Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogy semmisítsem meg a szerelm...

Hogy semmisítsem meg a szerelmi kötést? Megőrülök!

Figyelt kérdés

Hülyeséget csináltam, kötést tetettem a volt páromra mert iszonyat szenvedtem teltek a hónapok s visszajött. De mintha nem is ő lenne rendesen zaklat állandóan rajtam csimpaszkodik megfojt!!!!!!Úgy beszél mint egy fanatikus nem bírom már.Ráadásul megismertem egy pasit 1 hónapja és szeret és én is őt,de képtelen vagyok szakítani félek hülyeséget csinál,azt mondta ha egyszer elhagyom megöli magát. Kértem azt aki megkötötte nekem hogy szedje szét azonnal de azt mondta nem lehet és figyelmeztetett. Nincs valami mágia arra hogy megutáljon??? Nagyon megbántam nem birom!! Gyertyázok de semmi nem történik.

Szkeptikusok ne írjanak nem érdekel csak segítsen valaki leszedni!!!!!

2018. máj. 16. 12:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Keresőbe írd be, hogy szerelmi kötés levétele és találsz több megoldást is.
2018. máj. 16. 13:22
 2/13 anonim ***** válasza:
38%
A hülye! Még nem örül, hogy megszabadult tőled... Látod nem kellett volna kötést csinálnod és mostanra együtt élhetnél a másik fickóval. :P De nem kell rögtön feladni! Ha meg akarja ölni magát csak nyugodtan, legalább egyel kevesebb szennyezi a környezetet. Nem kell mindenből tragédiát csinálni. 🤗 A halál egy természetes folyamat. Van, aki nem bírja kivárni, azok öngyilkosok lesznek. Türelmetlen népség! De aranyos is, amikor leesnek a 10-ikről. Nem bírok betelni a látvánnyal. 😏
2018. máj. 16. 13:33
 3/13 anonim ***** válasza:
94%
Meg lehet semmisíteni, egyébként meg tudod, mit? Megérdemled...
2018. máj. 16. 13:33
 4/13 anonim ***** válasza:
95%
Ugye , ugye , az önzés tudatlanság stb kombinációja nem nyerő ...
2018. máj. 16. 13:34
 5/13 anonim ***** válasza:
9%
3 superkezdő spirit vagytok.
2018. máj. 16. 13:44
 6/13 anonim ***** válasza:
93%

Dicsérni kell téged, hiszen van az észnek helye!

A tandíjat meg kell fizetni. Játszottál olyannal, amihez nem érted, most lett benyújtva a számla.

.

"Nagyon megbántam nem birom!!"

Márpedig ez nélkül nem fog menni!

"azt mondta ha egyszer elhagyom megöli magát"

Zsarolás üres fenyegetéssel.

2018. máj. 16. 14:12
 7/13 anonim ***** válasza:
31%
Marhaság. Nincs ilyen, hogy kötés meg mágia. A hormonjaid ugrálnak. Ha nincs köztetek komoly kapcsolat, akkor két-három hét múlva elmúlik. Ha fel akarod gyorsítani, akkor egy másik férfi feromonjai segítenek, miközben oxitocint termel a tested. Ezt közönségesen úgy tudom leírni, hogy az új pasid jól kinyal. Ez a csikló funkciója.
2018. máj. 16. 14:13
 8/13 anonim ***** válasza:
93%

Nagy hibat kovettel el!

Nem szabad senkit sem "kenyszeriteni" tudta nelkul,hogy szeressen!

2018. máj. 16. 14:24
 9/13 anonim válasza:
0%
Hol csináltattad a szerelmi kötést? Én is akarok ami működik...
2018. máj. 16. 14:33
 10/13 anonim ***** válasza:
62%
Hogy csinálta az illető neked pontosan?Milyen volt a rituále.?Ahol odaút van ott visszaút is.Amugy ja biztos hogy energetikailag megbuzeráltátok a srácot.Ha vkinek elég erős az energiája képes hatni másokra
2018. máj. 16. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!