Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Mennyibe kerül egy átoklevétel?

Mennyibe kerül egy átoklevétel?

Figyelt kérdés
Ugyanis úgy érzem h átok ül rajtam . Nem tudom h érdemes e felkeresni valami jóst h levegye? attól is függ h mennyit kér.(minden kapcsolatm tönkre megy:( anyagilag is állandoan lent vagyok.(
2011. nov. 3. 15:15
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Már várom, hogy amikor te is a hiradóban leszek, hány milliót loptak el töled :D

Sok a hülye hiszékeny ember..

2011. nov. 3. 15:16
 2/16 anonim ***** válasza:
Onkontroll? Onmagadban meg nem kerested az okot? Minden kapcsolatod tonkre ment, s mindegyik egyforman? Manapsag az anyagiak teren inkabb jellemzo, hogy lent vannak az emberek, s kevesebbet fent, erre mondjak, hogy egyszer lent, egyszer fent, tehat ezt kell elfogadnod!
2011. nov. 3. 15:53
 3/16 anonim ***** válasza:
Néhánymillió, de akkor aztán úgy leveszik, hogy huha!
2011. nov. 3. 15:57
 4/16 anonim ***** válasza:
82%
Jézus Krisztus megszabadít belőlle, és még pénzt sem kér érte!
2011. nov. 3. 15:59
 5/16 anonim ***** válasza:
Ez nem átok :) - akkor sok emberen ülhetne az.Nem pont a te gondod miatt..rengeteg különböző gondot cipelnek az emberek. És akkor mindent arra kell fogni, hogy "átok ül rajtam"? xD -értelmes:) én például, majdnem minden nap reggel felkeléskor beverem a fejem az ágyam feletti polcba.. ez is átok, mi?:D (hirtelen, csak ez a buta példa jutott az eszembe )
2011. nov. 3. 16:00
 6/16 anonim ***** válasza:

OFF: Rise Against the Póc, mi? :)

Szerintem se pénz kérdése. Tetszőleges rituálét kiötölhetsz, ha szükségét érzed. Bőven elég, ha leülsz nyugodtan, kényelmesen, mélyeket lélegezve megnyugszol, ellazulsz egyre jobban, és lehunyt szemmel elképzeled, amint pl. egy kicsike, mókásan kócos-kokszos játékállatka képében előtted hever a földön az átok. Tartalmazza mindazt a szerencsétlenséget, ami körülvett, míg veled volt. Elég ebből. Tűz lobban alatta, porrá ég szépen, lassan. Elbúcsúztatjuk, mint mindenkit, aki kicsit is számított ezen a világon, elvégre emberek vagyunk... És fellélegezhetsz: fejben is működik a rituálé. Az ok egyszerű: benned te vagy az úr. Hibátlanul kézbe vetted az ügyet.

2011. nov. 3. 16:29
 7/16 anonim ***** válasza:
Póc?:D az polc lenne?
2011. nov. 3. 16:33
 8/16 anonim ***** válasza:

Nagyon sok tisztánlátó vesz már le rontást, de nem szabad mindnek bedőlni. A mennyiségre hajtó kóklerek egymást árversenybe kényszerítve nagyon lenyomták az árakat, de a valódi mágusok (akik bizonyították is képességüket) még most is elkérik az árát.

Egy normális rontáslevétel legalább 60.000 forint, de ha igazán minőségit akarsz, akko van 100.000 forinttól is (plusz szeánsz alapdíja, plusz áfa).

Még megéri megkeresni azt az illetőt, aki rádtette a rontást. Erre felkérhetsz rontáskereső médiumot, akik az energiaképét belédsugározzák a neked ártó személynek, így az ismerőseid között mozogva megérzed majd a delikvenst. Egy ilyen energialenyomat-besugárzás már megvan 30-40.000 forintból.

2011. nov. 3. 20:09
 9/16 anonim ***** válasza:
Én két milláért leveszem rólad, írj privit!!!
2011. nov. 3. 21:24
 10/16 anonim ***** válasza:
Én leveszem rólad fél milláért és teszek köréd olyan védőt hogy többet rád se lehet tenni rontást
2011. nov. 6. 04:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!