Van itt olyan, aki szedetett már le magáról átkot? Jobb lett utána?
Előre leszögezem, felnőtt nő vagyok felsőfokú végzettséggel. Alapvetően nem érdeklődöm az ezotéria iránt, azonban pár éve teljesen rossz minden és ez minden tőlem kívülálló. Először jöttek a halálesetek, nagyapám, kutyám.. aztán lett egy sürgősségi műtétem, utána hónapokig szenvedtem. Annyira szerencsétlen vagyok, kisebb dolgokban is szinte mindig alulmaradok, pórul járok. És nem bebeszélem magamnak, nem a rosszra gondolok hanem így van. Szinte már listákat is vezettem, hogy bebizonyosodjak róla.
Pár éve csúnyán összevesztem egy ismerősömmel, aki utána írt nekem egy levelet, amiben leírta hogy ha ezt olvasom el vagyok átkozva. És csessze meg, én a laikus fejembe vettem hogy mivan ha tényleg letezik ilyen? Le akarnám vetetni, hátha attól jobban alakulnak majd a dolgaim, még ha bebeszélés szintjén is. Hogyan zajlik ez az egész? Vannak hozzáértő, komoly emberek az EZOTV-s bohócokon kívül? Köszönöm.
Az atok levetelhez sajnos nem ertek, en egy spiritualisan gondolkodo ember vagyok aki hisz sorsban es Istenben. Viszont azt elhiszem es tudom hogy sajnos letezik fekete magia, mint ahogyan feher magia is letezik. Nem tudom hogy hogyan zajlik az atok tetel, sem a levetel.
Viszont abban tudok segiteni, hogy te mint spiritualis lelek mit tehetsz. Ha hiszel az atokban, akkor muszaj hinned a tobbiben is, magyaran felsobb erokben, Istenben. Imadozz minden nap, es kerd Isten segitseget, es imadkozz annak az ismerosodnek a lelkeert is aki megatkozott. Imadkozz, kerd Istent hogy a gyulolet helyebe ultessen szeretetet es megbanast a szivebe, es vedjen meg teged az atkatol. Melette pedig eld az eletedet a szeretet, megbocsajtas es a bekesseg utjan, barmi is tortenjen. Ha igy elsz, es nem tulajdonitasz a dolgoknak nagy jelentoseget, akkor el fog mulni ez a dolog. Egyebkent a halalesetekhez Isten akaratanak van koze, nem pedig az atoknak, az atok inkabb aprobb-nagyobb anyagi veszteseghez, bosszusagokhoz, kudarcokhoz, kisebb balesetekhez kothetok, persze tudom az sem jo. De hidd el az atok az a "gonosz" muve, es csak azon fog, akiben gyokeret tud verni. Magyaran ha te is gyulolettel gondolsz erre az ismerosodre, akkor konnyebben fog rajtad az atok, ha valoban megatkozott. Amennyiben te szeretettel es megbocsajtassal gondolsz ra, az atka nem fog tobbe rajtad.
Egyszer a Tescóban az akciós polcoknál véletlenül a hátamra esett egy Tesco gazdaságos átok. Szerencsére olyan ócska volt, hogy három nap múlva magától elmúlt.
Komolyan, gyakran előfordul, hogy a rossz dolgok összesűrűsödnek az életben - nem beszélve arról, hogy szelektív a memóriánk, sokkal tovább emlékszünk a rossz dolgokra, mint a jókra. PEdig biztos történt veled jó dolog is ezen időben, nem igaz? Mégsem hiszed azt, hogy ez valami "áldás" következménye lenne. Hát akkor a rossz dolgok sem "átok" hatásai.
Pontosan azért hat rád, mert elhitted igazán. Megijedtél tőle, s beszivárgott alattomosan a tudat alattidba az a bizonyos levél.
A gondolataink nagyon erős energiák, melyek olyan előjelűek, amilyen érzelmet társítunk melléjük. Akinek szánjuk a gondolatot (akire gondolunk), a gondolatunk azonnal annál a személynél van. S hogy hatni is fog-e rá, az főleg az adott személy mentális, tudati állapotától függ.
Vannak, akik erősebb energiával tudják felruházni a gondolataikat, rossz esetben, mondhatni ők tudnak jobban átkozni is.
Tehát ugyan, lehet, hogy a levél küldője egy ilyen személy volt, s lehet, hogy meg is tette ezt veled, de az, hogy hat-e rád, az kizárólag rajtad múlik.
Ha azonnal elfelejted ezt az egészet, s teljesen tudatosítod magadban, hogy az az átok (ha létezett is egyáltalán), rád nincs hatással, rád nem tud hatni, akkor nem lesz semmi gondod. Ez nem könnyű, főleg, hogy már sok bajon vagy túl, s már a gondolataiddal némileg (tudat alatt is) teszel még rá egy lapáttal. (Elég, ha a szerencsétlen eseteidet összerakod magadban a vélt átokkal.)
Tehát hidd el, te vagy az egyetlen, aki le tudja venni magadról az átkot (ha van is egyáltalán), s ez elhiszem, a jelenlegi helyzetedben nem könnyű, de nincs más út. Fejben kell eldöntened, s akkor már túl is vagy a nehezén.
Ha eztán is baj érne, soha ne gondold, hogy az az átok miatt van. Fogadd el, lépj tovább, s tudd, erősebb vagy te mint az események, melyek veled történnek.
Előrebocsájtom hogy én Istenhívő vagyok de olyas valaki aki érdeklődik minden iránt,így az ezoterika iránt is.A Teremtő azért adott emberi elmét hogy logikusan használjam.
Kérdésem: hol tartod az említett levelet? Hányszor olvastad újra és újra? Van rá mód hogy ha kicsit is hiszel abban hogy egy védelmi burkot húzzunk köréd de akkor hinned kell a sebezhetetlenségedben.
Örök szabály hogy minden mérgezett nyíl akkor talál célba ha az akire kilövik befogadó ilyesféle aktusra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!