Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ki ért a nekromanciához?

Ki ért a nekromanciához?

Figyelt kérdés
Kérlek téged kedves olvasó, amennyiben segítséget tudsz adni a dologgal kapcsolatban, hogy mikre jó bővebben stb...akkor ha teheted írj privát levelet is, mert nem publikus beszélgetést is szeretnék folytatni a témában hozzáértőkkel...illetve ha lehetséges, elméleti szinten tanulni is óhajtok e téren, szóval ha szépen megkérném a hozzáértőket, segítenének nekem ebben? Nagyon megköszönném!
2010. júl. 6. 21:39
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
A Lich King ért hozzá.
2010. júl. 8. 22:53
 32/51 A kérdező kommentje:
20:53 -es válaszadó: hidd el, ha már az elmélethez jobban értek, menni fog ;)
2010. júl. 9. 20:21
 33/51 anonim ***** válasza:
írtam neked e-mailt az amuletről, nem tudom írtál-e rá valamit, mindenesetre változott az e-mail címem :)
2010. júl. 9. 20:56
 34/51 anonim ***** válasza:
(De most komolyan nekromancia? Fel nem fogom,hogy ilyen elképesztő baromságokban,hogy lehet hinni... Na mindegy,ez az én véleményem.) A kérdésre a válasz: Tételezzük fel egy pillanatra,hogy tényleg létezik,és vannak olyanok aki elsajátították. Akkor te tényleg azt várod,hogy felkeresnek priviben?! Gondolkozz egy kicsit. Még ha létezne is,akkor sem keresne fel senki aki ért hozzá.
2010. júl. 10. 11:09
 35/51 A kérdező kommentje:

20:56-Igen, mekaptam és nagyon köszönöm. Amint pontsabb leírásra bukkanok efelől, írok levelet. :) Egyébként válaszoltam, de gondolom, ha az e-mailed változott, nem kaptad meg... Kb. ennyi volt a lényeg, amit most is írtam.:) Még 1-szer köszi.

11:09-Sosem értettem, a magadfajták miért hiszik, hogy tényleg pontosan infortmáltak a netről és könyvekből, akármiről legyen szó...a nekromancia nem zombikeltés. Aki ért hozzá, nem áll ilyen drasztikusan a dologhoz, mivel ez nem hét pecsétes titok, csupán átlagemberekre nem tartozik. Én tanulás céljából érdeklődöm eziránt, nem pedig, hogy befolyásoljam a körülöttem élőket, vagy hogy bárkinél is többnek érezzem magam. Egyszerűen érdekel, mert tudom, hogy közel áll hozzám.

2010. júl. 10. 12:29
 36/51 anonim ***** válasza:
Ha nem akkora titok a dolog,akkor miért itt a gyakorin szerencsétlenkedsz,ahelyett,hogy azoktól tanulnál,akik "értenek hozzá"?
2010. júl. 10. 13:52
 37/51 A kérdező kommentje:
Mert kevesen ismerik-.- ez olyan mint akármelyik más mágia...
2010. júl. 10. 15:16
 38/51 anonim ***** válasza:

Igazán nincs mit :) Remélem találsz valakit, aki többet tud.

Mindenhol bele lehet futni olyanokba, akik szívesen osztják meg a tudásukat,a keresőkkel, még akár ismeretlenül is,persze én is úgy gondolom, hogy csak kevés komoly ismerettel rendelkező ember jár fel ide, de az esélyt meg kell adni :D :)

2010. júl. 10. 21:00
 39/51 anonim ***** válasza:

A kérdezőtől szeretném megkérdezni, amit eddig megudtál a témával kapcsolatban, meg tudnád osztani velem privátban? Esetleg ha valami könyvet, vagy forrást tudnál ajánlani, azt is szívesen venném.

Nem sokat értek még az efféle dolgokhoz, de nagyon érdekel.

Előre is köszi.

2010. júl. 10. 21:13
 40/51 anonim ***** válasza:

Már nem azért de a szellemek megidézése is nekromancia.

A Nekromancia létező dolog, lásd Voodoo. Azon belül a zombi lét és a holtak feltámasztása.

Ez komoly, de amint olvastam ti elröhögcséltek ezen.

2010. júl. 12. 13:51
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!