Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Van valaki vagy valami a...

Van valaki vagy valami a házunkban. Attól félek, hogy megőrülök. Ilyen helyzetben mit lehetne tenni?

Figyelt kérdés

Egész életemben mindig racionális ember voltam, szinte mindent megtudtam magyarázni logikusan, a bizonyított dolgokban, tényekben hittem. Aztán pár hónapja kezdték el furcsa dolgok történni. Persze eleinte ezeket is megmagyaráztam magamnak, nem tulajdonítottam nekik nagy jelentőséget. De mostanra már nem tudom hova tenni, mivel magyarázni ezeket a dolgokat. Már majdnem 3 hete nem aludtam végig egy éjszakát sem. Nem mondom, hogy félek, de frusztrált vagyok, és ideges amiért nem tudom mi a fene folyik itt.

Azzal kezdődött hogy eltűntek dolgok. Apróságok. Pl. Mostam, kiteregettem mikor mentem leszedni a dolgokat a zoknik közül pár hiányzott, pár pedig összevissza volt ffelcsíptetve nem a párjával ahogy én tettem, bögrét közül is legalább 3-mat nem találok, volt egy delfines törölközőm, még édesanyámtól kaptam, odatettem a mosdókagyló szélére pár perc múlva nem volt ott, nincs

meg azóta sem.

Éjjelente szabályosan hajnali háromkor ütemes kopogást hallok a falon túlról ahol elméletileg senki, semmi nincs mivel az a ház háta és mögötte csak egy mező van. Ez a kopogás tényleg olyan mintha valaki zenélni akarna. Ha főzök vagy sütök magától átállítódik a hőfok, többször már majdnem tűz lett belőle. Mindent fel szoktam írni egy határidőnaplóba, utóbbi időben többször előfordult,

hogy olyan programok voltak kipipálva/áthúzva amik csak pár hónap múlva lennének esedékesek. Nem túl összefüggő dolgok tudom, de egyikre sem találok logikus magyarázatot, nem értem mi történik. Valakinek van valami tippje? Túlreagálom a dolgot?

2017. szept. 10. 22:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
84%
Akárkivel laksz együtt, mondd meg neki, hogy hagyja abba, mert már nem vicces.
2017. szept. 10. 22:58
 2/12 anonim válasza:
100%
Valaki szórakozik veled.
2017. szept. 10. 22:58
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Én is arra gondolok hogy valaki akivel együtt laksz szórakozik.

Ha nem akkor én raknék fel valami olcsóbb bébi őr kamerákat. Akkor kiderülhetne.

2017. szept. 10. 23:02
 4/12 anonim ***** válasza:
44%
Nem jut eszembe a betegsèg neve de fokozatosan teszi tönkre az agyat. A legfontosabb területeket a vègső stádiumban. Persze ha nem szórakozik veled valaki a háziak közül.
2017. szept. 10. 23:04
 5/12 A kérdező kommentje:
19 éves lány vagyok, félig egyedül élek félig a párommal. Egyszer nála vagyunk, egyszer nálam. De itthon inkább egyedül szoktam lenni. Az én lakásom elég messze van mindentől, sulitól, munkahelytől így nála lenni egyszerűbb mindkettőnknek. De egyébként sem hiszem hogy ő szórakozna velem. Ez nem szórakozás szerintem. :/ Én legalábbis nagyon nem élvezem.
2017. szept. 10. 23:04
 6/12 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó szerintem az Alzheimer kórra gondolsz, vagy Huntingtonra. De ezek közül egyik sincs nekem. Efelől nyugodt vagyok.
2017. szept. 10. 23:06
 7/12 anonim ***** válasza:
35%

Énis inkább arra gondolnék, hogy kezdesz becsavarodni... Nekem is volt ilyen, mikor sok ideig egyedül voltam.

Elköltözni nem tudsz?

2017. szept. 10. 23:51
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, a kamerás tanácsot kipróbálom. :) hátha megtudom miről is van szó.
2017. szept. 11. 17:47
 9/12 thoomas26 ***** válasza:

Hogy adható-e a jelenségekre racionális, hétköznapi magyarázat, igazából te tudhatod igazán. Ha úgy ítéled meg, hogy nem. Tehát például ha valóban egyedül vagy otthon és egyik pillanatban még ott van egy adott helyen egy tárgyad, később pedig már nincs ott, s teljességgel bizonyos, hogy sem te sem más nem volt az, akkor szellemi tevékenység áll a háttérben.

Egy, a testi halála után még, annak rendje-módja szerint a szellemvilágba át nem kelt szellemmel van dolgod. Valószínűleg nem különösképpen rosszindulatú, inkább csak "viccelődő".

Neki segítségre van szüksége. Méghozzá abban, hogy végre átkeljen a fénybe. Mindenképpen meg kell értetni vele, hogy az ő jelenleg hátrahagyott élete már véget ért, a teste meghalt, s mindenképpen rá kell bírni arra, hogy keljen át a szellemvilágba. Keresse a fényt, a szeretteit, a szellemi segítőit, akik már ott várják. Biztatni, hogy neki is elemi érdeke mindez, hogy neki is így lesz a legjobb. S nem utolsósorban megértetni vele azt, hogy neked is így lesz a legjobb, hiszen már terhes számodra az, amit ő tesz veled.

Ezt szóban is, gondolatban is közölheted vele.

Nem gorombán, hanem szeretettel hass rá, akár egy gyermekre. S előbb utóbb sikerülni fog.

Nem reagálod túl a dolgot, azonban nagyobb jelentőséget se tulajdoníts neki. Nehéz, de ne félj tőle, s fogadd el e helyzetet, mint természetes jelenséget. De ne is hagy így, a fenti módon próbálj rajta feltétlenül változtatni, hiszen így nem maradhat. Te sem és ő sem.

2017. szept. 11. 18:35
 10/12 anonim ***** válasza:

Van szamitogeped vagy laptop? Van rajta kamera? Ha nincs akkor vegyel egy olcsot.

Tolts le a gepre egy video rogzitos programot, a kamerat ugy allitsd be, hogy azt a reszt mutassa, pl. a konyhaban a sutot, ahol te epp fozol. Vegyel fel nehany ilyen fozocsket a konyhaban. Azon nyomban mikor tapasztalsz ilyen hofok elallitodast, azonnal allitsd le a felvetelt, "tekerj" vissza a filmben es nezd meg mi tortent.

2017. szept. 15. 01:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!