Hogy semmisítsem meg a szerelmi kötést? Megőrülök!
Hülyeséget csináltam, kötést tetettem a volt páromra mert iszonyat szenvedtem teltek a hónapok s visszajött. De mintha nem is ő lenne rendesen zaklat állandóan rajtam csimpaszkodik megfojt!!!!!!Úgy beszél mint egy fanatikus nem bírom már.Ráadásul megismertem egy pasit 1 hónapja és szeret és én is őt,de képtelen vagyok szakítani félek hülyeséget csinál,azt mondta ha egyszer elhagyom megöli magát. Kértem azt aki megkötötte nekem hogy szedje szét azonnal de azt mondta nem lehet és figyelmeztetett. Nincs valami mágia arra hogy megutáljon??? Nagyon megbántam nem birom!! Gyertyázok de semmi nem történik.
Szkeptikusok ne írjanak nem érdekel csak segítsen valaki leszedni!!!!!
A szerelmi kötés alapja az hogy a célpont fejébe kicseréli a képedet az ő általa elképzelt "ideálra". Annyit kell tenned hogy folyamatos csalódások érjék. Ismerje fel hogy "nem vagy jó semmire", nem vagy a lelki társa, nem illetek össze. stb... (tudom hogy ez ténylegesen nem így van, nem sértésnek szánom a válaszom de ezt kell elhitetned vele). Nem tudom milyen természetű a kötés amiben vagy. Ha sima átok alapú akkor 1 asztrál utazó le tudja neked szedni (én nem foglalkozom ilyenekkel). Ha manipuláció szintű akkor a csalódások és a pszichés zavar maguktól fel fogják oldani. Ha ismerősöd csinálta és nem fizettél érte. Akkor tudakold meg hogy történt-e "isteni" közbenjárás (nem nem a keresztények istenére gondoltam) ha igen akkor valamiért cserébe az adott isten is le tudja szedni. Ha essetleg nem olvastad volna a korábbi kérdésekhez írt válaszaimat. Írok néhány ismertetőt.
ELőször is. A mágia lehetőséget biztosít a használójának arra hogy a saját sorsát (nagyobb erővel másokét is) irányítsa. Ezért nem érdemes szerelmi meg bármiféle kötésekkel bajlódni. Mert 1 kapcsolatba lehet csak az a sorsod hogy megtnulj valamit, eljuss valahova, utána szétmentek. Aztán a sors megy tovább a saját medrébe (mint ahogy megimserted a következő jelöltet) és mivel szembementél a sorsoddal (akkoris ha nem te tetted közvetlen). Zavart idéztél elő a menetében. ÍGy kerülhettél ilyen helyzetbe.
Hiába mondom bárkinek hogy ne forduljanak más emberi lényhez (az istenekkel/istennőkkel más a helyzet, nekik nagyobb rálátásuk van). Ez lesz az eredmény. Ha "normális" körültekintéssel végezték volna rajtad a varázslatot. Megnéztétek volna előre a következményeket. Így most dobtatok 1 villáskulcsot 1 működő motorba. Nem lessz olcsó a javítása és ezt most ne anyagi javakra értsd. Szenvedni fogtok mind a2-n (mármint akiket a kötés összeköt) de a 3. félnek sem lessz jó mivel közvetve ő is kap majd belőle rajtad keresztül a későbbiekben.
Remélem tudtam segíteni és legyen ez midnenki számára elrettentő (és egyben jó) példa arra hogy felelőtlenül ne "játszatok" a természetfelettivel.
u.i: ha van asztrál utazó ismerősöd de még kezdő szinten van és nem tudja mit keressen. Van +1 "szál" ami "belőled" áll ki a saját "lélekszálad" mellett. Azt kell visszakövetni és megszüntetni az ereje forrását. Így törik meg a kötés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!