Ti tapasztaltatok már alvásparalízist? Ha igen, elmesélitek, ti mit éltetek át?
Korábban nem hittem a félálom-szerű állapotban, nem is éltem át ilyet, de pár éve ez történt:
Feküdtem az ágyamban és a sötét szobában különböző helyekről (íróasztal alól, ajtó felől, stb.) erős fényeket láttam megjelenni. Mint ha valakik elemlámpával világítanának felém. Régebben ugyan előfordult, hogy pont azt álmodtam, hogy az ágyamban fekszem és fura, ijesztő dolgok történnek, de akkor azzal löktem el magamtól a dolgot, hogy ha történetesen pl. egy szénakazalban aludnék, akkor is álmodhattam volna ugyanezt. Viszont ez a fényvillanós dolog biztos, hogy nem álom volt, mert egyszer még fel ia keltem és villanyt oltottam, annyira megijedtem. Ráadásul 4-5 hasonló eset is előfordult kb. 1 év alatt, de aztán szerencsére abbamaradt. Volt, hogy nem mertem elaludni, mert féltem, hogy megint valai ilyesmit fogok átélni. Az volt a legszörnyűbb, hogy nem voltam ura a saját tudatomnak, és fogalmam sem volt, mi történik velem.
(Egyébként rendszeresen vezetek álomnaplót, le is vannak írva ezek az esetek részletesen, de most nincs kedvem előkeresni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!