Mennyibe kerül egy átoklevétel?
Én energiarezonancia alkalmazásával teszem rád, ami sokkal kíméletesebb, mint a többieké. És még olcsóbb is, 490.000 Ft.
Szerelmi kötést is alkalmazhatunk, fényképet küldesz a kiszemeltről és én pedig rengeteg energia besugárzásával szerelemenergia hidat fogok köztetek létesíteni, ami akár még működhet is. Ára 840.000 Ft.
Sajnos hogy okos legyél és ne hidd el a többi ember által leírt baromságot mint hagyományos átoklevétel és hétköznapi szerelmi mágia, arra egyenlőre nincs varázslat. Hülye vagy és kész, ezt el kell fogadni. Hülyéket általában pedig kerülik, ami miatt még többször fordulsz kókler jóshoz és varázslóhoz. Ez egy ördögi kör. Pedif a szerelemenergiahíd és az energiarezonancia tényleg működik, hidd el! Egyből jelentkezz nálam, és eme jelképes összegér én akár helyrehozhatom életed.
kérd meg az istened....
bár szerintem neked nem ez a gondod , anyagilag lent vagy: spórolj/keress jobban fizető állást
minden kapcsolatod tönkremegy , nézz mélyen magadba és keresd meg a hibáidat , ha nem sikerül akk kérdezt meg azokat akikkel jártál , hogy mi volt a probléma , és változtasd meg.
Természetesen. Hisz szükség van az agyatlan zombi kasztra, akik eltartják a mágusokat és varázslókat...
Szerinted mi miből élünk? Tisztánlátást és az angyalokkal kommunikálást nem fizetik meg a versenyszférában...
Üdv,
ha gondolod,keress meg privátban. Ingyen segitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!