Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Szerintetek létezik olyan,...

Mi lenne kérdése:

Szerintetek létezik olyan, hogy átok? A helyzet, én eddig azt hittem nem, de egyre jobban erősödik bennem, hogy igen. Kereken 20 éve minden balul sül el, magán élet, munka, család. Önhibámon kívül. Azt hiszem, már kezdek bekattanni.

Figyelt kérdés

2017. júl. 30. 13:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
94%
Talán azt az "önhiba" dolgot felül kellene vizsgálni.
2017. júl. 30. 14:03
 2/11 anonim ***** válasza:
22%
szerintem létezik.
2017. júl. 30. 14:31
 3/11 anonim ***** válasza:
8%
"Kisebb öt számjegyű pénzösszegért cserébe leszedem rólad, de ez nem a pénzről szól amúgy, és tökre nem vagyok csaló" válaszok 3...2...1...
2017. júl. 30. 15:00
 4/11 anonim ***** válasza:
91%
Arra kell gondolni, hogy mindaz amit tapasztalsz, ami hatás ér, ami történik veled, azokban mindben TE is benne vagy - kivétel nincs.
2017. júl. 30. 15:18
 5/11 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés bennem is felmerült már, aztán rájöttem, hogy csak simán balphasz voltam.
2017. júl. 30. 16:00
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem létezik.

Mindenki a saját sorsának kovácsa. Vannak dolgok, amik nyilván nem befolyásolhatók önmagunk által, de sok minden igen, sok mindenért mi magunk vagyunk felelősek, mi magunk érhetjük el, tehetünk azért, hogy jó vagy éppen rossz legyen, tehát a hibát ne egy természetfeletti dologban keresd, hanem gondolkodj el rajta, hogy mit tehetnél másképp, hogy mit csinálhatnál másképp, hogy a dolgok változzanak.

2017. júl. 30. 16:15
 7/11 anonim válasza:
Nem létezik xd
2017. júl. 30. 16:59
 8/11 anonim ***** válasza:
79%

Nem létezik, csak annak, aki hisz benne.

Minden a gondolataidtól függ, ha pozitívan látod a világot, úgy érezheted te megvagy áldva, ha negatívan pedig úgy látod a világot mintha megátkoztak volna.

Felejtsd el azt, hogy megvagy átkozva, ilyen nincs, csak mivel elhiszed, ezért tényleg azt látod a dolgokban, minden a hited szerint működik.

2017. júl. 30. 17:28
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem.
2017. júl. 30. 18:38
 10/11 anonim válasza:

Én nem hiszek benne, de valóban vannak olyan emberek, akiknek jobban kimérte az élet a dolgokat.

Inkább itt arról van szó, hogy nem lehet mindenki átlagosan szerencsés vagy szerencsétlen.

Ezt hívják "átoknak" vagy "áldottnak".

2017. júl. 30. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!