Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Lehetséges megtanulni varázsolni?

Lehetséges megtanulni varázsolni?

Figyelt kérdés
Lehet hogy hülye kérdés, de mostanában nagyon érdekel a mágia. Lehetséges a való életben mágiát gyakorolni?

2013. aug. 31. 21:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
30%
Sok volt a Harry Potter :D
2013. aug. 31. 21:51
 2/12 anonim ***** válasza:
72%

Igen. De vigyázz, mert az egyház üldözi a boszorkányokat és varázslókat!

Valamint viccesen hangzik, de igazából a Harry Potter "leveles" része tényleg létezik! Nem mindenki lehet mágus. Aki igen, és a mai (rejtőzködő) "mágus-társadalom" felismeri (sajnos én nem vagyok ilyen, így nem tudok nyilatkozni, honnan), levélben értesíti, és titokban csempészik be egy olyan helyre, ahol csak az illető találhatja meg. Azért így, mert ezt nem lehet lenyomozni. Nem tudom, mi áll a levélben, de nem ismerek egy olyan esetet sem, amikor az illető nem fogadta el a "meghívást" a mágusok közé, viszont előfordultak lebukások - nem voltak elég körültekintőek a varázslók, amikor a levelet elhelyezték, így más, "földhözragadtabb" emberek találták meg előbb - és a levél az egyháznál, szegény címzett pedig máglyán kötött ki. Ezek voltak az "ok nélküli" máglyán égetések. Most késő van, nem írok többet.

2013. aug. 31. 23:00
 3/12 A kérdező kommentje:

ma 23:00!

Ez nagyon érdekes! Ha lesz még időd és kedved, írhatnál még erről ide!

2013. aug. 31. 23:05
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

A varázslás és a mágia sztem nem ugyanaz

A mágiát meg lehet

2013. aug. 31. 23:12
 5/12 anonim ***** válasza:
37%

Persze hogy lehet. Én Nekromanta vagyok, de vannak más ágazatok. És tényleg levelet küldönk az illetőnek aki alkalmas varázsló tanoncnak. Az illuminátusok meg a szabadkőművesek támogatnak minket így a himalája tetején létrehoztunk egy varázsló iskolát és befogadjuk az arra hivatottak.

A jetik a mi őreink, ők tartják fent a rendet az iskola területén.

2013. aug. 31. 23:32
 6/12 anonim ***** válasza:
22%

Üdvözletem!Én a Kör mágus társaság vezetője vagyok!Fénymágia/Stötétmágia/bájmágiát tudunk tanítani.Csatlakozhatsz hozzánk hogyha végigcsinálod az alábbi feladatokat!A próbák a következőek:

Tágísd ki a segglukad 25x15cm-re pontosan.Majd tegyél bele világföldet,és ezután rakj bele mamutfenyő magot.Aztán önts bele kis vizet és várj még fa lesz belőle.Ez után csatlakozhatsz a körmágus társasághoz.

2013. szept. 1. 05:51
 7/12 anonim ***** válasza:
88%

kérdező!

látom kaptál, pár irónikus választ, sebaj, ha érdekel a téma, olvasgass carlos castaneda könyveket, kezdésnek nagyon jók, ha elolvastad az összeset, és meg is értetted mi van bennük,írjál majd ide, pár év múlva, ha a végére értél a könyveknek, és az értelmezésüknek, segítek utána is.

2013. szept. 1. 10:20
 8/12 anonim ***** válasza:
42%

Szrenecsőétlen gyereknek tényleg azt tanácsoltad hogy basszon el néhány évet humbug könyvek olvasgatásával, Ráadásul értse meg őket. Hát sok sikert hozzá.

Mutass már egy embert akinek sikerült.

2013. szept. 1. 10:46
 9/12 anonim ***** válasza:
46%

utolsó, látom nálad is gondok vannak.

olvasgass utána az írónak, ne üresjáratban firkáljál.

amúgy a kérdését teljesen megválaszoltam, ellenben veled, aki viszont provokálós választ írt.

na rakd magad üresbe, és guruljál ki innen....

2013. szept. 1. 10:49
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Lehetséges. Többféle irányból is közelíthetsz. Vedd magad körbe olyanokkal, akik foglalkoznak hasonló dolgokkal. Facebookkon is van néhány csoport a témában. Weboldalak stb.

Küldök torrent linket privátban

2013. szept. 2. 00:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!