Hol lehet levetetni a rontást?
Még csak 20 éves vagyok, de nagyon sok szenvedés ért már. Elvesztettem apukámat, aztán a nevelőapukámat, nem jön össze a suli, a munka. Emellett most a párkapcsolatom is kezd széthullani. Amúgy erősen hívő vagyok, de a sok sikertelenség miatt (ami már több éve tart), kezdek meginogni, amit nagyon nem szeretnék. Szombathelyi vagyok, nagyon szeretnék a közelben találni egy személyt, aki tényleg ezzel foglalkozik. És kb. mennyit szoktak ezért elkérni?
Köszönöm előre a válaszokat!
Szia
Ne menj el "rontást levetetni" szerintem, mivel ilyen valószínűleg nem létezik, ha létezik is, nem hinném, hogy pont olyanhoz mennél, aki "le tudja venni". Csak átvágnának. Én 21 éves vagyok, igaz nem vagyok hívő, de engem is rengeteg szerencsétlenség ért már, nekem is volt egy olyan nehéz időszakom, ami neked most lehet. Most erről nem írok, felesleges. És elmondom hogy vészeltem át, és hogy élek most is. Megtanultam egy dolgot. Mégpedig ezt a szót használni: "leszarom, na és? nincs vége a világnak, nyugi". És ezt nem viccből mondom. Ugyanúgy vannak céljaim, sőt keményebben küzdök az életemért mint eddig, mégis ez a dolog, amit fentebb írtam, sokat segített. Olyan mintha belecsöppentem volna a békességbe, már nem veszek fel semmit. PErsze neked ez lehet nem válna be, meg lehet nem is jó tanács, de gondoltam leírom.
"erosen hivo vagyok"
Ha valoban van egy igazi es eros hited, akkor nem fogsz soha elbizonytalanodni, mivel az igazi hited lesz az, ami erot ad ahhoz, hogy elviseld ezeket az eseteket, amik veled megtortentek!
Az egesz csaladomat elveszitettem, es szinte 2-3 evenkent mindig meghalt egy hozzatartozo, tehat az Edesanyam, az Edesapam, a neveloapam, az Ocsem es a gyermekem, s mind ez az utobbi 10 ev alatt tortent.
Amikor IGAZI es EROS hited van, akkor nem fogsz hallgatni a babonakra, es a magiara, mivel azok a tudatlansagrol szolnak, viszont TE tudatosan hiszel, es eros vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!