Akkor én most mágus vagyok?
Nos, ez a dolog valóban kvantumfizikai alapokon nyugszik, és egyben az okkult gondolat erejét is bizonyítja.
Vannak ismerőseim, akik próbálkoznak hasonlóval, ám ettől nagyon nagyon messze vannak.
Én nem valószínűsítem, hogy csak így minden nélkül bárki aki kezdő, meg tudja tenni, még ha érzéke is van hozzá. Túl sok a zavaró tényező, és nehéz lecsitítani az elmét, hogy csak egyetlen gondolatot ilyen erősséggel továbbítson.
Próbáld rekonstruálni a körülményeket minél pontosabban, akkor biztosabbat tudhatsz.
Ha ki akarod zárni a környezeti hatásokat, próbáld meg üvegbúra alatt. Egy gömb búra el tudja erősíteni a gonolataid rezgését, és minden kis szellőt kizár.
00:50 XD
ki vagy te, harry potter
Kiskoromban én mindig összehívtam a családot és bemutattam nekik az én bűvészmutatványomat, ami abból állt, hogy megmozdítottam egy papírt a puszta tekintetemmel...
Sose értettem, hogy miért nevetnek ki, mivel tényleg megmozdult, csak akkor még nem tudtam, hogy az nem számít varázslásnak, ha elfújom a papírt!:D
Ha valóban sikerült mindenféle manipuláció nélkül, csak az elméd erejével megtenni, akkor az mágikus képességnek tekintendő, mivel nem elterjedten használatos, túlmisztifikált.
Az jó, ha számodra természetessé válik, kísérletezz más dolgokkal is, illetve igyekezz erősíteni.
Nem javaslom a nagydobra verését, mert vagy kísérleti alany leszel, vagy boszorkányüldözés lehet belőle.
Ha viszont van pszichológus ismerősöd, akiben teljesen megbízol, vele esetleg csinálhattok pár tesztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!