Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Szeretnek egy olyan jost,...

Szeretnek egy olyan jost, vagy magust talalni aki rontast levetelt tud. Van esetleg olyan akit ismertek, esetleg tapasztalat?

Figyelt kérdés
2010. nov. 18. 21:25
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
0%

ismerem Abafi Cézárt, ő mágiával, jóslással és rontáslevétellel is foglalkozik; ő a Magyar Boszorkányszövetség szakrális vezetője

[link]

www.boszorkanyszovetseg.hu

2010. nov. 18. 21:47
 2/21 anonim ***** válasza:
69%
Pfff...keress meg egy 80-as szintű Warlockot :D
2010. nov. 19. 02:26
 3/21 A kérdező kommentje:
mi?80-as szintu ....?nem ertem
2010. nov. 19. 02:32
 4/21 anonim ***** válasza:
82%
Druida is tud decurse-ölni!
2010. nov. 19. 08:00
 5/21 anonim ***** válasza:
35%

mindketten a World of Warcraft nevű játékról írnak

nagyon vicces volt, kacag a vakbelem

ha tudni akarod, hogy milyen a játék, nézd meg:

[link]

2010. nov. 19. 10:27
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Rontás nincs. A rontáslevétel folyamata a következő:

1.) Elmész a jóshoz, köszöntök a napszaknak megfelelően.

2.) Elkezd homályos, kétértelmű dolgokat beszélni, amíg rá nem ismersz valamire, a reakciód alapján rögtön veszi a lapot és elmondja neked ugyanazt, amire te céloztál.

3.) Te meglepődsz, hogy honnan tud ilyeneket, hiszen te nem mondtál neki semmit sem. Elnyeri a bizalmadat.

4.) Elkezd mormogni valamit távoli erőket segítségül hívva. Fontos a gyertya használata, és hogy mindvégig meg tudja tartani a szertartás pátoszát, mert ez hiteti el veled, hogy ez tényleg hat.

5.) Fizetsz.

6.) Te felszabadultan távozol. Most már nem beszéled be magadnak, hogy rontás van rajtad, így érzed, hogy eltűnt az átok. Ez a kis intermezzo csak növelte az ezotériába vetett hitedet.

2010. nov. 19. 11:41
 7/21 anonim ***** válasza:
62%
Csak állj be dala közepére, és kérj 1 goldért remove curse-t, akármelyik mage megadja annyiért
2010. nov. 19. 18:12
 8/21 anonim ***** válasza:
55%

"Csak állj be dala közepére, és kérj 1 goldért remove curse-t, akármelyik mage megadja annyiért"

a játékbeli átkok nem tartanak sokáig, ha jól emlékszem a leghosszabb 2 percig tart, azt meg ki lehet várni

2010. nov. 19. 18:32
 9/21 A kérdező kommentje:
A kedves 68% -nak irnam:csak kacaghat nyugodtan a vakbeled,nem hiszem hogy torvenyszeru lenne ismerni azt a jatekot,amirol irtak az elobbiek.A kerdesem nem errol szolt.A 72%-os valoszolonak pedig ,ne haragudj de engem nem erdekel a te hitetlenkedesed a josokrol.Nem ez volt a kerdesem,hogy hiszel-e bennuk vagy sem...Legyen szives aki tud,csak az valaszoljon,ertelmeset.Nem a humor oldalra tettem fel a kerdesemet,nem muszaj mindenkinek irnia,csak aki tenyleg tud tanacsot adni.Azoknak pedig nagyon megkoszonom elore is.26/l
2010. nov. 19. 23:33
 10/21 vaszily katalin ***** válasza:
46%
SZERINTEM RONTÁST TE MAGAD ISEL TUDOD ÜZNI.ÉN UGY SZOKTAM.KIMEGYEK LEÜLÖK AHOL SENKI NEM ZAVAR.KONCETRÁLSZ MÉJEN BELEBUJSZ ÖNMAGADBA.VESZEL EGY NAGY LEVEGÖT AZAL A ROSZAT ÖSZESZEDED.S ELKÉPZELED .SZÉL IRÁNYÁBA .FUJOB KI.A ROSZAT.IGY SZABADULSZ MEG TÖLE.DE EBE NAGYON KEL HINI.S BÁRMIKOR MEGTUDOD CSINÁLNI.S A JO VÉDÖ ENERGIÁT PEDIG BESZIVOD.IGY AZ NAP VÉDET VAGY.JA HA LEHET.EGY TISTA CSENDES MEZÖT KERES.HA NEM.AKOR HAJNALBA CSINÁLD.
2010. nov. 20. 09:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!