Mivan? Mia franc történik?! Megőrülök! Nemigaz!
Figyelt kérdés
Nem tudom kontrollálni a saját érzéseim, a saját agyam, gondolataim, az ösztönök uralkodnak bennem egyre jobban, hülyeségkere gondolok, régen nem volt ilyen baj, most meg ha kimegyek az utcára, csak arra tudok gondolni hogy a buszvezető mit gondolhat rólam amikor jelzek leszállásért, vagy az örek nagypapa, nagymama, amikor a racionális énem tudja, hogy semmit. Amikor az ágyban fekszek, azt nézem, hogy mikor alszok el, és ez tartja ébren a tudatom, ideges leszek ezek miatt, ****ul alszok, mi a franc ez, hová fejlődök?! állat leszek? az utóbbi 1-2 hétben jelentek és fokozódtak a tünetek. Úgy érzem, mint ha nem is én lennék, nem tudom mi ez/mi okozza ezt pontosan. Szociális fóbia, valamilyen lelki betegség, akármi?! Egy tudatalattimban motoszkáló információ, ami elveszi az önbizalmam? Felmegy a vérnyomásom ha kilépek az utcára. Alapból antiszociális vagyok, de ilyen még soha nem volt, segítsetek!! nem akarok megbolondulni.!2015. márc. 23. 18:56
1/25 anonim válasza:
Nincs ezzel baj csak tul reagalod ne foglalkozz vele am ha ugy erzed sulyos egy jo pszichiater csodakra kepes :)
2/25 A kérdező kommentje:
Idegesít, hogy úgy érzem, hogy nem uralom a saját gondolataimat.
2015. márc. 23. 19:03
3/25 anonim válasza:
Hogy érted, hogy nem uralod a saját gondolataidat?
4/25 A kérdező kommentje:
Úgy, hogy mintha valaki más döntené el, hogy mire gondoljak. Másra akarok, de nem tudok koncentrálni a saját gondolataimra.
2015. márc. 23. 19:10
5/25 A kérdező kommentje:
Mintha valaki legbelül kényszerítene.
2015. márc. 23. 19:11
6/25 anonim válasza:
És mire nem akarsz gondolni pl.?
7/25 A kérdező kommentje:
Nem arra, hogy mások mit gondolnak rólam. Vagy este sem arra, hogy milyen ha alszok, mert amíg arra gondolok addig lehetetlen.
2015. márc. 23. 19:18
8/25 A kérdező kommentje:
Egyébként bármire, csak akarjak rá gondolni, tehát arra gondoljak amire akarok. Bocs, nem tudom jobban megfogalmazni.
2015. márc. 23. 19:20
9/25 vattacukor elefánt válasza:
Ha állandóan arra gondolsz hogy mire akarsz gondolni, akkor biztos hogy nem arra fogsz :D
10/25 A kérdező kommentje:
Önuralmat kéne fejlesztenem, hogy tehetem meg?
2015. márc. 23. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!