Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Akkor én most mágus vagyok?

Akkor én most mágus vagyok?

Figyelt kérdés
egy pár napja játékból megpróbáltam a gondolatommal felemelni tárgyakat egy apró cetlivel kezdtem és nagyon meglepődtem mikor megmozdult és elkezdett lebegni azt hittem képzelődöm ezért felvettem webcammal és nem tévedtem. valaki tapasztalt vagy tud ehhez hasonlót? ez normális? nem merem igazán reklámozni nehogy elvigyen a nása vagy valami hasonló :S segítsetek
2010. máj. 31. 00:17
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
100%

Nos, ez a dolog valóban kvantumfizikai alapokon nyugszik, és egyben az okkult gondolat erejét is bizonyítja.

Vannak ismerőseim, akik próbálkoznak hasonlóval, ám ettől nagyon nagyon messze vannak.

Én nem valószínűsítem, hogy csak így minden nélkül bárki aki kezdő, meg tudja tenni, még ha érzéke is van hozzá. Túl sok a zavaró tényező, és nehéz lecsitítani az elmét, hogy csak egyetlen gondolatot ilyen erősséggel továbbítson.

Próbáld rekonstruálni a körülményeket minél pontosabban, akkor biztosabbat tudhatsz.

Ha ki akarod zárni a környezeti hatásokat, próbáld meg üvegbúra alatt. Egy gömb búra el tudja erősíteni a gonolataid rezgését, és minden kis szellőt kizár.

2010. máj. 31. 13:36
 12/59 anonim ***** válasza:
29%

00:50 XD

ki vagy te, harry potter

2010. máj. 31. 14:14
 13/59 anonim ***** válasza:
nyugi nemfog elvinni a nÁsa xD
2010. máj. 31. 14:36
 14/59 anonim ***** válasza:
100%

Kiskoromban én mindig összehívtam a családot és bemutattam nekik az én bűvészmutatványomat, ami abból állt, hogy megmozdítottam egy papírt a puszta tekintetemmel...

Sose értettem, hogy miért nevetnek ki, mivel tényleg megmozdult, csak akkor még nem tudtam, hogy az nem számít varázslásnak, ha elfújom a papírt!:D

2010. máj. 31. 19:13
 15/59 A kérdező kommentje:
megismételtem egy pohár alatt és sikerült. a kérdésem továbbra is fennáll. kérem hozzáértő válaszoljon.
2010. máj. 31. 19:18
 16/59 anonim válasza:
Szerintem az számít a legnagyobb kamunak, hogy nem válaszolsz arra, hogy feltöltöd-e valahova a videót.Majd ha látja a nép, nem fog hülyének nézni.De egyenlőre én is ezt teszem.Ez nem normális dolog, de ha valóban igaz...az már más lapra tartozik... :)
2010. jún. 1. 09:44
 17/59 anonim ***** válasza:
100%
Ha látja a nép, azt mondja, hogy trükk. Ettől még jól esne megnézni, legalább dolgozz meg vele, ha füllentesz :D
2010. jún. 1. 13:33
 18/59 anonim ***** válasza:

Ha valóban sikerült mindenféle manipuláció nélkül, csak az elméd erejével megtenni, akkor az mágikus képességnek tekintendő, mivel nem elterjedten használatos, túlmisztifikált.

Az jó, ha számodra természetessé válik, kísérletezz más dolgokkal is, illetve igyekezz erősíteni.

Nem javaslom a nagydobra verését, mert vagy kísérleti alany leszel, vagy boszorkányüldözés lehet belőle.

Ha viszont van pszichológus ismerősöd, akiben teljesen megbízol, vele esetleg csinálhattok pár tesztet.

2010. jún. 1. 13:47
 19/59 anonim ***** válasza:
90%
Ez szerintem nagyon jó dolog. Van egy adottságod ehhez. Légy rá büszke, de ne nagyon terjeszd mert könnyen lehet belőle valami gáz, vagy kihasználhatják a tehetséged. Egy ismerősömnek van egy ilyen ismerőse aki érte az ilyen dolgokhoz ha gondolod írj privátban és elküldöm a honlapját vagy megkeresem ott az e-mail címét és neki írhatsz csak jót hallottam felőle biztos fog majd segíteni, vagy legalább egy szakértő emberrel megtudod beszélni, hogy mi is történik veled. Amúgy szerintem gyakorolod sokszor és egy idő után majd fejlődni fogsz. :) Majd írj ha kell. Amúgy hány éves vagy??
2010. jún. 1. 15:05
 20/59 anonim ***** válasza:
100%
Még azt javaslom próbáld meg egy teamécsesnek a lángját irányítani a szemeddel. Ez is fejleszti ;) (az előző voltam)
2010. jún. 1. 15:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!