Tenyleg lehet olyat hogy elhagyom a testem anelkul hogy meghalnek? Nehez megtanulni?
Ó, Nagy Mester! Kedves Ninci!
".....fényképet vagy videót soha nem várd hogy valaha erről fog készülni....."
- Tisztelettel és alázattal esdeklem, homályosítsd fel szűklátókörű elmémet és kérve kérlek, magyarázd el nekem méltatlannak, hogy miért nem lehet fényképet készíteni egy olyan jelenségről, amit valaki lát vagy egyidőben sokan látnak.
- Vegyük például újra Pio atya egyik "csodáját", ami a háború idején történt. Amikor a pilótákat elküldték egy bizonyos helyre bombázni, mindig megjelent nekik az égen egy szerzetes képe, aki bemutatott nekik egy ejnye-bejnyét, amire a pilóták betojtak és visszafordították a gépeiket.
- A tábornok besokalt és egy teljes repülőszázadot vezényelt ugyanarra a helyre, hogy kitakarítsanak egy német hadianyagraktárt, de Pio atya megint megjelent az égen és egy akkorát beintett nekik, hogy a repülők maguktól visszaafordultak és maguk alá pottyantották a bombákat.
- Igaz, vagy nem igaz a sztori.... ezt most ne firtassuk.
De könyörgöm, miért ne lehetne lefényképezni egy olyan vizuális eseményt, amit egyidőben egy repülőszázadnyi ember "lát"?!
".....nem tudom milyen világban élsz....."
- Az állandó erőfeszítések világában, ahol az objektív gondolkodás utat vág nekem a képzelődés dzsungelében.
".....ha kilépnék a testemből, és elmennék pl a Times Square-re akkor csak az érzékelne/látna engem aki tisztánlátó...."
- Szóval akkor a fentebb említett, Pio atya féle bilokációs jelenségnél a repülőszázad teljes legénysége "tisztánlátó" volt???!!!!
Ugye nem gondoltad komolyan? Vagy mégis?
- Amit ezután írtál, az olyan, mintha a kecske bogyóiból font nyakláncod elszakadt volna és és szátgurultak volna a bogyóid.
Természetesen a saját szűklátókörűségemnek köszönhetem, hogy képtelen vagyok felfogni
életfilozófiád szárnyaló magaslatait.
Ezért utólagosan bocsánatodat kérem, ha véletlenül megsértettem volna önérzeted, vagy amid van helyette.
-"Ó, apropó! Sikerült már leolvasnod a #21-es felső polcán lévő 5 könyv címét?
- Tehát inkább a kérdezőhöz intéznék egy gondolatot.
- Mindenesetre, ha a testelhagyás általi információszerzés valami fizetős tanfolyamon, vagy ingyenes internetes kurzuson, vagy atodidakta módon könyyedén elsajátítható volna, akkor nagyon nagy szarban lennének a politikai pártok, kormányok, titkosszolgálatok, stb.
Az ilyen képességgel rendelkező emberek közellenséggé válnának és azonnal felkerülnének a JSOC kivégzési listájára.
Kedves Skywinner, látszik hogy új vagy az ezotérián, mert akkora energiát fektetsz a hülyeség elleni küzdelembe. :)
Mondanám hogy felesleges és lépj be te is az itt röhögő trollok széles táborába (miután az ember belátja hogy tök értelmetlen a küzdelem vagy lelép vagy marad röhögni), de élvezetes olvasni amit írsz, szóval remélem még egy ideig fogom látni a válaszaidat ahogy próbálod oszlatni az itt tenyésző homályt. :)
tényleg nem làtod a dolgokat a helyükön :)
azzal hogy hosszú, kifejtős válaszokba meritkezel látszik hogy mindennáron beakarod bizonyitani hogy neked van igazad
és ha nem is megyek bele az ezotériába, hanem csak alap pszihologia
akkor első kérdésem: kinek akarsz bizonyitani, és mit?
én nem akarok semmit senkinek bebizonyitani mert én tudom hogy létezik és igy van.
mit keresel ezen az ezotéria részlegen? :)
őszintén szeretném tudni, hogy tévedtél ide..
mert én, személy szerint nem lépek be pl az üzlet és pénzügyek témába okoskodni mert nem értek hozzà ès csak alulmaradnék
tanácsolom én is ezt neked :)
Skywinner az ide járó nem ezoterikus egyének második fázisában van, úgy mint:
1) érdeklődő aki aztán agyvérzést kap a hülyeségek láttán.
2) magyarázó és érvelő aki próbál segíteni a szellemi homályban botorkálókon.
3) rádöbben hogy nem lehet és lelép vagy marad röhögő trollnak.
Nem tehet róla hogy érdeklődő és segítő szándékú. Ez utóbbi majd elmúlik. :)))
"mert én tudom hogy létezik és igy van."
Én az ilyen kijelentések miatt járok ide! Jobb mint a humor rovat, mert itt komolyan gondolják a viccet!
Az ezotéria a szubjektív tapasztalatra támaszkodó önbecsapás magasiskolája. Már maga a kijelentésed hogy "mert én tudom" jelzi hogy véleményed nem objektív és ezzel te is tisztában vagy.
szerencsére egyre többen és többen gondolkoznak igy mint én
le merem fogadni hogy a te ismerőseid közül is biztos van néhány ilyen "ezos" csak nem fogja az orrodra kötni a gondolkodás módját mivel tudja hogy úgy sem érted meg :)
amúgy mit képzelsz magadról, ki vagy te hogy elitéld más gondolkodás módját? :) nem lenne számitogéped vagy okos telefonod hogy Bill Gatest vagy Steve Jobs hallgatott volna az itélkezőkre :)
Kedves #32-es #34-es!
- Már rég nem küzdök az ostobasággal szemben, hiszen egyetemes mivolta nyílvánvaló.
- De ha százezer emberből, csak egy ebernek is segítséget tudok nyújtani abban, hogy az illúziók világából a valóság felé vegye az útját, akkor már megérte.
- Persze segíteni csak annak lehet, aki kéri a segítséget. Éppen ezért számomra itt is a kérdező a fontos. Épp ezért próbáltam "kiprovokálni", valamilyen objektíven felhasználható választ a kérdező számára.
-Olyan egyszerű válaszokat vártam volna mint; Hogyan sajátítható el? Miért van szüksége valakinek ilyen képességre? Mire használja aki elsajátította? Hol és kitől lehet ezt megtanulni? Mennyi időbe telik elsajátítani? Kellenek hozzá különleges képességek vagy mindenki elsajátíthatja? Milyen objektív bizonyítékok léteznek a jelenség igazolására? Stb.
- A kérdezőt az ilyen egyszerű kérdésekre adott tájékoztatás segíthetné a legjobban. (Kivéve, ha a kérdező személye azonos a weboldal szerkesztőjével, aki esetleg igy próbálja feltuningolni a forgalmat.)
- Belátom, hogy teljes kudarcot vallottam a "Ninci" nevű hozzászólóval. Objektív, tájékoztató jellegű válaszok helyett leállt pingpongozni a hozzászólókkal. A labda persze már elveszett.
- De ahogy öregapám szokta volt mondani; "Üres zsákból nem rázol gabonát."
- Azon kevesek közé tartozom, akik képesek voltak kilábalni az "ezoterikus" mocsárból (amibe úgy 40 éve dugtam bele először a csőrömet) és felismerték, hogy az, amit ma 'ezoterizmusnak' neveznek, az a legjobb esetben is, éphogy csak súrolja az exoterizmus legkülső szélét.
- Egyébként, veletek együtt én is nagyokat mosolygok az elmés és ostoba válaszokon egyaránt.
........További jó szórakozást barátaim!......
én meg nem pazarolom el az energiámat válaszokra, ha látom előre hogy ping pongozás lesz belőle :)
mert az nem segiti a megértést ha állandóan belekötsz a másikba
és vitával, és ész érvekkel akarod ezt a fajta világot megismerni
sajnálom
biztos meg van az oka hogy kiestél ebből az 'ezós világból'
de szerintem magadba nézz körül elöször és ne kifelé vetitsed a bajaidat..
én teljes szivemből örülök, hogy nevettek a válaszaimon mert addig is nem a saját unalmas, egyhangú életeteken keseregtek :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!