Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Tenyleg lehet olyat hogy...

Lumia 532 kérdése:

Tenyleg lehet olyat hogy elhagyom a testem anelkul hogy meghalnek? Nehez megtanulni?

Figyelt kérdés

2016. szept. 3. 11:25
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:

"Létezik egy laboratóriumban végrehajtható eljárás a testelhagyásra. "

Tudjátok rohadtul unalmas a van bizonyíték, de valahol réges-régen egy messzi-messzi galaxisban és a csúnya tudósok amúgy is titkolják típusú hárítás amivel legfeljebb egy ezoterikust lehet csak megetetni. Itt is szánalmasan összekevered az okot az okozattal, A tudomány nem azért nem foglalkozik Istennel és a lélekkel mert "nem dolga", hanem mert nem bizonyítható.

2016. szept. 11. 20:20
 42/55 anonim ***** válasza:

"szerencsére egyre többen és többen gondolkoznak igy mint én"

Fenét, csak most már könnyebben egymásra találtok a net segítségével. Csúnya materialista eredményekre támaszkodva kommunikáltok, ahelyett hogy testelhagyásos konferenciákat rendeznétek valahol. :DDD

"Amúgy mit képzelsz magadról, ki vagy te hogy elitéld más gondolkodás módját? :) nem lenne számitogéped vagy okos telefonod hogy Bill Gatest vagy Steve Jobs hallgatott volna az itélkezőkre :)"

Tudom hogy veletek ellentétben értelmes vagyok. Van képed Gates-hez és Jobs-hoz hasonlítani magadat, persze ez biztos belefér az ezoterikus álomvilágba. Azt legalább tudod hogy amit leraktak az nem ezoterikus bullshit?

"le merem fogadni hogy a te ismerőseid közül is biztos van néhány ilyen "ezos""

Van, és az ő korukban már menthetetlenek, vicces és meglehetősen rövid párbeszédeket szoktunk tartani. Én ezt a hülyeséget szerencsére már gyerekkoromban kinőttem, önbecsapás az egész, ehhez csak egy kicsit kellett önkritikusnak lennem. Te is kipróbálhatnád.

"az nem segiti a megértést ha állandóan belekötsz a másikba"

Nem kötött beléd, értékelhető választ várt. De az egyetlen amit adtál az volt hogy: "Higgyetek!" Hát LOL.

2016. szept. 11. 20:32
 43/55 anonim ***** válasza:

Skywinner, majdnem egy cipőben járunk, mikor idejöttem akkor én is kb. ezt csináltam, ugyanilyen eredménnyel.

Ezotériával annyi ideig foglalkoztam, amíg rá nem jöttem hogy önbecsapás. Az igazzy ezoterizmussal kapcsolatban az a véleményem hogy még mindig nem sikerült senkinek sem bemutatnia, bár sokan állították már itt is hogy ők az egyedüli birtokosai és mindenki más téved. :)))

Annak örülök hogy nevetni tudsz azon ami itt folyik, más értelme sajnos nem is nagyon van!

A válaszaidban tetszett hogy nem utasítod el teljesen, hanem értékelni próbálod és válaszokat keresel, itt leginkább a két végletű ember van, van aki vakon hisz és van aki ezen röhög. :)))

2016. szept. 11. 20:42
 44/55 anonim ***** válasza:
Jé meddig fajult ez a kérdés :D
2016. szept. 11. 21:04
 45/55 anonim ***** válasza:

Nem hasonlitom magam senkihez

ha kicsit nyitottabb lennél utánna nèznél pl Steve Jobsnak aki szintén ilyen "ezos" volt.

önbecsapás az ezo? nézzetek magatokba mélyen ha ezt gondoljàtok..

amióta "ezos" vagyok, nekem az életem egyensúlyba került és mindenem mindig sikerül :) anyagiak, pàrkapcsolat, család és karrier :)

de hát ez én vagyok sajnos

sajnálom hogy csalódtatok az ezoban, és annyira rossz az életetek hogy itt kommentelve élitek meg :)

2016. szept. 11. 22:33
 46/55 anonim ***** válasza:

Adtam érthető normális választ kétszer is a kérdés alatt

sajnálom hogy a hitetlenkedésetek/szkepticizmusotok és a szövegértési nehézsègeitek miatt nem fogtátok fel :(

de hàt mások vagyunk...

2016. szept. 11. 22:35
 47/55 Skywinner ***** válasza:

- Megtisztelnél minket vele, ha a rendelkezésünkre bocsátanál egy némileg részletesebb tájékoztatást erről az 1952-es kísérletről.

- Kérlek írd meg, hogy milyen forrásból származik az információd; könyv, link, vagy egy folyóirat, ahol ezt a kísérletet előszőr publikálták.

- Szivesen öszzehasonlítanánk a saját bizonyítási eljárásainkkal, vagy esetleg megismételhetnénk az eredeti kísérletet.

- Szerintem a kérdezőt is érdekelnék a részletek.

......Előre is köszönöm........

2016. szept. 12. 11:33
 48/55 anonim ***** válasza:

"Steve Jobsnak aki szintén ilyen "ezos" volt."

Tudom, bele is halt a hülyéje hogy kuruzslókkal gyógyította magát. Azért mert valaki sikeres és törtető, nem jelenti hogy észlény is.

"önbecsapás az ezo? nézzetek magatokba mélyen ha ezt gondoljàtok.."

Már megint semmitmondó bullshit. Komolyan ennek a mondatnak mi értelme volt? Szerintem nem fogod tudni elmagyarázni, hanem hárítod felém a válaszadást. :)))

"amióta "ezos" vagyok, nekem az életem egyensúlyba került és mindenem mindig sikerül :)"

Király, de ez megy ezó nélkül is. Gondolom az ezó neked önbizalmat adott, ami hiányzott a megfelelő lépésekhez.

"rossz az életetek hogy itt kommentelve élitek meg :)"

Ezt sosem értettem, miért gondoljátok hogy aki nem ezos annak szar? Magatokból, az ezo előtti életetekből indultok ki? Ennyire szar volt, mielőtt az ezo "sikeressé" tett volna? :D

TrainTehn, hali, szállj be. :) Bár lehet hogy úgy már túl sokan lennénk... nem akarsz ezo oldalon beszállni? :DDD

2016. szept. 12. 20:01
 49/55 anonim ***** válasza:

"Adtam érthető normális választ kétszer is a kérdés alatt

sajnálom hogy a hitetlenkedésetek/szkepticizmusotok és a szövegértési nehézsègeitek miatt nem fogtátok fel :(

de hàt mások vagyunk..."

Melyek voltak azok? Én itt nem találok normális választ csak ismét "nekem van igazam, meg védem minden áron még akkor is ha olyan hülyeségeket mondok amit normális, épeszű emberek nem hisznek el" féle válaszokat. Nem tapasztaltál te semmit, te eldöntötted hogy hinni fogsz ezekbe a világon túli zagyvaságokba, mert nehogy már olyan egyszerű legyen a világ mint ahogy azt az átlagemberek látják. Ti azt hiszitek ezzel az ezotéria dologgal, hogy ti egy titkos tudás részei vagytok amit az általatok vélt okos/diplomás emberek nem hisznek el, és ti ezzel többnek érzitek magatokat, pedig ez nem igaz, hidd el, az épeszű emberek nagy fölényben vannak!

2016. szept. 12. 20:18
 50/55 anonim ***** válasza:

nemtom mit reagálnátok ha meglátnátok egy személyt és mögötte lebegne az elhunyt anyukája :)

vagy alvás közbe arról álmodnátok hogy anyukátokat baleset érte, végignéztétek, aztán mikor felkeltek.. kiderül hogy igaz és megtörtént..

vagy a vonaton mellettetek lèvő perverz gondolatait hallgatnátok 2 órán keresztül és ugy kell csinálnotok mintha nem hallanád...

és sorolhatnám...

mert nemsokára megtörténik, és ti lesztek az elsők akik segitségért fogtok itt a gyakorikérdéseken kérdezni

de addigra már teli lesz trollokal és ilyen okoskodó megmondó emberekkel és segitség helyett xanax és pszihiátriai intezet lesz számotokra :)

amúgy nincs családotok? gyerekeitek? szerelmed? párod? pasid? csajod? otthonod? hogy itt mindennap válaszolgattok a kommentjeimre?

ja elfelejtettem nektek normális embereknek nem ez az érték hanem hogy minnél több pénz legyen a zsebetekben :(

2016. szept. 13. 12:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!