Hogyan kell vudu babát csinálni?
Van egy 26 èves lány ismerősöm aki a barátomnak adta ki magát. Szinte tesók vtunk, de ahogy össze költözött a kandúrjával, hirtelen megharagudott a semmin ès Ő már nem is írt, hanem a pasija írogatott az Ő Facebookjáról. A pasi règebb óta kint èlt külföldön, amíg a csaj itthon volt, sok mindent megtettem èrte (házi vizsgáját èn oldottam meg, stb) ès ez lett a hála...
Bosszút akarok állni Rajta,van hajszála nálam. Hogyan tudok rá átkot szórni egy vudu babával?
22/F
Próbáltam, de elhajtott... meg hogy ,,álljak elé"?
Kint van már Angliában, Facebookját, sms-eit a pasi olvasgatja... meg a pasas akkor több ,,beleavatkozó" ismerősömnek is azt írta, hogy a csajnak semmilyen szinten nem kellek csak nem fogtam fel és nyomultam... ezek után mégis mit kellene gondolnom??? :O
"mégis mit kellene gondolnom??? :O"
Vudu baba készítése helyett arra kéne gondolnod, hogy ha te kellenél az illető lánynak, te olvasnád SMS-eit, te kezelnéd Facebookját.
Ám te nem kellesz, mégis kapaszkodsz, iliik rád a 'nyomulós'.
#4 Ha elhajtott,akkor el kell fogadni,hogy annyi volt. Van egy barátja,már rég nem itt él. Ezek a dolgok előfordulnak.
Ilyen alapon már csinálhattam volna 100 vudu babát minden kis hülyeségért.
De egyrészt nem hiszek benne,másrészt még ha működne is,mit érdekel egy olyan ember,akit én sem érdeklek? A bosszú azoknak való,akiknek nincs önbecsülése és más kárának örvendeznek.
Ehelyett inkább koncentrálok olyan emberekre,akik megérdemlik az időmet,figyelmemet.
Amúgy meg elég érdekes,hogy hajszálat tartogatsz tőle,már nem azért a két forintért.
Ezzel a viselkedéssel,ha-tegyük fel-a barátja miatt szakadt meg veled a kapcsolata,elintézted végleg,hogy esetleg,ha véget ér a szerelem,akkor sem akar majd újra a barátod lenni. És ezért csak magadat hibáztasd.
Szerintem fogadd el ezt a helyzetet,mert nincs jogunk mások magánéletébe,mások szabad akaratába beavatkozni.Tedd fel magadnak a kérdést,hogy miért akarsz olyan valakire átkot szórni,akit nemrég még a barátodnak neveztél.
Boldogabb lennél attól,hogyha átkot szórsz rá?Hogyha látnád őt,hogy romokban az élete?
Ugye ezt nem gondolod komolyan.Megértelek,hogy elkeseredett vagy,mert nem úgy sikerült ez a dolog az életedben,ahogy szeretted volna.És bizonyára terveid voltak ezzel a lánnyal.
De én azt javaslom,hogy ne nyúlj a mágiához,és ne akarj bosszút állni azon a lányon,csak azért mert boldog.
Bizonyára eljön majd a te életedbe is az a lány,aki hozzád való és szeretni is fog.És ehhez kívánok sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!