Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Valaki ért az átok küldéshez?

Valaki ért az átok küldéshez?

Figyelt kérdés
Akinek már sikerült vagy ért hozzá az privába írjon már hogy csinálta. Fontos lenne!
2017. okt. 2. 20:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Fogadj fel egy witchert.
2017. okt. 5. 22:25
 12/13 thoomas26 ***** válasza:

A gondolataink erős energiák, erejüket és előjelüket a hozzá társított érzelmeink határozzák meg, valamint azonnal "ott vannak" annál, akinek azt "címeztük". Hogy hat-e rá, az kizárólag az adott személy tudatállapotán múlik.

Áldani és átkozni valakit nem jelent egyebet, mint pozitív vagy negatív érzelmekkel felruházott gondolatokat intézni feléje.

Ha valakit nagyon gyűlölsz, utálsz, rosszat kívánsz neki, valójában átkozod. Természetesen a legtöbbünk nem ilyen, de vannak olyan emberek, akik kivételesen erős energiát tudnak belefektetni mindebbe, rájuk mondják, hogy hat az átkuk - vagy épp az áldásuk. De még az ő esetükben is elmondható, hogy csak akkor hat, ha a "célszemély" tudatállapota engedi azt. (Ha például valaki negatív lelki állapotban van, vagy éppenséggel nagyon hisz is a rá küldött az átokban.)

Mindezek ellenére is egy leszögezhető. Bárkit is átkozol vagy áldasz, elsősorban és biztosan te leszel az, akire az hatni fog, hiszen ezen, általad generált energiákhoz te vagy a legközelebb, másrészt hasonló energiákat is vonzol be, mint amit kiadsz.

Tehát óva intelek attól, hogy bárkit átkozz. A döntés a tiéd, de csak magadnak ártasz vele.

2017. okt. 6. 18:06
 13/13 anonim ***** válasza:
Hát tudtommal egy átokhoz egy bizonyos rituálé kell és egy démontól vagy ártó istenségtől kell kívánni, hogy valóra váljon. Ezenkívül hallottam, hogy egy bizonyos személyben állítólag hatásosabb. :D Az ártószándék meg ilyesmi kevés, de van akinek elég, azok minimum valamilyen PK képességgel bírnak. Na ne hidd, hogy valami szakember vagyok csak egy ideje foglalkoztat a téma, mert hát sok horrort láttam, olvastam és ennek kapcsán. :D
2017. okt. 10. 00:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!