Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Mennyibe kerül egy átoklevétel?

Mennyibe kerül egy átoklevétel?

Figyelt kérdés
Ugyanis úgy érzem h átok ül rajtam . Nem tudom h érdemes e felkeresni valami jóst h levegye? attól is függ h mennyit kér.(minden kapcsolatm tönkre megy:( anyagilag is állandoan lent vagyok.(
2011. nov. 3. 15:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Én energiarezonancia alkalmazásával teszem rád, ami sokkal kíméletesebb, mint a többieké. És még olcsóbb is, 490.000 Ft.

Szerelmi kötést is alkalmazhatunk, fényképet küldesz a kiszemeltről és én pedig rengeteg energia besugárzásával szerelemenergia hidat fogok köztetek létesíteni, ami akár még működhet is. Ára 840.000 Ft.

Sajnos hogy okos legyél és ne hidd el a többi ember által leírt baromságot mint hagyományos átoklevétel és hétköznapi szerelmi mágia, arra egyenlőre nincs varázslat. Hülye vagy és kész, ezt el kell fogadni. Hülyéket általában pedig kerülik, ami miatt még többször fordulsz kókler jóshoz és varázslóhoz. Ez egy ördögi kör. Pedif a szerelemenergiahíd és az energiarezonancia tényleg működik, hidd el! Egyből jelentkezz nálam, és eme jelképes összegér én akár helyrehozhatom életed.

2011. nov. 7. 10:19
 12/16 anonim ***** válasza:

kérd meg az istened....

bár szerintem neked nem ez a gondod , anyagilag lent vagy: spórolj/keress jobban fizető állást

minden kapcsolatod tönkremegy , nézz mélyen magadba és keresd meg a hibáidat , ha nem sikerül akk kérdezt meg azokat akikkel jártál , hogy mi volt a probléma , és változtasd meg.

2011. nov. 13. 18:18
 13/16 anonim ***** válasza:
490.000 Ft, mi? Dolgozni meg majd fogunk mi.
2011. nov. 14. 18:52
 14/16 anonim ***** válasza:

Természetesen. Hisz szükség van az agyatlan zombi kasztra, akik eltartják a mágusokat és varázslókat...

Szerinted mi miből élünk? Tisztánlátást és az angyalokkal kommunikálást nem fizetik meg a versenyszférában...

2011. nov. 15. 08:30
 15/16 anonim ***** válasza:

Üdv,

ha gondolod,keress meg privátban. Ingyen segitek.

2011. nov. 28. 12:10
 16/16 anonim ***** válasza:
Én is ingyen segítek, a 490.000 forint csak egy vicc volt (viccátok került rám).
2011. nov. 29. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!