Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hol és ki tud rontást v átkot...

Hol és ki tud rontást v átkot hitelesen levenni? Mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
2010. nov. 23. 23:43
 1/9 anonim ***** válasza:
60%

én leveszem rólad miután átutaltál nekem 50 000 forintot.

írj emailt.

2010. nov. 24. 00:38
 2/9 anonim ***** válasza:
78%
ééééén vagyok miszter kakszilajos, csak adj egy millió forrintot és levveszem a zátkot XD
2010. nov. 24. 04:56
 3/9 Barkó Zoltán ***** válasza:
23%
Az egész a hiten alapszik,az átok miben léte,és tulajdonsága az,hogy balra forgó pszihés,és szellemi erőt keverve használ,és a szó ereje által jut az aurádba,annak valamely rétegébe hatolva.Egy finom finomfizikai hatás,mely a te energetikádtól különbözik,tehát nem lehet erősebb nálad,de hatással lehet rád,mert az erő tulajdon gazdáját vesztve,a te elmédbe tolakszik,az álltal,hogy gazdája igyekszik folyton a látó,vagy halló terdbe kerülni,hogy észleld,és nyomot,vésett nyomot hagyjon elmédbe, a hited által táplálja magát,mind addig,mig a tartalma a fizikális világba be nem teljesül,de nem egyszerű legyőzni,álltalában kétszer olyan pozítív gondolattal lassitható a balra forgás,de attól még nem vagy szabad.A mai világban a mentálhigiénia foglalkozik ezzel a téma körrel,az erő iránya,és tartalma befolyásolható ugyan,de a tisztuláskulcsa a te tulajdon hited!!!Nem a vak hited,hanem a hited.Mihelyst elhitted akkor következett be,elmébe menj vissza addig a pontig és reagálj rá másképp,csak azonos rezgés alapján birtokolhat.sok sikert.
2010. nov. 24. 22:29
 4/9 anonim válasza:
Irj privit ha tudok segítek neked!
2010. nov. 26. 14:59
 5/9 anonim ***** válasza:

ma 14:59

Miért ki vagy te?

Kezdő vagy haladó?

2010. nov. 26. 15:24
 6/9 A kérdező kommentje:
Jó kérdés
2010. nov. 26. 21:59
 7/9 anonim ***** válasza:
64%
Gyeprefos Feri vagyok, és én 20 000 forintért is leveszem rólad. Asszem én vagyok a legolcsóbb eddig :)
2010. dec. 2. 17:42
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
ÉN foglalkozom átoklevétellel. Ha komolyan gondolod.holdlany40@freemail.hu
2010. dec. 5. 16:35
 9/9 anonim ***** válasza:

Anyukám jár jósnőhöz. Ő tud átkot levenni állítólag.

Apum anno piros madzagot hordott, mert félt anyumtól a válás utáni cécó miatt... nem hiszem hogy túl sokat segített.

2010. dec. 5. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!