Tenyleg lehet olyat hogy elhagyom a testem anelkul hogy meghalnek? Nehez megtanulni?
"erre szoktam mondani: majd elhiszed, ha tapasztalod :)"
Szeretném tapasztalni, úgyhogy valamelyik nagyhatótávolságú testelhagyó repüljön már ide hozzám, aztán sorolja fel a polcom felső sorában lévő 5 könyv címét!
Kiváló tapasztalás lesz ez nekem, és ezután már hinni is fogok benne.
az nem tapasztalás
az bizonyítás
valaki más bebizonyítja neked hogy igaz, ahelyett hogy te magad jönnél rá és bebizonyítanád SAJÁT magadnak.
csak sokan félnek hogy esetleg ez az egész igaz
és szülök, iskola, média, kormány.. miért mond mást
vagy esetleg miért rejtik el ezt a tudást az átlag emberek előtt :)
Kedves "Ninci"! (#19/21)
- Az általad leírt "bizonyítási eljárások" egyszerűen nem bizonyítják, hogy megtörtént a "testelhagyás" jelensége!
- Amennyiben valóban, ismétlem, "valóban" rendelkezel azzal a képességel, hogy 'megtudod látogatni a párodat a munkahelyén', hogyan állapítod meg, bizonyosodsz meg arról, hogy nem valamiféle megnövekedett érzékelés történik?
- Az számomra bizonyított tény, hogy léteznek extrém intuitív képességgel rendelkező emberek. De nagyon kevesen vannak.
- Az is ismert tény, hogy a keleti és nyugati blokk titkosszolgálatai megpróbáltak információkat szerezni egymástól ilyenféle módszerekkel, de az eredmények messze elmaradtak az elvárásoktól.
- Persze a modern "ziziterikus" irodalomban ez már mágusok emberfeletti háborújaként jelenik meg.
- A bilokációs jelenségről már a legrégebbi korokból is vannak leírások. De semmi nem bizonyítja, hogy megtörtént a test elhagyása.
Az hogy valakinek a "képmása" úgymond megjelenik valaki más számára, - mondjuk mint Pio atya Mindszenty bíborosnak - még nem bizonyíték a test elhagyására.
Az, hogy valakinek vagy valakiknek az "elméjében" egyidőben megjelenik egy "képmás", nem bizonyítja, hogy a képmás tulajdonosa elhagyta a testét.
- Ágredai Mária, állítólag több mint 500-szor jelent meg amerikában, miközben spanyolországban a zárdában tartózkodott. Sajnos egyszer sem fényképezték le. De ezen nem csodálkozok, mert ez a sztori az 1620-30-as években keletkezett.
- Viszont az, hogy ma, a szelfik korában senki nem képes előállni bizonyító erejű, idő és GPS koordinátákkal ellátott videofelvételekkel, az elgondolkodtató.
- Úgy 30 évvel ezelőtt találkoztam valakivel aki azt állította, hogy képes a testét elhagyni és információkat szerezni távolabbi helyekről.
Kb. 10 percembe került, hogy bebizonyítsam az ellenkezőjét.
- Később elmondta, hogy egy tanfolyamon sajátította el ezt a "tudást". Meghívtuk őt és három tanfolyamtársát egy másik bizonyítási eljárásra. Sajnos egyiküknek sem jött össze a dolog.
Ezután megbeszéltük, hogy bármikor szivesen látjuk őket, amikor készen állnak még egy "szeánszra". Azóta is jönnek.
- Természetesen felkerestük a "mesterüket" is, de még pénzért sem volt hajlandó résztvenni egy kísérlet sorozatban.
fényképet vagy videót soha nem várd hogy valaha erről fog készülni
nem tudom milyen világban élsz
de eléggé szűk látóköröd van
nem csak fizikai látás létezik a földön
ha kilépnék a testemből, és elmennék pl a Times Square-re akkor csak az érzékelne/látna engem aki tisztánlátó
teljesen el vagy tévedve a dolgokba
a tudomány még nincs kész erre sajnos
nagyon sok dolog van ami van, de sokan nem látják
szted amikor egyedül vagy a szobádban, akkor tényleg csak egyedül vagy???
és a másik kérdés, honnan tudod hogy amit én látok azt te is ugyanazt látod?
Sokan nem elég nyitottak, fejlettek hogy tovább tudjanak a gondolni a harmadik dimenziótól.
De nem baj, majd idővel..
Hihihi, eljutottatok a szokásos ezoterikus kirohanásig, úgy mint "mijazhogy bizonyítékot váársz? Te hüje szűklátókörűűű! Majd egyszeren te is olyan okoska leszel minten én vagyook!"
Aztán az ezoterikus átcsap a szokásos torz önigazolásba, ami szerint minden hitetlenkedő és a teljes tudomány is téved mert egyedül csak Ő helikopter. A legjobban az önigazolásnak az a része tetszik amikor az ezoterikus legyint hogy a hitetlenkedő még nem ér fel az ő szintjéhez, de majd idővel. Mindig mulattat hogy abban reménykednek hogy egyszer mi is meghülyülünk. :DDD
én egy szóval sem említettem hogy intelligensebb lennék nálad, csak nyitottabb vagyok a világra és ezáltal olyan dolgokat is észreveszek ami az átlag nem.
és még mielőtt bármit elítélnék előtte megvizsgálom és belenézek a témába, még mielőtt mindenféle tudás nélkül ide kommentelek...
okoskodni könnyü, de szövegérteni nem megy látom :)
"az nem tapasztalás
az bizonyítás"
De bizony. A bárki által elvégzett objektív bizonyítás nálam szubjektív tapasztalásként csapódik le. Egyedül a tapasztalás rendkívül szubjektív dolog, így csupán bullshit.
Egy bűvészmutatvány nézésekor például azt tapasztalod, hogy a dolgok eltűnnek, tehát csak ebből leszűrve a valóságot a bűvészet természetfeletti. Objektíven szemlélve viszont nem az. A bűvészmutatvány empirista értelmezése gyermeki megközelítés.
Az ezósok leragadtak az empirikus élményeknél, csak abból vonnak le következtetéseket, és ugyanezt (az általuk nyitottnak hazudott) gondolkodást várják el mindenkitől. Pedig ez inkább beszűkültség, az élet dolgainak egysíkú, pusztán érzelmi szintű megélése, és az értelmi sík elvetése, vagy fel nem fogása.
Szóval? Valaki? Könyvcímek?
értelmi sík elvetése?
sajàt magadnak állitasz csapdát, nem veszed észre? :)
mesélj bővebben kérlek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!