Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Van valaki vagy valami a...

Van valaki vagy valami a házunkban. Attól félek, hogy megőrülök. Ilyen helyzetben mit lehetne tenni?

Figyelt kérdés

Egész életemben mindig racionális ember voltam, szinte mindent megtudtam magyarázni logikusan, a bizonyított dolgokban, tényekben hittem. Aztán pár hónapja kezdték el furcsa dolgok történni. Persze eleinte ezeket is megmagyaráztam magamnak, nem tulajdonítottam nekik nagy jelentőséget. De mostanra már nem tudom hova tenni, mivel magyarázni ezeket a dolgokat. Már majdnem 3 hete nem aludtam végig egy éjszakát sem. Nem mondom, hogy félek, de frusztrált vagyok, és ideges amiért nem tudom mi a fene folyik itt.

Azzal kezdődött hogy eltűntek dolgok. Apróságok. Pl. Mostam, kiteregettem mikor mentem leszedni a dolgokat a zoknik közül pár hiányzott, pár pedig összevissza volt ffelcsíptetve nem a párjával ahogy én tettem, bögrét közül is legalább 3-mat nem találok, volt egy delfines törölközőm, még édesanyámtól kaptam, odatettem a mosdókagyló szélére pár perc múlva nem volt ott, nincs

meg azóta sem.

Éjjelente szabályosan hajnali háromkor ütemes kopogást hallok a falon túlról ahol elméletileg senki, semmi nincs mivel az a ház háta és mögötte csak egy mező van. Ez a kopogás tényleg olyan mintha valaki zenélni akarna. Ha főzök vagy sütök magától átállítódik a hőfok, többször már majdnem tűz lett belőle. Mindent fel szoktam írni egy határidőnaplóba, utóbbi időben többször előfordult,

hogy olyan programok voltak kipipálva/áthúzva amik csak pár hónap múlva lennének esedékesek. Nem túl összefüggő dolgok tudom, de egyikre sem találok logikus magyarázatot, nem értem mi történik. Valakinek van valami tippje? Túlreagálom a dolgot?

2017. szept. 10. 22:51
1 2
 11/12 anonim válasza:
Én is racionális ember vagyok alapvetően (annak tartom magam, még ha az itt leírtak ennek ellent is mondanak látszólag), de rá kellett jönnöm, hogy vannak dolgok a látható, érzékszervekkel észlelhető, mérhető dolgok világán túl is. A leírásod alapján könnyen lehet, hogy egy szellemről van szó, amiről az egyik előttem szóló is beszélt. Az a gond, hogy ha így van, azt könnyen lehet, hogy ha kamerákat teszel ki, azokon sem fogod látni. Szerintem a legfontosabb, hogy ne ess pánikba, ez (bármennyire hihetetlen), létező dolog. Amit én javaslok (nekem bevált hasonló szituban), hogy folyamodj valami felsőbb hatalomhoz védelemért, ez lehet Jézus, az angyalok, én a hindu mitológiában (is) hiszek, illetve ismerem, és nekem az ottani mantrák, imák, egyes istenek is segítettek. Ha gondolod, írj rám privátban. Amikor az ember olyan "földöntúli" dolgokba ütközik, amelyek létezését eddig nem is tartotta elképzelhetőnek, akkor a megoldás is gyakran olyan területen kell keresni, ami túl van az egzakt tudomány határain. A tudomány szerint ez ugyanis nem létezik - de mikor tapasztalod, hogy létezik, akkor megoldásra van szükséged.
2017. szept. 19. 02:47
 12/12 Bátor Tintanyúl ***** válasza:
Kérdező, bejött a kamerás módszer? Megoldódott a rejtély?
2018. júl. 12. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!