Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Vannak erre varázslatok?...

Vannak erre varázslatok? Megőrülök!

Figyelt kérdés
Nagyon belezúgtam egy lányba, képtelen vagyok aludni, alig eszek, csak rá tudok gondolni. Azt mondja, hogy túl fiatal vagyok hozzá meg, hogy nem is tetszem neki, de csókolóztunk már. Szeretnék segítséget kérni, hogy kiszeressek belőle vagy, hogy ő legyen szerelmes belém. Már az őrület határán vagyok, az öngyilkosságra is gondoltam.
2017. márc. 1. 13:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Tetszel neki, ha csókolóztatok már. AZT MONDTA, hogy NEM TETSZEL NEKI????
2017. márc. 1. 13:32
 2/14 anonim ***** válasza:
Szerintem amúgy inkább ő nem bízik abban, hogy te tényleg vonzónak találod, ha ő idősebb nálad. Lehet, hogy tőled várja, hogy meggyőzd erről, hogy neked bejön ő is, meg az is, hogy idősebb nálad. Nekem még azt is sokszor nehéz elhinni, hogy tetszem annak, aki nekem is, hát még ha látok ilyen "objektív akadályokat", hogy sokkal fiatalabb, stb.
2017. márc. 1. 13:34
 3/14 A kérdező kommentje:
Igen, ezt mondta. Megkérdeztem miért smárolt velem, azt válaszolta, hogy nem tudja, csak akarta, de többet nem, mivel semmit sem érez irántam.
2017. márc. 1. 13:36
 4/14 A kérdező kommentje:
Konkrétan azt mondta, hogy fiatal vagyok hozzá, ő komolyabban áll a kapcsolatokhoz és nem érez semmit sem irántam, csak azért csókolózott velem, mert akart, de nem tudja elmondani miért.
2017. márc. 1. 13:39
 5/14 anonim ***** válasza:

Á, szerintem ebből lehet valami.:)

Hány évesek vagytok? - Ha már a korkülönbséget hozta fel kifogásnak.

Egyébként írj neki, vagy mondd meg neki szemtől szembe, hogy szerinted nem nagy a korkülönbség és te szeretnél még vele csókolózni, és jöjjön el a parkba, és csókolózzatok!:)

Ha neki ennyi belefér, akkor belefér többször is.

Ne hagyd annyiban!!!:)

Szivesen segítsek a későbbi lépésekben is.:)

2017. márc. 1. 13:45
 6/14 anonim ***** válasza:

Amíg válaszolsz, elmondom, hogy csak egyféle szerelmi mágia van, az pedig a testi kapcsolat.

Ha többet csókolóztok, az erősíti a szerelmi érzéseket.

Szóval hajrá!:)

2017. márc. 1. 13:51
 7/14 A kérdező kommentje:
De nem akarja folytatni. Tudja, hogy érzéseket táplálok iránta.
2017. márc. 1. 13:52
 8/14 anonim ***** válasza:

Szerintem ez akkor is baromság.:) Csak mondd meg neki, amit tanácsoltam, és hívd el csókolózni ugyanoda, ahol az első csók volt!:) Többször is, ha kikosaraz. Ne add fel!

Csak Te tudod meggyőzni, hogy akarod ezt és nincs akadály!

2017. márc. 1. 13:53
 9/14 A kérdező kommentje:
Ahj, de értsd meg, hogy nem akar tőlem semmit sem. :( havernőmmel is beszélt, neki is ugyanezt mondta.
2017. márc. 1. 14:22
 10/14 anonim ***** válasza:

"Már az őrület határán vagyok, az öngyilkosságra is gondoltam."

Egy másik ember se ér ennyit. Te még tényleg elég fiatal lehetsz hogy ilyenek jutnak az eszedbe.

Varázslat nincs de megoldás igen. Minden nap fáraszd le magadat futással vagy egyéb sporttal és ne találkozz többet vele. Később majd rájössz hogy felesleges olyan ajtó előtt szobrozni amit úgysem nyitnak ki.

2017. márc. 2. 02:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!