Hogyan kell vudu babát csinálni?
Van egy 26 èves lány ismerősöm aki a barátomnak adta ki magát. Szinte tesók vtunk, de ahogy össze költözött a kandúrjával, hirtelen megharagudott a semmin ès Ő már nem is írt, hanem a pasija írogatott az Ő Facebookjáról. A pasi règebb óta kint èlt külföldön, amíg a csaj itthon volt, sok mindent megtettem èrte (házi vizsgáját èn oldottam meg, stb) ès ez lett a hála...
Bosszút akarok állni Rajta,van hajszála nálam. Hogyan tudok rá átkot szórni egy vudu babával?
22/F
Tudjátok 2 jóbarát egymás mellett áll jóban-rosszban... Ő Neki most jó, levagyok xarva. De romba döntöm vhogy az èletèt!
Másnem feljelentem a Nav-nál, hogy feketèn dolgozik kint ès 5 èvre vissza toloncolják...
Amúgy meg ha arra lennèk kíváncsi, hogy ki mit, hogyan èrez akkor az emberi kapcsolatok topicba írtam vna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!