Akkor én most mágus vagyok?

De bizony, hogy fogok ide írogatni, szórakoztat az önmagatok különlegességébe vetett hitetek, meg az is, ahogyan erről egymást győzköditek, szegénykéim :)
Milyen kérdésről írsz? Nem írtam kérdést. A hozzászólásom is a kérdezőnek szólt, nem értem, miért vetted magadra. Olyan kis ingerült vagy. :) Relax :)

Szerintem csak azért, mert nincs még tudományos magyarázat rá, nem kellene elvetned a dolgot, utolsó válaszoló :)
erőterek is gerjeszthetőek, amcsik ilyenekkel védik a tankjaikat, annyi a különbség, hogy ehhez egy tudományosan összerakott generátort használnak.
Egy lövedékeket lepattintó erőtér szerintem épp olyan hihetetlen dolog, mint ez, mégis létezik :)
Egyébként hallani olyan emberekről is, akikre ráragadnak a kanalak.. kis vizsgálattal kiderül, hogy a szervezetük több higanyt választ ki..
szóval én inkább keresném a lehetséges magyarázatokat minthogy teljesen elutasítsam.

Én komoly választ adok ha ilyen képeséged van akkor nagyon gyorsan rakd fel vidoként nem muszály az arcodat mutatnod csak téleg szeretném látni ja és még valami
Ezt olvasd el : ha gondolod én ismerek amerikában egy embert aki 1 millió dollárt fizet olyan embernek aki meg mutasa azt hogy képes egy poharat felemelni a gondolatával, ez azt is jelenti hogy nem fog nyilvánoságra kerülni csak az az eber egy tudod és nem lenne semmi bajod belöle gondold át az ajálatott a pénz 20 % kérném :DDD téleg gondold át ja és msn en is meg mutathatnád de most halál komolyan msn: peti55555@hotmail.com

Előző vagyok , ki felejtettem azt hogy ilyen ember már volt a földön oroszországban sajnos már nem él. ö is tudot a gondolatával tárgyakat mozgatni, nem részletezném
és hát ilyen ember 100 milliárdból egy születik szóval ha érdekel az 1 millió dolláros ajálat írj rám . 2 héten belül a pénz a kezedben lenne de most halál komolyan!!!!!!!!

Nekem is van különleges képességem! Egyszerűen imádni való vagyok :) :) :) Azért mi jár? * Shrek macskásan néz*
Én magam nem nagyon bíznék az ilyen amcsi fizetünk csak mutasd meg dologért. Szerintem nem véletlen hogy sok tudósunk vagy sok különleges képességű ember tűnik el csak úgy. Amerika nagyon gyorsan beszippant és eltűntet mindent, ami különleges.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!