Tenyleg lehet olyat hogy elhagyom a testem anelkul hogy meghalnek? Nehez megtanulni?
TrainTehn nagyon okosnak érzi magát, pedig ha tudná, hogy alacsonyabbrendűségét tartja előnynek, egyből lelohadna a mosoly az arcáról. Ez a dolog kb. olyan, mintha egy australopithecus kigúnyolná a pekingi ősembert, mert az tüzet használ.
Szóval igen, létezik "testkilépés".
Tényleg nem lehet, de lehet róla képzelegni, itt az ezotérián mindenféle képzelgésnek rengeteg "szakértője" és "gyakorlója" van, de ha rákérdezünk a részletekre vagy bizonyítékot várunk akkor jobbik esetben csak sértődött duzzogás a válasz, rosszabbik esetben egy légvárból felépített ostobaság, amivel az illető kényszeresen védi a hülyeségét.
Már előre várom TrainTehn kérdésére érkező sértődött és semmitmondó bizonygatást, amivel nem megyünk semmire, de az illető majd tévesen úgy érzi hogy megvédte az "igazát". :D Illetve a sértődés rész már megvolt az ősemberes hasonlattal, a bizonyítás megint elmaradt, mint minden eseteben. :DDDD
Keleti kultúrákban abban hisznek, hogy a fizikai világunkkal párhuzamosan létezik egy energiából álló világ is. A fizikai testeddel is együttműködik egy energia test. A két világ és a benne levő két tested is párhuzamosan, erős összefüggésben működnek. Ahogy vannak fizikai érzékszerveid, úgy vannak energia érzékszerveid is, csak ezek szunnyadó (látens) állapotban vannak, de mindenki számára lehetséges ezeket kifejleszteni. Persze a "már mindent tudok a világról, mindenkinél okosabb vagyok" hozzáállás elég nagy akadály. :)
A fentieket baromira sarkítva, egyszerűsítve írtam le, de jó kiinduló alap lehet kedves szkeptikus válaszadóknak. :)
A kérdésre válaszolva, igen, lehet, de veszélyes. Akár halállal is végződhet. Érdemes védelemről is tanulni, illetve jól felkészülni, sok forrásból tanulni.
Látom az agyoniskolázott társaság ismét toppon van!
Amit keresel az az asztrál utazás vagy asztrál kivetítés. Keress rá neten. Töménytelen infó van erről, olyan is amit orvosok és pszichológusok végeztek, de persze amiről az ember nem tud, az nem létezik! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!