Azért gondolkodjál már...Az h vki zsidó,muzulmán,cigány,stb. tehát azok a kategóriák amik VALÓBAN léteznek és életszerűek,és amiket az emberek általában sztereotipizálnak és diszkriminálnak az egészen más,mint ha vki "indigó"...Keress már nekem egy ilyen törvényt,mely szerint a munkaadónak nincs joga diszkriminálni egy INDIGÓ felnőttet!
2010. szept. 7. 20:59
 42/85 anonim ***** válasza:
90%

Nem akarok a lelkedbe taposni, de nagyon kétlem, hogy indigógyermek lennél. Hiszek benne, hogy léteznek ilyenek, ám nem jellemzőjük az, hogy anonim oldalakon nyerjenek megerősítést személyiségükről - márpedig te épp ezt teszed. Már a kérdésedből süt, hogy azt akarod, mi igennel válaszoljunk a sejtésedre, és higgyük, hogy az vagy.

A legtöbb 14 éves gyerek ugyanazt csinálja, mint te. Tudom, ezt kívülről nehéz látni, de ha idősebb leszel- ez a szöveg, amit a gyerekek sosem hisznek el -, rájössz majd, hogy a csini-bini máz és rószaszín maszk alatt a legtöbb 14 éves világmegváltó gondolatokat hordoz magával. A legtöbb tini azt hiszi, hogy ő a vállain hordja a világ terheit - egy valóban bölcs ember tudja, hogy ez nem igaz -, és ha tudnád hányan hisznek a szellemekben! Na meg, hogy hány tinédzser véli magát álmodozó művészléleknek, csak mert firkál, írogat vagy penget néhány kottát. Azt pedig említenem sem kel, hogy ebben a korban, mindenki sokkal emocionálisabb lesz, sokkal érzékenyebb, a hormonok miatt.

Én is olyan ember voltam, mint te, de időközben felnőttem - pár csak 5 évvel vagyok idősebb nálad -, és rájöttem, hogy a világ bizony nem olyan, ahogy 14 évesen látjuk. Nemcsak én, mások is. Nevetve gondolunk vissza arra, hogy miket gondoltunk akkoriban - mert ezek téveszmék voltak, beképzelt és bemesélt álmok és ideák, amelyek nagyon szépen és meghatóan hangzanak, de nem igazak.

Az igazi "küldöttek" nem sírnak, ha körbenéznek a világban, nem sóhajtoznak, hogy 2milyen emberek élnek itt!", hanem egyszerűen elmosolyodnak és azt mondják: "Bár buták néha ezek a földiek, de milyen fantasztikusak, hogy szeretem őket!"

Mert ha valóban vannak, akik azért jöttek, hogy jobbá tegyék a földet, elsősorban a szeretetet keresik és adják, úgy, hogy közben nem érzik magukat másnak, mint a többi ember - számukra ugyanis már-már naivul természetes, hogy mindenki jó.

Csak ők elbújnak közöttünk.

2010. szept. 7. 21:00
 43/85 anonim ***** válasza:
0%

"Keress már nekem egy ilyen törvényt,mely szerint a munkaadónak nincs joga diszkriminálni egy INDIGÓ felnőttet!"

Az akkora lesz, amikor a mostani indigó gyerekek dolgozói korba érnek.

2010. szept. 7. 21:02
 44/85 A kérdező kommentje:

21:00

Köszönöm szépen, végre egy normális válasz. :)

Hát bízom benne, hogy vannak olyan velem egykorúak, akik azért nem szarnak mindenre, csak én vagyok rossz helyen. Bár sok mindenben biztos ők is tesznek jót, de például reggelente a buszra várva az én korosztályomba tartozók azzal múlatják az időt, hogy kóbor kutyákat rugdosnak, szemetelnek, stb. És ha ezt neheményezem, akkor én vagyok az idióta buzgó mócsing. Én igazából ezektől a dolgoktól szörnyen el tudok keseredni, és kb minden 20.-ik ismerősöm gondolkodik úgy, mint én.

2010. szept. 7. 21:17
 45/85 anonim ***** válasza:
56%
Hát ezt nem mondod komolyan,látszik h gyerek vagy még..Semmiféle tudományos alapon nem bizonyítja senki sem,hogy ilyesmi valóban létezik ez az egyik.A másik h sokan még ma sem tudják,h mi az h vki "indigó",az előbbiből kifolyólag.A harmadik h gondolod hogy egy több ezer éves múlttal rendelkező népcsoprottal v vallással föl fog érni,és egy szintre emelkedni az te indigóságod???!!A negyedik,hogy szomorú,de ez így van,legalábbis ebben az országban,hogy megkerülik a törvényes utakat,kiskapukat találnak,hogy vkit eltávolítsanak a munkahelyéről ha szúrja a szemét a főnöknek hogy az illető zsidó,stb.És az ötödik,és ezzel be is zárom a vitát,mivel látom h fingod nincs,h miről szól a dolog,az az,hogy valójában nem a "indigóságod" lesz a gond,nem ezért diszkriminálnak,hanem azért,mert nem végzed pontosan és felelősségteljesen a munkádat,és nem vagy szabálykövető(mivel ugye szerinted ez az indigóságod egyik jellemzője).Ember legyen a talpán az a főnök,aki ezt neked tolerálni fogja!!
2010. szept. 7. 21:24
 46/85 A kérdező kommentje:
Ezeket nem én (kérdező) írtam:D
2010. szept. 7. 21:26
 47/85 A kérdező kommentje:
Mármint a munkával kapcsolatosakat
2010. szept. 7. 21:27
 48/85 anonim ***** válasza:
68%

Rájöttünk,mivel ha te írsz,az más betűtipus:)

Nem mellesleg,a kedves kérdező által belinkelt honlap dugig van durva helyesírási hibákkal.Szóval nem hiszem h túlságosan sok ész és tudományosság rejtőzne annak a fejében aki ezt kitalálta és közzétette.Azonfelül újra átnéztem,hogy mi szerepel a "felnőtt indigó" jellemzői között:öntelt és türelmetlen,nehezen fejezi ki magát szavakkal és NEM VÁLLALJA A VEZETÉST,MEGTAGAD MINDEN FELELŐSSÉG VÁLLALÁST.Tedd ezt te is.Az életben minden felelősséggel jár.Szülni egy gyereket,dolgozni egy munkahelyen.Add majd be a gyereket állami gondozásba,mert te ugyan nem vállalsz érte felelősséget h felneveled,mellesleg nem is lenne miből,mivel pénzt sem fogsz keresni,mert a munkahelyeden sem fogsz felelősséget vállalni a tetteidért,mivel te ugyebár egy INDIGÓ felnőtt vagy,így ezek nálad teljesen magától értetődő dolgok!

Na befejeztem,mert az egész röhej!

2010. szept. 7. 21:41
 49/85 anonim válasza:
70%

Nem tudom, hogy valóban vannak-e indigó emberek -ebbe nem is mennék bele- , de ha ilyen leszel felnőtt korodra is akkor azzal szerintem csak nyer a többi ember. Nekem egyértelműen pozitív a kisugárzásod és ez ma nagyon jól jön. Arra lennék, kíváncsi, hogy milyen tanuló vagy? Engem tényleg nem érdekel, hogy indigó vagy-e, megmondom őszintén nem sok olyan fiatalt látok, aki így gondolkodik.

Mert én inkább azokat a felfogásokat tapasztalom, a mai tiniken, hogy minél szebb legyen a haja, vagy milyen ruhában van, és Te szerintem pont nem ilyen vagy. Ha 20 éves leszel, biztosan kialakul egy munkakör ahol dolgozni szeretnél, ha azokat olyan beleéléssel és szívvel fogod végezni, szerintem csak jól járnak Veled. Ezt komolyan mondom.

2010. szept. 7. 21:42
 50/85 A kérdező kommentje:
Háát, a tanulás vegyes, eleve nagyon nem bírom a reál tantárgyakat, de humánból és nyelvekből minden megeröltetés nélkül tudok jó jegyeket szerezni. Most matek és fizika korrepetálásra járok, úgyhogy baj csak nem lesz:)))
2010. szept. 7. 21:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!