Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Mivan? Mia franc történik?!...

Mivan? Mia franc történik?! Megőrülök! Nemigaz!

Figyelt kérdés
Nem tudom kontrollálni a saját érzéseim, a saját agyam, gondolataim, az ösztönök uralkodnak bennem egyre jobban, hülyeségkere gondolok, régen nem volt ilyen baj, most meg ha kimegyek az utcára, csak arra tudok gondolni hogy a buszvezető mit gondolhat rólam amikor jelzek leszállásért, vagy az örek nagypapa, nagymama, amikor a racionális énem tudja, hogy semmit. Amikor az ágyban fekszek, azt nézem, hogy mikor alszok el, és ez tartja ébren a tudatom, ideges leszek ezek miatt, ****ul alszok, mi a franc ez, hová fejlődök?! állat leszek? az utóbbi 1-2 hétben jelentek és fokozódtak a tünetek. Úgy érzem, mint ha nem is én lennék, nem tudom mi ez/mi okozza ezt pontosan. Szociális fóbia, valamilyen lelki betegség, akármi?! Egy tudatalattimban motoszkáló információ, ami elveszi az önbizalmam? Felmegy a vérnyomásom ha kilépek az utcára. Alapból antiszociális vagyok, de ilyen még soha nem volt, segítsetek!! nem akarok megbolondulni.!

2015. márc. 23. 18:56
1 2 3
 11/25 Legoman ***** válasza:

Ha elengeded a gondolatot a fejedből.

Olyan, mint mikor nézed a folyót, látod rajta a növényeket, hínárokat, de te csak a folyót nézed és nem foglalkozol velük.

2015. márc. 23. 19:48
 12/25 anonim ***** válasza:
Érzed vagy gondolod, hogy téged néznek?
2015. márc. 23. 19:50
 13/25 anonim ***** válasza:
Van lehetőséged szaunázni?
2015. márc. 23. 19:54
 14/25 A kérdező kommentje:
Legoman, gondolkodni akarok, nem akarok elbutulni sem agyhalott lenni. Lucifer, tudom, hogy néznek, tömegközlekedésen, de a racionális énem azt is tudja, hogy nem kínos a helyzet, átlagos vagyok, de valamiért csak az jár a fejemben hogy mások mit gondolnak rólam és nem tudok megszabadulni tőle. Mi köze a szaunának ehhez? Egyébként nincs lehetőségem. Bár jövőhéten már lesz, ha elmondod miért segít, megfontolom :D :D Egyébként köszi a válaszokat! Tényleg nem akarok megőrülni.
2015. márc. 23. 20:48
 15/25 anonim ***** válasza:

A szádon vagy az orrodon veszed a levegőt?

Zenét szoktál hallgatni?

Van barátod?

Elégedett vagy a külsőddel?

A szauna pihentető, felfrissít. Az úszás is.

2015. márc. 23. 21:02
 16/25 anonim ***** válasza:
Szűk meleg hely, ahol lehet gondolkodni, meditálni és érzed magad.
2015. márc. 23. 21:10
 17/25 A kérdező kommentje:

A szádon vagy az orrodon veszed a levegőt?

Zenét szoktál hallgatni?

Van barátod?

Elégedett vagy a külsőddel?

Az orromon. Rengeteg zenét hallgatok, leginkább techno-t. Fiú vagyok, van barátom, de élőbe már rég nem találkoztunk. Elégedett vagyok a külsőmmel, pontosabban nem érdekel, hogy hogyan nézek ki. Lehet igénytelen, de lusta vagyok azzal foglalkozni, alapból örülök, hogy így nézek ki, elégedett vagyok vele. Sajnos utálok úszni.

2015. márc. 23. 21:14
 18/25 anonim ***** válasza:

Csak nem szabad éhezve odamenni. 20 perc szauna után 4 dl folyadék kell és utána hideg zuhany és pihi. Utána a hideg is jól esik. Becsukhatod a szemed stb...

Ja és nézz az emberek szemébe, nézd az arcukat mindenhol. Jobb ha látod.

2015. márc. 23. 21:15
 19/25 anonim ***** válasza:

És előtte zuhanyozni kell.

Depis vagy?

2015. márc. 23. 21:19
 20/25 A kérdező kommentje:
Oké, kösz a tanácsot!
2015. márc. 23. 21:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!