Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Szeretnek egy olyan jost,...

Szeretnek egy olyan jost, vagy magust talalni aki rontast levetelt tud. Van esetleg olyan akit ismertek, esetleg tapasztalat?

Figyelt kérdés
2010. nov. 18. 21:25
1 2 3
 11/21 vaszily katalin ***** válasza:
0%
JA.UGYANEZT MEGTESZED OT AHOL RONTÁST KAPTÁL ABAN A HEJISÉGBEN.UJ LE ODA S OT CSINÁLD DE NYITOT ABLAKNÁL.ÖT PERC ELÉG.
2010. nov. 20. 09:25
 12/21 anonim ***** válasza:
57%

kedves utolsó! még írd le, hogy a szeme milyen szinűre legyen festve, és mindjárt meggyógyul.

kérdező: nagyon sajnállak! jósokban hinni? hát, ha tényleg ezt akarod, akkor TV-be reklámoznak egy számot, asszem 06 91 666 666 (a 666 a sátánnak a száma, de ne szólj senkinek. ha ilyen csalóknál akarsz megnyugvást találni a lelkednek, hát tedd azt). viccen kívül: vannak római katolikus papok, akik ezzel foglalkoznak, exorcisták. de lehethogy elég lenne egy beszélgetés a helyi lelki atyával. ezek a jóslások, meg a köveknek gyógyítóerő tulajdonság veszélyes dolog. egy ismerősöm családjában használatos "angyalka kosárban" hisznek. állítólag beledobsz egy kérést, és megtörténik. előfordult, hogy az családban az anya beledobott egy kérést, hogy milyen jó lenne egy medence, és meglepetésre a férj munka után hozta a gumi medencét. de bármennyire jól hangzik, ez egy babona, veszélyes, jót nem hoz. a családban nagyon gyakran jönnek elő betegségek. ilyen dolgoknak bizonyos szintene a sátánizmushoz van köze. nem ajánlom. viccen kívül: szerintem beszélj egy atyával, hátha tud segíteni. esetleg írhatnál vissza egy privát üzenetre. köszi.

2010. nov. 20. 23:05
 13/21 anonim ***** válasza:
36%

Erdélyben a román papok vesznek le átkot.Komolyan.

Én hiszek benne,mert tapasztaltam.

Minden péntek éjjel 12-1 óráig ez történik egy erdélyi pici falú templomában.

Mindenhonnan érkeznek Európából buszokkal kocsikkal oda minden péntek éjjel,de románúl beszélnek és énekelnek na meg ördögöt űznek.

Ha gondolod írj privit.

2010. nov. 21. 01:34
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Ne ilyen hülyéhez menj mint egy jós vagy mágus! Azok csak elodázzák az átkot, de nem szabadulsz meg tőle. Budapest, V. ker, Ferences templom. Elmész oda gyónni és elmondod a papnak, hogy mi a gond. A ferencesek értenek az ilyenekhez.
2010. nov. 21. 15:24
 15/21 A kérdező kommentje:
Kedves utolso valaszolo!Ne itelkezz mert nem tudod kit itelsz.Ha teged boldogit a havi felmilkad,ill.a csajod aki kielegit hetente,az a te lelki szegenysegedre utal.Nem tudhatod hogy nekem milyen szerencsetlensegeim vannak az eletemben,betegseg,sorozatos balszerence,veszteseg.En a boldogsagot nem penzben vagy szexben merem,hanem pl egeszsegben,ill mas olyan dolgokban amik sajnos nem az en eromon,teljesitmenyemen mulnak.Ugyhogy kerlek gondolkodj mielott irsz,es ne itelkezz masok dolgai folott.
2010. nov. 21. 20:40
 16/21 Directorx válasza:

A kommentelőknek írnám, hogy én is röhögök a tv-s csillag jósokon meg hókuszpókusz mitugrászokon, de vannak olyan emberek akiknek segítség kell a pozitív gondolkodáshoz és ha ezért fizetni is lehet valami hegyes sapkás köpönyegesnek akkor sokkal könnyebb elérni a kívánt hatást.

Szerintem a pozitív gondolkodás , az hogy a jót próbáljuk észrevenni épp elég ahhoz hogy ne legyünk betegek és ne hozzunk balszerencsés döntéseket. Az átok csak azon fog aki fél tőle. Nem kell rajta gondolkodni.Élni kell az életet, és a fontos kérdésekben segítenek a megfontolt jól átgondolt döntések.

2010. nov. 24. 07:50
 17/21 Directorx válasza:
Még annyit, hogy el kell gondolkodni azon, hogy a balszerencsét milyen döntések előzték meg, nem lehetett volna jobban átgondolni előtte az egészet jobban, tanácsot kérni mástól. Nem pedig azt gondolni, hogy biztos valaki rontást tett rám. Nem a középkorban élünk. A betegséggel meg orvoshoz kell fordulni. Édesanyámat rákkal kezelték, de erős volt a hite, örül az unokáinak, hisz az életben és az utolsó vizsgálaton semmit sem találtak nála. Nem gondolta hogy meg lenne átkozva még véletlenül sem.
2010. nov. 24. 08:01
 18/21 anonim válasza:

Pfff...keress meg egy 80-as szintű Warlockot :D

Druida is tud decurse-ölni!

Csak állj be dala közepére, és kérj 1 goldért remove curse-t, akármelyik mage megadja annyiért

Olyat szakadtam xDDDDD k* nagy!!! :D xD

Ha már itt tartunk 80-as mage vagyok" :D

XDDDDDDDDDDD Ja és igen bűn nem ismerni ezt a játékot 17/L

2010. nov. 25. 17:02
 19/21 Charon ***** válasza:

Gondolom te magad nem mozogsz ilyen okkultista körökben, különben nem ide tetted volna fel a kérdést. Ezért azt mondom neked , hogy a te átkod biztos nem egy erre szakképzet egyéntől van, így elég ha magadban keresed a rontást. A legtöbb spirituális tevékenységet a magunkban hordozott eltitkolt bűnök idézik meg. Keress valakit akiben megbízol, vagy menj el egy paphoz és gyónd meg bűneidet. szabadulj meg minden olyantól ami a lelked nyomja és hidd el a rontás is megszűnik.

Ám a Kamaelnek van saját soul cleanse-e, így tudja magád gyógyítíni :D (L2) Nem mindenki WOW-ozik :)

2010. nov. 25. 21:20
 20/21 Nigra ***** válasza:
47%
Esküszöm belehalok....miéert mindig csak a kereszténység az egyetlen üdvözítő megoldás???? a kereszténység létrejöttének egyeetlen célja az emberek megfélemlítése volt. Amúgy meg amelyik jós pénzt kér...az általában tényleg csaló....de minimum gonosz/önző....és előbb utóbb megbánja, mert elveszti az áldását és mily meglepő: csaló lesz belőle...tehát általában aki pénzt kér ilyenekért....az csaló
2010. nov. 30. 11:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!