Marivs-hoz szólna a kérdésem. Honnan tudsz ennyi mindent az ezotériáról és az ilyen okkult dolgokról? Valami mágus vagy esetleg? Honnan szerezted az ismereteidet?
Szia
Elég régóta foglalkozok okkultizmussal, meditációval és ezotériával, főleg könyvekből(pl Eliphas Lévi, Szepes Mária művei és rengeteg keleti filozófiai kötet, buddhizmusról szólóak) szereztem ismereteimet, és személyes tapasztalatok alapján.
Nem vagyok mágus abban az értelemben ahogy te gondolod, tehát nem ülök itt a sötét szobában gyertyákkal körülvéve és pentagrammákkal a falon, de mindannyian "mágusok" vagyunk valamilyen értelemben, hiszen mi teremtjük világunkat saját gondolatainkkal. Mint ahogy Buddha is mondta:
"Az vagyunk amit gondolunk, gondolatainkból építjük fel világunkat." Az idézet nem pontos, de ez a lényeg. A különbség a "mágus" és az átlagember között, hogy a "mágus" tudatosan teremt, az átlagember pedig nem.
Marivs
Nem, nem tudok, és más sem. Ne költsétek feleslegesen a pénzeteket holmi TV-s jósokra meg szellemidézőkre, egy forintot nem érnek, inkább vegyetek belőle egy csomag chipset, jobban megéri. :) A jövő folyamatosan változásban van, nagyon magas szintű beavatottak tudják csak nagy bizonyossággal megmondani milyen események fognak bekövetkezni, de azok nem a tv2-n jósolnak délelőtt, és nem kérnek érte pénzt.
Marivs
Nem, nem vagyok. :) A vallások nagy része teljesen eltorzult, és egyátalán nem az eredeti céljuk szerint működnek, elég csak a keresztény egyház évezredes hazugságaira ránézni. Persze senkit nem akarok térítgetni, mindenki abban hisz, amiben jól esik.
Marivs
Marivs, hihetetlen vagy.
Hogyhogy nem futottam még bele a válaszaidba? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!