Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Akkor én most mágus vagyok?

Akkor én most mágus vagyok?

Figyelt kérdés
egy pár napja játékból megpróbáltam a gondolatommal felemelni tárgyakat egy apró cetlivel kezdtem és nagyon meglepődtem mikor megmozdult és elkezdett lebegni azt hittem képzelődöm ezért felvettem webcammal és nem tévedtem. valaki tapasztalt vagy tud ehhez hasonlót? ez normális? nem merem igazán reklámozni nehogy elvigyen a nása vagy valami hasonló :S segítsetek
2010. máj. 31. 00:17
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:

Ha valóban van ilyen képességed, akkor sok másra is használhatod, amik hasznosak, ezt javasolnám!! Sok sikert!!

Uri Geller, tudod, a kanálhajlogató nyilatkozta, hogy nagyon megbánta, hogy korábban ilyen látványosságokra, szenzációkeltésre használta.

Ha van ilyen képességed, ehhez lehet tanulni, hogy valami hasznosat hozz ki belőle. Ha érdekel, írok privátban címet, aki biztos tud segíteni, hol kellene elkezdeni. Tegyél fel magadnak kérdéseket, mivel tudnád segíteni az emberiséget, lehet, hogy így kapsz választ, hogyan tovább.

2010. jún. 2. 13:52
 32/59 A kérdező kommentje:
kösz az ajánlatot de nincs szükségem pénzre jól élek és nem azért írtam hogy meggyőzzek bárkit is hanem azért hogyha van aki képes ilyesmire (mert ahogy néztem elég sok a neten az ezoterika téma)akkor leírhatná hogy van e valami veszélye mert ha huzamosabb ideig csinálom eléggé kifáraszt.
2010. jún. 3. 02:12
 33/59 anonim ***** válasza:
100%

Veszélye csak akkor van, ha valaki ki akar használni általa.

Természetes hogy áradsz.. egy jó nagy séta vagy futás is kifáraszt bárkit.

Ez épp olyan természetes képesség, mint az előzőek. Csak nem mindenkinek van.. De mindenki képes rendesen hosszútáv futni? Nem? na ez az :)

2010. jún. 3. 15:00
 34/59 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk ha már ezo, talán nézz utána, hogy végtelen mennyiségben rendelkezésre álló, külső energiát mennyire "tolmácsolhatnál" telekinézissé, és hogyan. Szemtelenül sok jó könyv rejtőzködik a google sokadik találati oldalain, ha a kifejezés mondjuk ingyen ebook :)
2010. jún. 3. 15:04
 35/59 anonim ***** válasza:
48%
Persze hogy van veszélye. Sőt! Nem csak az a veszélye, hogy kifáradsz szellemileg, hanem hogy az egész tested és életerőd kifárad, így fogékonyabb leszel a betegségekre, fekélyekre. Én gyomorfekéllyel küzdök, haverom vakbelét vették ki, pedig mi nem mozgatunk dolgokat, sokkal lazábban műveljük a témát, és mégis ezt tette. Azt ajánlom, hogy fejleszd magad, de tanulj meg gyógyítani is, és energiát gyűjteni, hogy később ebből ne legyen bajod!
2010. jún. 3. 16:15
 36/59 anonim ***** válasza:
100%

Az igen az oroszországban élt egy nő akinek ugyen ez volt a mellékhatása hogy kifárasztotta

gondolt át az ajálatom az 1 millió dollár még mindig áll nem lesz még egy ilyen lehetőséged.

2010. jún. 3. 20:58
 37/59 anonim válasza:
100%

Először is:

Az nem nása hanem NASA, ami National Aeronautics and Space Administration, azaz röviden az Egyesült Államok űrkutatási hivatala. Hacsak nem tudsz mágiával marsjárót javítani, utánégető nélkül harmadik csillagközi sebességre gyorsítani egy űrhajót a gondolatoddal vagy kitalálni, hol van a Földön kívül élet, nem fogja érdekelni a mágikus tudásod.

A CIA viszont elkap, hogy medvedisznóembereket szelidíts be varázslattal. Ehhez szexelni kell velük.

Az első válaszadó homályos válasza, hogy az anyag nem szubsztanciális: a "szubsztanciális" azt jelenti, "anyagi". Ha az anyag nem az, hát nagy gáz van.

Azonban meglehet! A Húrelmélet szerint a világegyetemben a legkisebb részecske is rezgő energiahúrokból áll. Így tulajdonképpen energia létezik - szabad formában vagy rezgő húrokban, amik az anyagot alkotják.

2010. jún. 4. 00:47
 38/59 anonim válasza:
53%

Mint írtam fentebb,

én valóban hivatásos bűvész vagyok.

Tehát: NE HAZUDOZZÁL !!!

(Mert még magad is elhiszed és akkor jönnek az ápolók...)

Tudod a sok okos meg nekem szokta megmagyarázni, hogy ne mondjam azt, hogy a "nő-lebegtetés" vagy a "kanál hajlítás" csak bűvésztrükk, mert ők "látták a saját szemükkel"

Hát persze...

2010. jún. 4. 04:30
 39/59 anonim ***** válasza:
91%

A bűvészet lehet hogy csodás illúziók halmaza, de nem szabadult ki az emberi korlátok közül. Csak azt teszed meg, amit biztosan tudsz te és sokan mások hogy megteheted..

A mágia más. Ott csupán te, és néhány nyitott ember tudja csak valóban, hogy így van, pedig nem nagy misztérium, csak más képességeket és tágabb természeti törvényeket alkalmaz. Mert gyakran az ember kényszeríti korlátok közé ezen törvények leírását.

2010. jún. 4. 09:22
 40/59 anonim ***** válasza:
100%

Ha kifáraszt, akkor miért csinálod? Tényleg, miért is csinálod???

Pénzt nem akarsz keresni vele... és esetleg "ingyen", csak úgy, nem akarod jobbá tenni a világot, ha van rá valamilyen képességed?

Egyébként úgy tudom, minden emberben megvan eredetileg ez a képesség, de a legtöbb embernél idővel, ehhez a világhoz idomulva eltűnik, ált. kisgyerekkorban. Szerintem ez valamilyen "plusz" energia, amivel csinálod, és ez az energia másra is használható. (Nem is értem, minek kéne pénzt keresni mindennel?!)

Többet nem tudok hozzáfűzni az előző hsz-omhoz, abban benne volt minden, amit hasznosnak gondolok.

Az "ajánlattevő"

2010. jún. 4. 11:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!