Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Akkor én most mágus vagyok?

Akkor én most mágus vagyok?

Figyelt kérdés
egy pár napja játékból megpróbáltam a gondolatommal felemelni tárgyakat egy apró cetlivel kezdtem és nagyon meglepődtem mikor megmozdult és elkezdett lebegni azt hittem képzelődöm ezért felvettem webcammal és nem tévedtem. valaki tapasztalt vagy tud ehhez hasonlót? ez normális? nem merem igazán reklámozni nehogy elvigyen a nása vagy valami hasonló :S segítsetek
2010. máj. 31. 00:17
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
59%
Kis szivem, te hülye vagy. Túl sokszor láttad a Harry Pottert.
2010. jún. 1. 15:14
 22/59 anonim ***** válasza:
90%
Meg nyugtatlak nem az a kedvenc filmem. Amúgy meg ha nem hiszel ilyenekbe akkor leszóló hülye kérdéseket se írogass ide..
2010. jún. 1. 15:44
 23/59 anonim ***** válasza:
66%

De bizony, hogy fogok ide írogatni, szórakoztat az önmagatok különlegességébe vetett hitetek, meg az is, ahogyan erről egymást győzköditek, szegénykéim :)

Milyen kérdésről írsz? Nem írtam kérdést. A hozzászólásom is a kérdezőnek szólt, nem értem, miért vetted magadra. Olyan kis ingerült vagy. :) Relax :)

2010. jún. 1. 15:50
 24/59 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem csak azért, mert nincs még tudományos magyarázat rá, nem kellene elvetned a dolgot, utolsó válaszoló :)

erőterek is gerjeszthetőek, amcsik ilyenekkel védik a tankjaikat, annyi a különbség, hogy ehhez egy tudományosan összerakott generátort használnak.

Egy lövedékeket lepattintó erőtér szerintem épp olyan hihetetlen dolog, mint ez, mégis létezik :)

Egyébként hallani olyan emberekről is, akikre ráragadnak a kanalak.. kis vizsgálattal kiderül, hogy a szervezetük több higanyt választ ki..

szóval én inkább keresném a lehetséges magyarázatokat minthogy teljesen elutasítsam.

2010. jún. 1. 21:07
 25/59 anonim ***** válasza:

Én komoly választ adok ha ilyen képeséged van akkor nagyon gyorsan rakd fel vidoként nem muszály az arcodat mutatnod csak téleg szeretném látni ja és még valami

Ezt olvasd el : ha gondolod én ismerek amerikában egy embert aki 1 millió dollárt fizet olyan embernek aki meg mutasa azt hogy képes egy poharat felemelni a gondolatával, ez azt is jelenti hogy nem fog nyilvánoságra kerülni csak az az eber egy tudod és nem lenne semmi bajod belöle gondold át az ajálatott a pénz 20 % kérném :DDD téleg gondold át ja és msn en is meg mutathatnád de most halál komolyan msn: peti55555@hotmail.com

2010. jún. 1. 21:49
 26/59 anonim ***** válasza:

Előző vagyok , ki felejtettem azt hogy ilyen ember már volt a földön oroszországban sajnos már nem él. ö is tudot a gondolatával tárgyakat mozgatni, nem részletezném

és hát ilyen ember 100 milliárdból egy születik szóval ha érdekel az 1 millió dolláros ajálat írj rám . 2 héten belül a pénz a kezedben lenne de most halál komolyan!!!!!!!!

2010. jún. 1. 21:52
 27/59 anonim ***** válasza:
Ja és ez még semmi ha valakinek van ilyen képesége írja le nekem én el intézem hogy 2 héten belül milliómos legyen bárkinek 1 millió dollár üti a markát de ez most halál komolyan , ja és 20 %-ot kérek :DD részesedés
2010. jún. 1. 21:59
 28/59 anonim ***** válasza:
Az igen.
2010. jún. 1. 22:17
 29/59 anonim ***** válasza:

Nekem is van különleges képességem! Egyszerűen imádni való vagyok :) :) :) Azért mi jár? * Shrek macskásan néz*

Én magam nem nagyon bíznék az ilyen amcsi fizetünk csak mutasd meg dologért. Szerintem nem véletlen hogy sok tudósunk vagy sok különleges képességű ember tűnik el csak úgy. Amerika nagyon gyorsan beszippant és eltűntet mindent, ami különleges.

2010. jún. 2. 09:10
 30/59 anonim ***** válasza:
:DD előző vagyok , nem írtam le hogy a srácal nem lenne semmi még a nevét se kéne meg adnia az amerikai ember lehet hogy el is jöne ide magyarországra hogy csak lása és át utalja a pénzt a bank számlára, talán a Dichaveri is csinálna vele egy felvételt ami kb max 20 perces lenne és enyi én el intézném a találkozást az iletővel , meg a részleteket is és csak 20 %- ot kérek a pénzböl ö neki forintba ugy kézbe kapna 160 millió forintot de most ez nagyon komoly csak jó lenne ha vissza is írna :DDD és fel vene msn-re vagy írna emailban email: biropeter2@freemail.hu
2010. jún. 2. 09:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!