Egy volt barátnőm rakta rám hogy legyen több lány az életembe de ne tudjam hogy igazán ki szeret, és hogy senkivel se alakuljon ki kapcsolatom, de nem értem miért tehette ezt, pedig békében váltunk el és ő most boldogan él párkapcsolatban. Segítsetek kérlek aki ért ehhez, mert már 4 éve így vagyok. szeretném magamnak elvégezni.KÖSZÖNÖM
2011. júl. 27. 18:44
1/9 anonim válasza:
Ennek egyetlen módja van, én is egy jó barátomtól hallottam.
Fogj egy üveg almaecetet, márts bele egy vasárnapi húslevesből megmaradt csirkecsontot és minden zavartalan percben szopogasd; ezt egy hétig kell elvégezned, bárhol, csak senki meg nem láthat. Tartsd a zsebedben. Ha valaki észreveszi a tevékenységedet, az egész hatástalanná válik, és elölről kell kezdened a következő holdtöltétől, miután meghintetted a fejed liszttel, sóval és borssal.
Remélem, tudtam segíteni, drukkolok. :)
2011. júl. 27. 18:59
2/9 anonim válasza:
Van ennél sokkal egyszerűbb megoldás is. :) Vedd a kezedbe a telefonod és hívd fel Zagiba Zoltánt az RTL Asztro showjában. ;D
2011. júl. 27. 19:05
3/9 anonim válasza:
Én pedig úgy tudom, hogy a királyvíz minden rontást lehoz.
2011. júl. 27. 19:05
4/9 anonim válasza:
Úgy, hogy nem hiszel benne. :P
Egy szkeptikus
2011. júl. 27. 19:16
5/9 anonim válasza:
Boszorkánytól kérsz macskaszőrt, azt összefőzöd a barátnőd fényképével (olyan kép legyen, amin mosolyog), közben mantrázod a kedvenc közös idézeteteket.
A kapott vízből kamilla és citromhéj teát főzöl és napi 1 pohárral megiszol. Vigyázz, a varázslat csak akkor működik, ha senkinek nem mondod el.
2011. júl. 28. 12:40
6/9 anonim válasza:
El kell menned valakihez aki ért az ilyenekben és kérd meg ,hogy vegye le rólad azt hiszem ők ilyen táltosok vagy kik.
2011. aug. 3. 23:24
7/9 anonim válasza:
több módja van a rontás levételének pl. fürdési rítus, aura-,csakratisztítás, levédés, mondjuk az utóbbi az inkább megelőzés
2011. aug. 22. 14:36
8/9 anonim válasza:
Javaslom, menj el szakemberhez, egy páran foglalkoznak vele komolyan.
2014. márc. 31. 14:32
9/9 anonim válasza:
Sikerült levetetni az àtkot almaecettel? Ha nem, liszt helyett mosóporral hintsd meg a kutyàd bal mancsàt miközben egy làbon szavalod a Himnuszt visszafelé a 3-mas metrón meztelenül. Felícia fehérmàgus főboszorkànyhelyettes cikkében olvastam
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!