Mit tegyek méhben elhat ikertestbérem volt. Megőrülök.
Részletesen lent. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Segítség kellene mert lassan megőrülök.
Mindig is vàgytam egy ikertestvèrre. Volt hogy reggel amikor felébredtem meg voltam róla győződve hogy van is. Nem tudtam hogy mi az oka. Szinte szenvettem egyedül. Egyszer olvastam az interneten hogy lètezik ojan hogy az ember még a magzatba elveszti az ikertestvérét de megmarad neki az az érzés hogy elvesztett valakit.Àllandóan irigykedtem az iskolában is azokra akiknek megadatott hogy együtt születhettek meg.Mit tegyek? Ha tudnàm kit gyászolok könebb lenne. Van erre valami megoldás? Bocs a szar fogalmazásért éjszaka van.
2017. jún. 11. 22:18
1/8 anonim válasza:
Hát szerintem nem lehet sokmindent tenni. én a helyedben megprobálnám az érzést háttérbe szorítani. Ha sokat gondolsz rá és sokat foglalkoztat az még rosszabb. Hiszen ikertestvért nem tud neked senki varázsolni. Talán felvenném a kapcsolatot olyanokkal akik hasonló cipöben járnak. Hogy ök hogyan gyözik le ezt a dolgot. Igen kellemetlen lehet..
2017. jún. 11. 22:29
2/8 anonim válasza:
keress egy jó kineziológust, ő fel tudja oldani ezt a rossz érzésedet
2017. jún. 11. 22:32
3/8 anonim válasza:
családállítás segíthet, vagy csoportterápia, kineziológus.
ezek mind jók
2017. jún. 12. 00:44
4/8 anonim válasza:
Neked alanyi jogon jár a pszichológus szal iratkozz fel nála és kezeltesd magad. Hallottam olyanról is, hogy mindenkinek van egy hasonmása a világ valamelyik szegletén. Keresd fel és kérd meg anyádékat, hogy fogadják örökbe, így lesz egy hoax-ikertesód.
2017. jún. 12. 10:19
5/8 Duenna válasza:
Meghalt ikertestvéred szelleme van körülötted, és őt érzed. Ő is ugyanúgy érez, ahogy te, csak te nem láthatod, ő pedig nem tud veled beszélni. Szerintem egy nyugodt, csendes estén erősen gondolj rá, mondd el, hogy mennyire szereted, és mondd, hogy menjen el a mennyországba, a fényhazába, oda, ahol a tiszta lelkek otthona van, hogy ő is megnyugodjon. Így, mindkettőtöknek sokkal jobb lesz, ha így teszel.
2017. jún. 13. 12:46
6/8 anonim válasza:
Amit te kiírtál egy filmben volt. Teremtés klinikája a film címe. Ne nézd meg. Inkább arra tekints rá a fennálló saját magadnak teremtett problémával mi elől menekülsz. Szerintem kapcsolatokat kellene teremtened s nem a halottakkal foglalkozni, ezt hagyd az élőhalottakra. Engedd el és imádkozz, nem kell sajnáltatnod magad. Örűlj az életednek.
2017. jún. 13. 20:49
7/8 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy volt ikertestvéred?
Mennyi idős korotokban halt el?
Ha írnál erről, könnyebb lenne a válasz.
2017. jún. 14. 05:04
8/8 anonim válasza:
Van erről egy könyv, ami ebben segít, elengedni mélylélektani szinten egy meghalt ikertesót, az anyaméhből. Azt ajánlja a könyv, hogy próbálj minél alaposabban és teljesebben elbúcsúzni tőle, és a teljes, boldog életet választani, amit ő is kívánna neked, ahogy te is kívánnád neki, hogy ha te lennél a helyében, és ő élne túl. Még azt is ajánlja a könyv, hogy egy játékbabával játszd el, és azt el is tudod temetni, így segítve magadat, hogy el kell engedned.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!