Alvásparalízis közben fura dolgokat látok, hallok.
Valaki tapasztalta ezeket a dolgokat?
Figyelt kérdés
Egy-egy alvásparalízisnél nem vagyok ébren, nem tiszta a tudatom, de nyitva van a szemem, és látom a szobában a tárgyakat, de teljesen más elrendezésben. Lebegnek a bútorok, vagy más szögben el vannak dőlve. Olykor lépteket is hallok, holott a párom alszik mellettem, más nincs a lakásban. Legutóbb pedig valami bemászott a takaróm alá és hasba vert, akkor egyedül voltam az ágyban. Felébredve nem éreztem fájdalmat.
Tudom, bizonyára az agyam tréfál meg, de mégis nagyon ijesztő, és nem tudok tudatosan felébredni belőle.
Ritkán fordult elő, de akkor fura alakokat, árnyékot láttam. A legrosszabb az egészben, hogy azt az érzést kelltette, hogy bámul és közeledett lassan.
2021. jún. 23. 03:33
2/19 anonim válasza:
El nem tudom képzelni, mitől olyan egyértelmű, hogy ez alvásparalízis...
2021. jún. 23. 04:43
3/19 anonim válasza:
Miért mi más lenne, szellemek? Xd
2021. jún. 23. 05:58
4/19 anonim válasza:
Engem mikor legutóbb meglátogatott a démon a mellkasomra ült és bámult az arcomba. Az volt a legrosszabb hogy nem tudtam mozogni teljesen ki voltam szolgáltatva neki.
2021. jún. 23. 06:31
5/19 anonim válasza:
Én nem láttam semmi nem odaillőt, de nagyon hangos mennydörgéseket hallottam, többet is egymás után. Az öcsém még ébren volt, azt mondta, hogy nem hallott semmit, úgyhogy biztosan alvásparalízis volt (mozogni se tudtam).
2021. jún. 23. 06:46
6/19 anonim válasza:
A tudomány állása szerint Hallucinációnak azt a jelenséget nevezzük, amikor valaki olyan dolgot észlel, ami valójában nincs vagy nem történik meg. Az igazság ezzel szemben az, hogy igenis valós megtapasztalások ezek, akár skizofrén vagy, akár alvasparalizist akár halálközeli élményt élsz át. Ezt mindenki tudja aki hasonlót át él, annak bevésődik az emlékezetébe örökre. Hallucinálaskor olyan dolgokat tapasztalsz meg, amiket normál esetben nem tudsz. Nem azt jelenti hogy nincs, hanem hogy nem fizikális, nem mérhető szellemi etedetű. Általában azok a negatív szellemek (démonok) idézik elő akik végig kísérik az életedet és azon munkálkodnak hogy elbukj, és elkárhozz. Néha pozitív entitásnak adják ki magukat, nem mindig ellenségesek.
2021. jún. 23. 07:47
7/19 anonim válasza:
Sokan arra panaszkodnak, hogy valami a mellkasukon ül, vagy fojtogatja őket.
Az ember ebben a helyzetben kicsit nehezebben kap levegőt, ezért az agy megpróbálja kitalálni (abban az alvós, fantáziadús állapotában) hogy mégis mi akadályozza.
Ilyenkor próbálj nyugodt maradni, koncentrálj arra hogy ez csak az agyad játéka, amúgy biztonságban vagy. Megpróbálhatsz pozitív dolgokra is koncentrálni, valakinél bejön.
2021. jún. 23. 07:48
8/19 anonim válasza:
Én múltkor egy rémálomból felriadva éltem át egy csodás alvásparalízist. Azt láttam, hogy egy alak áll a hálószoba ajtóban és kukucskál befelé. Rendesen megijedtem, azt hittem betörtek.
Vérnyomás az egekben, de azért kiszaladtam a szobából harcra készen állva. :D
6-os Én azt gondolom, nem a negatív szellemek, démonok okoznak ilyeneket, hanem a feszültség, stressz, traumák, negatív dolgok. Nem teljesen értem, miért kell kívülre vetíteni a belső folyamatainkat, mintha a gonosz törne az életünkre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!