Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Meg fogok őrűlni. Segít...

Meg fogok őrűlni. Segít valaki? Félek.16/L

Figyelt kérdés
Van egy lány aki sokkal idősebb nálam. Már nagykorú és ő bele rángatott valamibe akaratlanul. Egy érző lányról van szó és igen...a sátánizmusba kevert bele egy táborban történt események miatt. Annyira hatásosnak tűnt az egész...meg magyarázhatatlan dolgok történtek. Van egy régi és elhagyatott épület amit minden komplett ember elkerül mert tele van paranormális jelenségekmel. Szombaton oda kell mennünk. Tudom hogy ez nem normális dolog...de hiszek a látottak miatt ezekben a dolgokban és nagyon nehezen viselem. Szombaton talán meg is halunk. Nem tudom hogy gyürjem le ezt a dolgot valaki segítsen.

2016. júl. 8. 20:03
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
 121/122 anonim ***** válasza:
Csak aztán nem hasznos, hanem false infóhoz.
2016. dec. 10. 20:38
 122/122 anonim ***** válasza:

Szeretnék beszélgetni veled,ha nem bánod, kérdező...

írd le,mikor szoktál, fenn lenni, úgy közvetlenül jó írni... Álmomban Találkoztam, Luciferrel,és beszélgettem vele, nem tudom, valóságosnak tűnt....megmutatta a "poklot", ami valójában, nem olyan látszatot, keltett,mint a hagyományos, elképzelés...

2016. dec. 11. 01:54
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!