Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Akkor én most mágus vagyok?

Akkor én most mágus vagyok?

Figyelt kérdés
egy pár napja játékból megpróbáltam a gondolatommal felemelni tárgyakat egy apró cetlivel kezdtem és nagyon meglepődtem mikor megmozdult és elkezdett lebegni azt hittem képzelődöm ezért felvettem webcammal és nem tévedtem. valaki tapasztalt vagy tud ehhez hasonlót? ez normális? nem merem igazán reklámozni nehogy elvigyen a nása vagy valami hasonló :S segítsetek
2010. máj. 31. 00:17
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim válasza:
70%

Az isten szerethette a hülyéket,

ha ennyit teremtett belőlük !!!!!

2010. jún. 5. 07:50
 42/59 anonim ***** válasza:
52%
Isten saját hasonlatosságára teremtette az embert :D
2010. jún. 5. 21:57
 43/59 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szövetkezned kellene Lui Padrével, leigázhatnátok a világ gonoszait, és ti lehetnétek a Világ Urai, támogatom az ötletet. De ha ennyire nem is gondolod komolyan, nyáron jöhetnél majd segíteni a tanyánkra dinnyét pakolni, aggyal. Megfizetném a tehetséged.
2010. jún. 6. 10:55
 44/59 anonim ***** válasza:
61%

Több magyarázat is van a jelenségre:

1. Élénk a fantáziád és a ventillátor szele által elfújt papírfecnire hitted azt hogy te mozgatod.

2. LSD-t fogyasztottál.

3. Füvet fogyasztottál pálinkával.

4. Extasy-t fogyasztottál fűvel.

5. Te Harry Puttár kis barátja vagy a roxfordi varázsrendőr akadémiáról.

2010. jún. 7. 10:57
 45/59 anonim ***** válasza:
100%
És így, hogy semmit nem tudunk, lehet az is, hogy igazából nem a tárgyat emelted fel, hanem a többit le.
2010. jún. 7. 12:29
 46/59 anonim ***** válasza:
hmm... csak ebbol nem lehet pontosan tudni ,h igazat mondsz vagy sem. Lehet ,h tenyleg meg csinaltad , megyek en is kiprobalom :)))))))
2010. jún. 8. 15:46
 47/59 anonim ***** válasza:
Kérlek szépen nagyon is meglehet,vagyis lehet hogy nagyon nagy akaraterőd van és ez okozta a szemmel felemelő jelenetet.
2010. jún. 9. 20:45
 48/59 anonim ***** válasza:
Jaja
2010. jún. 10. 15:41
 49/59 anonim ***** válasza:
61%

:) Komolyságot félretéve (azt már leírtam) még egy viccesebb hozzáfűznivalóm: kis gyerekeknek szokták mondani, legalábbis a gyerekkoromban még, hogy "nagy mágus vagy", ha valami vicceset tettek vagy lódítottak. Szóval, akkor te most "nagy mágus vagy", vagy???

:DDD

Az "ajánlattevő"

2010. jún. 10. 16:39
 50/59 anonim ***** válasza:
Igen! Akkor te most mágus vagy b*szd meg!
2010. jún. 11. 16:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!