Valaki ért az átok küldéshez?
Figyelt kérdés
Akinek már sikerült vagy ért hozzá az privába írjon már hogy csinálta. Fontos lenne!2017. okt. 2. 20:53
1/13 anonim válasza:
Ha az átok fogna, az emberiség fele már kihalt volna, de a politikusok biztosan.
De van egy mondás: az átok visszaszáll a küldőjére.
2/13 anonim válasza:
Én is megerősítem. Mindenre és mindenkire hatással lesz ami átkot küldesz és -ig persze rád is . Szóval nem ajánlom ha csak nem akarsz pokolra kerülni .
3/13 anonim válasza:
Remélem senki nem ért hozzá. Bármit követtek el ellened nem ez a megoldás. Bosszút állni szánalmas és szar dolog. Nem mondom, hogy bocsáss meg, de ér annyi energiát az akire küldeni akarod, hogy ide is kiírd? Szerintem nem. Inkább csinálj átkozás helyett valami klassz dolgot.
4/13 anonim válasza:
mindjárt küldök rád egy jókorát, te görény!
5/13 anonim válasza:
Karma az egész a saját híted, már egy rossz gondolat, szó is átok , ha a gondolat indulatos, elindul és célba talál, lehet a rezgés nem éri ulyosan de eléri,ez a karma, cselekedet, tett ok-okozat, ok és okozat viszonya, kölcsönhatása, törvénye. DE vigyázz, ki hogy vet úgy arat, ki mit tesz azt kapja. Mindig gondold át kinek ártasz, szóval , gondolattal, tettel, a Karma bocsájt meg!
6/13 anonim válasza:
Persze, mondom is a paypal azonositot, ahova utalni kene egy 50e forintot, es olyan atkot szorok barkire, hogy belegebed.
7/13 anonim válasza:
Én értek. Nem szabad senkire átkot küldeni, mert az mindig visszaszáll a küldőre.
8/13 anonim válasza:
Senki se ért hozzá mert nincs ilyen. Azokat szokták a TV ben becsapni pénzmágiával akik hisznek ilyesmiben.
9/13 anonim válasza:
postán szoktam küldeni, akinek küldtem eddig még mindig megkapta.
10/13 anonim válasza:
shitexpress-röl lehet küldeni bárhova
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!