Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Aki tapasztalta már a tudatos...

Aki tapasztalta már a tudatos álmodást, mesélne róla? Melyik módszert használtátok, mennyi ideig tartott elsajátítani? Volt bármi nehézség?

Figyelt kérdés

Már régóta próbálkozom, egyedül a WILD technikával jutottam valamire, de azzal is csak annyit értem el, hogy amikor még éber vagyok, egyszer csak hirtelen elkezd bejönni az a hangos búgás, mindenféle félelmetes dolgot látok a képzeletemben, és itt inkább meg is szoktam állni, mivel nagyon erősen és gyorsan kezd dobogni a szívem, valószínűleg izgulok is, meg nagyon félek. Sokat hallottam már az alvásparalízisről, mindenki borzalmas dolgokat mesél róla, nekem meg amúgy is tele van az agyam mindenféle rémséggel, mivel elég sok mindenen keresztülmentem, ráadásul sok horrorfilmet is láttam, amiből csomó minden megragadott, és ilyenkor elvileg a képzeletedben lévő dolgok "kivetülnek". Ha jól tudom, a WILD módszernél a legnagyobb az esély az alvásparalízisre, és én szinte rettegek tőle, viszont máshogy még megközelíteni sem sikerült a tudatos álmodást.

Nektek milyen tapasztalataitok vannak a tudatos álmodásról? Volt aki már esetleg hasonlót átélt, vagy más hatásos módszerrel eljutott az álomig?

2014. aug. 31. 22:54
 1/4 anonim ***** válasza:
32%
Ha arra gondolsz, hogy a tudatos álmodás az, amikor tisztában vagyok vele, hogy álmodom és irányítom a dolgokat, akkor elmondom, hogy tízéves korom óta így álmodom tanulás nélkül. 15 éves korom óta meg paralízisem szokott lenni, és tök jó.
2014. szept. 2. 16:17
 2/4 süt ***** válasza:

figyelmedbe ajánlom az agykontrollt. egy rakás olvasmányt lehet letölteni a netről, régen nekem is sikerült tudatosan álmodni, még egy telepatikus álmodásom is volt egy legjobb barátommal.

(ő is ugyanazt álmodta mint én, csak más szemszögből)

aztán felnőttem ... :D

2014. szept. 6. 08:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is féltem különböző dolgoktól, majd egyszer az egyik álmom arról szólt, hogy meggyőznek arról, hogy amitől félek az nincs is.
2014. szept. 8. 20:29
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Folytatom: ezután már nem is féltem semmitől. (Megfogadtam a tanácsot.)
2014. szept. 8. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!