Tenyleg lehet olyat hogy elhagyom a testem anelkul hogy meghalnek? Nehez megtanulni?
50 na ismét... ennek meg már megint mi a f**z köze van ehhez az egész témához amit most leírtál? Esküszöm, ti ezósok, ti vagytok a mellébeszélés mesterei. Semmi értelme nem volt annak amit leírtál, és ha már felhoztad ezt az anyukátok balesetet szenved témát: képzeld el, álmodtam már többször is elég élethűen, valóságszerűen hogy meghalt egyik családtagom és álmomban sírtam mikor meg felébredtem mindenki jól volt én meg csak röhögtem magamba hogy ilyen hülyeségeket álmodok. "
mert nemsokára megtörténik, és ti lesztek az elsők akik segitségért fogtok itt a gyakorikérdéseken kérdezni" itt biztos nem, ezen az oldalon még a segítőnek tűnő ezósokat sem lehet komolyan venni, mert konkrét tényt nem tudtok válaszul adni hanem csak erre meg arra gondoltam szerűségeket... ha annyira nagyok vagytok ezzel a nagy titkos tudásotokkal akkor tanuljatok meg értelmesen magyarázkodni legalább.
az a vicces hogy a tudás nem titkos csak ti nem hiszitek el
szívesen elmesélek neked bármit ami érdekel
mert nincs semmi titok az ezoban
max hitetlenség
Ó, kedves Ninci!
- Te már ne mesélj nekünk többet, mert az általad ránkzúdított tényhalmazt, így egyszerre nagyon nehéz feldolgoznunk. Hagyj nekünk egy kis időt, hogy felzárkózzunk.
- Személy szerint én most a #40-ik hozzászólást beírót szeretném válaszra ösztönözni, mert ha valóban van sikeresen végrehajtott kisérlet, azt szívesen tanulmányoznánk a barátaimmal.
-Szóval hol vagy #40-es?! Remélem nem csak úgy röptében pottyantottál ide valamit!
"vonaton mellettetek lèvő perverz gondolatait hallgatnátok 2 órán keresztül és ugy kell csinálnotok mintha nem hallanád... és sorolhatnám... mert nemsokára megtörténik, és ti lesztek az elsők akik segitségért fogtok itt a gyakorikérdéseken kérdezni "
Én ezen már sírva röhögök! :'D Ugyan ez a szokásos ezo bullshit a "fúú de hihetetlen természetfeletti izéket élek át és Ti is fogtok, búúú!", de még mindig vicces, pedig már évtizedek óta ugyanez a hülyeség megy és nyilván ment előtte is, csak akkor még én sem voltam sehol. :D
"amúgy nincs családotok? ... ja elfelejtettem nektek normális embereknek nem ez az érték hanem hogy minnél több pénz legyen a zsebetekben :("
És neked hogy van időd a család mellett hülyeségeket ide írni? Ezt a másokról képzelt pénzimádatot ezo oldalról nem értem, talán a saját pénzügyi sikertelenségeteket vetítitek ki a mi szintén képzelt - de talán igaz - sikereinkre?
"nincs semmi titok az ezoban max hitetlenség"
Ja, és ez a lényeg. Hogy ti elhisztek ész nélkül dolgokat, mi meg várjuk hogy bemutassátok hogy nem képzelődtök. És még mindig várunk. :D
Skywinner, a 40-es szerintem lelépett mint a szokásos kinyilatkoztató ezoterikusok szokták. Esetleg írj rá privátban, hátha méltóztatik válaszolni.
igen, nekem a családom mellett van időm írogatni :)
mert én mellék állásba azzal foglalkozom, hogy segítek az embereknek, akár itt a gyakori kérdéseken is :)
nem vetítem ki az anyagiakat, nekem semmi okom sincs panaszkodni :) azt kívánom, hogy mindenkinek annyi pénze legyen mint amennyi nekem és senki nem panaszkodna soha.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!