Akkor én most mágus vagyok?
korábban már írták, de a kvantum fizika tart itt valahol...
az igazság pedig az, hogy az anyag mentális szerkezetű, maga az univerzumunk egy nagy gondolat, tehát nem lehetetlen amit állítasz.
üdv
25/F
"nem akarom hogy valami egészségügyi vagy bármi bajom essen"
Szerintem ha ez igaz lenne, akkor 1. nem ilyen oldalon néznél utána, hanem ahol kifejezetten ilyesmivel foglalkoznak. :) 2. Ennyi hsz-ból már mindenhogy kiszűrted volna a választ, ha valóban az érdekelne, amit kérdeztél. :)
Ehhez képest Te mit csinálsz? Úgy csinálsz, mintha olyan ritka nagy dolgot művelnél, szenzációt akarsz kelteni. Nem veszed még észre, hogy ez nem olyan nagy dolog a gondolat erejével felemelni bármit? Miért nem tűnt ki a válaszokból? Többen írták. Azok között akarsz szenzációt kelteni, akik "nagy dolog"-nak tartják, pedig azok, akik nem erre fordítják az energiájukat, nem kevesebbek nálak!! Ahelyett, hogy a kérdésedre vonatkozó válaszokat figyelnéd, bizonygatod, hogy valóban igaz, amit állítassz:
"mondtam már hogy felvettem és visszanéztem többször megcsináltam üveg alatt is..."
"amúgy meg mondtam nem az a célom hogy itt most bárkit megetessek ezzel"
Ha valóban igaz lenne, a lényegre figyelnél, ha már ezen az oldalon kérdezel ilyesmit!!
"az ajánlattevő meg hagyjon békén van pénzem elég nem leszek cirkuszi majom." Ebből is látszik, hogy nem a válasz érdekel a kérdésedre, mert az ajánlattevő pont hogy azt írta, hogy másra is használhatnád ezt a képességed (most már hozzáteszem: HA VAN egyáltalán!), mint cirkuszi majmot játszani, és ehhez ajánlotta fel a segítségét. Téged valójában nem az érdekel, amit kérdeztél, mert akkor erre nem így reagáltál volna, hanem az ott írtakon gondolodtál volna. Azt csak tudnod kell, mit akarsz csinálni ezzel a képességgel (HA VAN), ha meg semmit, ismét írom: miért nem hagyod abba?
Így már nem tudlak komolyan venni, ezzel visszavonva az "ajánlatom".
egykori ajánlattevő
jelentkezz Obi Wan-nal .....
vagy supermennél
ha tényleg ilyen jól kamuzol csinálj magadról vidit és talán elhiszem
Szia!
Látom, már nagyon sok választ kaptál, nem is volt kedvem elolvasni mind.
Ezt az erőt Telekinézisnek hívják. Mikor az elménk erejével mozgatunk meg tárgyakat. Igen, valóban létezik ez a képesség. Ez mindenkiben ott van. De nagyon kevés az az ember, aki szinte gyakorlás nélkül kivitelezi ezt. Vannak, kiknek éveken át kell fejleszteniük ezt a képességet, úgyhogy ne halaszd el a lehetőségedet, gyakorolj és gyakorolj.
Nem tudom, mennyi választ kaptál mindenféle hitetlenektől, de nem szabad hinni nekik. Hisz ezt te tudod a legjobban, hogy képes vagy rá. S talán ezek után elgondolkodsz azon, ha valóban létezik ilyen erő, akkor mi van, ha még egy csomó ilyen erő körbevesz minket, csak nem látjuk, és nem hiszünk benne. Lehet, hogy az eddig megmagyarázhatatlan jelenségeken most már komolyan elkezdesz gondolkodni. "Talán mégis lehetséges???"
Előző vagyok.
Ja, és ami a videó illeti. Ezt neked senkinek, csak is magadnak tudod bizonyítani. Még ha fel is raknád a videót, lehet hogy azt mondják, valami számítógépes trükk. Az ne foglalkoztasson, hogy más elhiszi ezt e vagy sem, mert az csak elbizonytalaníthat. A LÉNYEG HOGY TE TUDOD ÉS KÉSZ.
De ha küldesz nekem e-mailt, tudok neked segíteni. Én magam (még) nem élek ezzel a képességgel, de amikor van időm, gyakorlok. Azonban sok ismerősöm is van, kik értenek hozzá.
Írj, ha úgy gondolod: boti76@citromail.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!