Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ki ért a nekromanciához?

Ki ért a nekromanciához?

Figyelt kérdés
Kérlek téged kedves olvasó, amennyiben segítséget tudsz adni a dologgal kapcsolatban, hogy mikre jó bővebben stb...akkor ha teheted írj privát levelet is, mert nem publikus beszélgetést is szeretnék folytatni a témában hozzáértőkkel...illetve ha lehetséges, elméleti szinten tanulni is óhajtok e téren, szóval ha szépen megkérném a hozzáértőket, segítenének nekem ebben? Nagyon megköszönném!
2010. júl. 6. 21:39
1 2 3 4 5 6
 41/51 A kérdező kommentje:
Tudod nekik a halottak mászkálása számít csak nekromanciának...
2010. júl. 12. 15:52
 42/51 anonim ***** válasza:
halottmászkáltatás elsősorban a Luisanai vidékeken honos, az eredeti, afrikai woodoo papok és papnők gyógyítanak, és sok egyéb varázslatot űznek.
2010. aug. 4. 14:22
 43/51 anonim ***** válasza:
Már a szellemidézés is nekromancia.
2010. aug. 4. 15:27
 44/51 A kérdező kommentje:
a nekromanciának csak elhaló része woodoo :)
2010. aug. 5. 18:29
 45/51 anonim válasza:
Egyébként itt olvastam valakinél hogy a nekromancia az sötét tudomány de nem annyira mint a fekete mágus tudománya, de személy szerint én a nekromantát az élet és a halál közötti egyensúly megtartójának gondolom de mindenkinek más a véleménye. A zombikat egyébként voodoo papok csinálták és én személy szerint ismerek nekromantát de nem szereti ha ezzel nyaggatják őt mert volt egy kisebb baja is ebből érthető hogy abba hagyta. Egyébként ez engem is érdekel.
2010. szept. 10. 23:59
 46/51 anonim válasza:
Egyet kell értenem egy korábbi válaszoló véleményével. Ez egy olyan dolog, amit az ember jobbára ép ésszel fel sem foghat, van aki hisz benne és a hite olyan falakat bont el, olyan energiákat mozgat meg, amiről azelőtt nem is gondolta volna, hogy létezik. Az viszont egyértelmű, hogy sokan csak jól elrötyögnek mindazon, amit itt olvasnak, vagy éppen fatális baromságokat tesznek közkinccsé. Aki ért hozzá, valószínűleg nem osztja meg a nyilvánossággal a tudását semmilyen formában, mert annak következménye beláthatatlan! Kedves kérdező! Elméleti tudást szeretnél szerezni. De mi célból? Csak mert érdekel? Mert kíváncsi vagy? Ez nem egy olyan dolog, amihez így kellene hozzáállni. Remélem ezzel tisztában vagy, és hamar megtanulsz megfelelő diszkrécióval kezelni ilyen horderejű dolgokat.
2010. okt. 18. 19:43
 47/51 anonim válasza:

A nekromancia több ágra oszlik:

-Voodoo mágia

-Keleti nekromancia

-Nyugati nekromancia

-Skandináv nekromancia

-Lichek

-Holturak

A Voodoo mágia a pápuáknál és egyéb ilyen törzseknél használatos. A papok képesek porokkal révületbe taszítani az áldozatot, aki felett így korlátlan hatalma van. Ez a békésebb nekromancia.

A Lichek a szellemmesterek. Nem támasztanak fel hullákat és csontkupacokat, de így is veszélyesek. A szellemeiket korlátlanul tudják uralni, csak halál esetén veszíti el a vezetést. A Lich már-már szellem, könnyen elbújik, jó médium. Sokan a rosszak közé tartoznak.

A nyugati nekromancia a tipikus " felélesztek egy csomó zombit, majd én leszek az úr" nekromantákat öleli fel. A nekromantáik főleg bansheeket(kísérteteket), zombikat élesztenek fel. Hátrányuk a hozzáértésük hiánya. A legtöbb nyugati nekromanta fiatal, kezdő. Praktikáik könnyen használhatóak, varázslataik nem erősek.

A keleti nekromancia sokkal bonyolultabb mint a nyugati verziója. Bonyolultabb praktikák, erős varázslatok. A keleti nekromanták főleg csontvázakat keltenek életre, illetve oly lelkeket, melyeket nem irányítanak.

A holtúr főleg csontvázakat, testeket keltenek életre. teremtményeik silányak, de képesek nagy, töménytelen mennyiségű testek életre kelteni. Erejük idővel gyengül, ha elveszítik az uralmat, a testek elpusztulnak.

Remélem segítettem! ha kell több infó, csak írj!

2014. jan. 27. 18:51
 48/51 Reval95 válasza:
2015. febr. 18. 13:08
 49/51 mit csináljak? válasza:

Nekromanta

Leírása: nekromanta fantasy és horror művekben előforduló olyan személy, aki a holtakkal kapcsolatos mágiákkal, a nekromanciával foglalkozik. Elsősorban olyan valakit értenek alatta, aki képes a holtak testét mozgásra bírni vagy a lelkét az életet a haláltól elválasztó mezsgyén keresztül uralma alá hajtani.

2019. jún. 20. 16:10
 50/51 anonim válasza:

Én egy hivatásos nekromanta vagyok most megmondom a tutit

Elmagyarázom konkrétan hogyan kell végrehajtani egy nekromanta szertartást:

Kell egy emberi áldozat ,illetve a feltámasztani kívánt személy DNS-e.

Ezután a megfelelő kézpecsétek megtételével aktiválhatod az Edo Tensei no Jutsut

Ha ennél többet akarsz tudni nézd meg a narutot ,az hasznosabb időtöltés mintha halottakkal beszélnél

2023. aug. 12. 16:47
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!