Szerintetek létezik olyan, hogy átok? A helyzet, én eddig azt hittem nem, de egyre jobban erősödik bennem, hogy igen. Kereken 20 éve minden balul sül el, magán élet, munka, család. Önhibámon kívül. Azt hiszem, már kezdek bekattanni.
Szerintem nem létezik.
Mindenki a saját sorsának kovácsa. Vannak dolgok, amik nyilván nem befolyásolhatók önmagunk által, de sok minden igen, sok mindenért mi magunk vagyunk felelősek, mi magunk érhetjük el, tehetünk azért, hogy jó vagy éppen rossz legyen, tehát a hibát ne egy természetfeletti dologban keresd, hanem gondolkodj el rajta, hogy mit tehetnél másképp, hogy mit csinálhatnál másképp, hogy a dolgok változzanak.
Nem létezik, csak annak, aki hisz benne.
Minden a gondolataidtól függ, ha pozitívan látod a világot, úgy érezheted te megvagy áldva, ha negatívan pedig úgy látod a világot mintha megátkoztak volna.
Felejtsd el azt, hogy megvagy átkozva, ilyen nincs, csak mivel elhiszed, ezért tényleg azt látod a dolgokban, minden a hited szerint működik.
Én nem hiszek benne, de valóban vannak olyan emberek, akiknek jobban kimérte az élet a dolgokat.
Inkább itt arról van szó, hogy nem lehet mindenki átlagosan szerencsés vagy szerencsétlen.
Ezt hívják "átoknak" vagy "áldottnak".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!