Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Meg fogok őrűlni. Segít...

Meg fogok őrűlni. Segít valaki? Félek.16/L

Figyelt kérdés
Van egy lány aki sokkal idősebb nálam. Már nagykorú és ő bele rángatott valamibe akaratlanul. Egy érző lányról van szó és igen...a sátánizmusba kevert bele egy táborban történt események miatt. Annyira hatásosnak tűnt az egész...meg magyarázhatatlan dolgok történtek. Van egy régi és elhagyatott épület amit minden komplett ember elkerül mert tele van paranormális jelenségekmel. Szombaton oda kell mennünk. Tudom hogy ez nem normális dolog...de hiszek a látottak miatt ezekben a dolgokban és nagyon nehezen viselem. Szombaton talán meg is halunk. Nem tudom hogy gyürjem le ezt a dolgot valaki segítsen.

2016. júl. 8. 20:03
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/122 anonim ***** válasza:
16%
Azok a Lavey féle sátánisták. Azok művelnek beteges dolgokat,az igazi sátánisták nem. Visszatérve: Nem istent,hanem a ti kis jézuskátok. Ennyiből már Spongyabobot is imádhatnátok. Konyhai szivacsokat helyeznének az oltárokra,óriás szivacsokhoz zarándokolnának,mindenki spongyabob ananászházába akarna eljutni és rettegnének tunyacsáp házától. Viccet félretéve én próbálok őszintén segíteni. Mert az hú,de nagy segítség,hogy menj szenteltvízzel,majd légy pap. Marhaság...
2016. júl. 8. 21:33
 22/122 anonim ***** válasza:
68%
Jézus valóban létező személy volt, ezt a történészek is bizonyítják. Egyébként a kolostoros meg a szenteltvizes válaszoló szerintem csak trollkodott. De te is épp akkora baromságot hordasz itt össze.
2016. júl. 8. 21:48
 23/122 anonim ***** válasza:
0%
Akkor is. Mi hasznát lehet venni egy olyan válasznak,hogy ''ne menj!''?
2016. júl. 8. 21:54
 24/122 anonim ***** válasza:
100%

"Fontos nekem és felelősséggel tartozom érte."

Ő saját magáért,a saját döntéseiért tartozik felelősséggel, ráadásul veled ellentétben már nagykorú. (Plusz te írtad le, hogy ő rángatott bele valamibe, nem pedig fordítva.)

A helyedben időben szólnék neki, hogy én nem megyek oda, ő meg majd eldönti, hogy mit csinál.

Ésszerűbb lenne, ha nem hagynád magad naiv módon belerángatni valamibe, aminek nem tudod felmérni a potenciális következményeit (beleértve az az eshetőséget, hogy 25-30 éves ismerőse esetleg nem egyedül lesz ott, benneteket meg szexuális indíttatásból csalogatnak oda).

2016. júl. 8. 21:56
 25/122 anonim ***** válasza:
100%
Az a helyzet állt elő, hogy nem tudom eldönteni, ki a hülyébb. Ő, vagy te.
2016. júl. 8. 22:06
 26/122 anonim ***** válasza:
77%

Én javaslom, hogy az összes válaszoló menjen el oda holnap, és közös imával segítsünk a kérdezőnek! Hitetlenek is jöjjenek, mert az egész életük megváltozik majd ettől!

Hova menjünk, kedves OneGirlUser?

2016. júl. 8. 22:17
 27/122 anonim válasza:
100%
Írj egy címet és megy mindenki, mindenki, mindenki! :D
2016. júl. 8. 22:20
 28/122 anonim ***** válasza:
100%

"Meg fogok őrűlni. Segít valaki?"

NEM! Senkinek nem segítek megőrülni!

.

"a démon akit meg akarunk ölni"

Megölni a halhatatlant?

Ennyire primitív nem lehetsz!

A démonŰZÉS NEM démonÖLÉS!

.

Ha akarsz, menj, lebeszélni úgysem lehet.

Ha nehezen viseled a paranormális jelenségeket, mi a fészkes fenének lettél sátánista?

2016. júl. 8. 22:21
 29/122 anonim ***** válasza:
79%
Nem, lányom, te nem meg fogsz őrülni, te már megőrültél, mert ilyenek jutnak eszedbe és kiírtad ezt a kérdést. Komolyan nem tudom elhinni hogy vannak ilyen hihetlenül világtalan emberek
2016. júl. 8. 22:27
 30/122 anonim ***** válasza:
89%
Ezekben az elhagyatott épületekben a leggonoszabb entitások szoktak megbújni. Senki nem tudja honnan jöttek, de külsőre nagyon hasonlítanak ránk. Egyesek úgy hívják őket, hogy herkás csövesek, mások drogos csőlakóknak. Üzenem nekik, hogy "mennyetek dolgozni hippik!". Ha holnap elmész, ott marad a lelked. Ott nem démonölés lesz, hanem maci, meg málnás... de vajon jó lesz az neked?
2016. júl. 8. 22:55
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!