Mit tehetek, hogy az átoklevétel hamarabb hasson?
Próbálok rövid lenni. Leírom a történetem,mert akkor értitek csak,h mi a gondom. Van egy nővérem,akivel sosem jöttünk ki túl jól. A családból sem igen beszél vele senki,mert elég bunkó és számító természete van. A lényeg,hogy a családom szerint féltékeny volt mindig is rám és ezert próbálja meg folyamatosan megkeseríteni az életem.
Volt,h évekig nem beszéltünk,mert a férjével egyetemben ott próbáltak a kaocsolatomba áskálódni,ahol csak lehetett. Annak a kapcsolatnak vége is lett. 1 kislánnyal újrakezdtem az életem. Megismerkedtem a férjemmel. Született 2 közös gyerekünk és példaértékű boldogságú volt a házasságunk. Egy nap úgy alakult,h a nővéremék meghívtak minket vacsorára hozzájuk. Sokat tanakodtam,mi legyen. A férjem mondta,miért nem adok nekik meg egy lehetőséget. Végül belementem. Ahogy teltek a hónapok,egyre többet voltunk velük. Egy idő után minden nap többször is találkoztunk...a férjemet teljesen levették a lábáról. Őt nem nehéz,hisz nagyon befolyásolható,na meg a pénz beszél. Ami tesónéknak van is bőven. A férjem ezáltal 180 fokos változáson ment keresztül. Egy idő után kicsit észheztért és megszüntettük tesómékkal a kapcsolatot. Teljesen kifordult magából. Jelenleg válófélben vagyunk. Tesómékkal újra összejár és tömik a fejét minden hazugsággal. Már a gyerekeket is el akatja venni tőlem,mert uszítják. Nekem közben kialakult egy kapcsolatom,mely hihetetlenül szoros szereteten alapul. Olyan erős a kötődés,amit életemben nem tapasztaltam még. Együtt vagyunk 5 hónapja,és a párom úgy döntött,h menjünk külön,mert nem tud azonosulni a gyerekekkel. Ő szerinte nem tudja miért van ez. Számára is érthetetlen,amiket érez.
Na most elmentem jósoltatni és közölte velem a jósnő,h a tesóm és a férje nem kevés pénzt szánva rá megátkoztattak fekete mágiával. A szeretközpontonat. Elmesélte,h mikor a férjemmel elkezdtünk hozzájuk járni,nem bírták elviselni,h ennyire boldogok vagyunk. Mert az ő hátasságuk egy kalap szart sem ér. A házasságunk is ezért ment tönkre. Nem olyan régen újra voltak,mert megtudták,h van újra párom. Illetve hamarosan újra menni fognak. Sikerült is nekik,de a jósnő szerint olyan mély kötődés van a párommal,h még nem reménytelen. Levetettem az átkot,melynél közölte,h 100szorosan fog visszaszállni rájuk. Na most 1 hét telt el azóta. A párommal nagyon szenvedünk mind2en. Mit tehetek én,h gyorsabb legyen a tisztulás. Hogyan védhetem meg magam? Rájuk mikor száll vissza?
Köszönöm,ha elolvassátok.
Elmentél jósoltatni nem kis pénzért, majd a jósnő olyat közölt veled ami miatt még több pénzt akarsz majd költeni nála. Neked nem az átok a problémád, hanem hogy oltári nagy kamu dolgokat hiszel el és önként fizetsz a semmiért.
Az pedig hogy szenvedsz az a saját elméd játéka mert alárendeled magad hogy veled rosszat tettek, így aszerint is viselkedsz.
Sajnos pedig letezhet ilyen, de azt tudnod kell hogy az atok nem mindenkinel mukodik. Azoknal az embereknel akik az eletuket tisztan, igazsaggal, a szeretet es a megbocsajtas utjan igyekeznek tudatosan elni kevesbe fog az atok.
Ha hiszel a joslasban akkor a sorsban is hiszel, es akkor valoszinuleg Istenben is. Imadkozz es kerd Istent, hogy ultessen a novered szivebe szeretetet es megbanast, hiszen a rossz uton jar. Viszont ha rosszat kivansz neki es gyulolod ot, akkor fog rajtad az atok, hiszen te is gyulolod ot.
Szeretet, megbocsajtas, elfogadas a kulcs, es soha semmilyen atok nem tud fogni majd rajtad, vagy legalabbis hosszutavon nem.
Utolso
"Egy kapcsolat minősége, sikere mindig a két fél felelőssége"
Ebben nem ertek egyet. Vagy inkabb ugy mondanam, hogy egy jo kapcsolathoz ket fel kell, de egy rossz kapcsolathoz mar nem. Oda eleg ha az egyik rossz. Ha en - teszem fel - utallak teged, (vagy forditva) akkor ha a fejed tetejere allsz sem lesz koztunk jo a kapcsolat. Sajnos sokszor tapasztaltam mar ezt eletemben meg sajnos csaladon belul is. De szerintem ilyet mindenki megelt mar eleteben, mikor szamara ismeretlen okok miatt valaki folyton bunko volt vele, es askalodott ellene, es minden jo viszony eleresere iranyulo kiserlet kudarcba fult.
Persze nem tudom hogy a kerdezo ebben a cipoben jar-e, szoval amit irtam csak altalaban irtam. A kerdezonel elkepzelheto hogy o is hibas benne, ha ennyire fontos neki hogy az atok visszaszalljon.
Nem kell mást tenned, mint elhinned, abban a pillanatban, mikor leveszik rólad az átkot, már nincs rajtad,
Ha pedig nincs rajtad, milyem hatását várod?
Az a baj,hogy felnőtt fejjel "ennyi" eszed/eszetek van.Kamu hülyeségeket hiszel el és még fizetsz is érte.
Az 1.esnek teljesen igaza van!
Az átoklevételnek azonnal hatni kell
Ha nem hat akkor vagy átbsztak, vagy nem volt rajtad átok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!