Vannak erre varázslatok? Megőrülök!
Figyelt kérdés
Nagyon belezúgtam egy lányba, képtelen vagyok aludni, alig eszek, csak rá tudok gondolni. Azt mondja, hogy túl fiatal vagyok hozzá meg, hogy nem is tetszem neki, de csókolóztunk már. Szeretnék segítséget kérni, hogy kiszeressek belőle vagy, hogy ő legyen szerelmes belém. Már az őrület határán vagyok, az öngyilkosságra is gondoltam.2017. márc. 1. 13:29
11/14 anonim válasza:
De értsd meg, hogy én egy nálad idősebb nő vagyok és jobban be tudom tippelni, mi győzné meg a nődet.:D
De még nem mondtad meg a korotokat.
12/14 A kérdező kommentje:
Ő 18 én 16. 1 év és 7 hónap van köztünk kb.
2017. márc. 2. 20:49
13/14 anonim válasza:
Hát akkor meg egészen biztos.
Ez nem nagy korkülönbség.
Esetleg próbálj meg kitartani 1-2 évig, ha más megoldás nincs, és újra udvarolni. 20 évesen már nem indokolt 1-2 év korkülönbséget emlegetni.:)
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget mindenkinek. :)
Holnapután találkozunk, hogy beszélgessünk... Utána meg majd kiderül.
2017. márc. 2. 23:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!